- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.321
Canım benimde adet olacakmışım gibi ağrım oluyordu hatta ben tutmadığını düşünüyordum ama olumlu sonuç aldım darısı sanaBelirti derken okuduğum hiçbir belirti yok. Adet olacakmış gibi sancım var sürekli o kadar. Doktoruma sordum ama hiçbir ehemmiyeti yok bu söylediğinin test gününü bekle dedi..
Transferden sonra arada adet olacakmışım gibi kramp oluyordu birde 8 günü lekelenmelerim oldu kanda beta hcg 164 çıktı 2 gün sonra 364 yine 2 gün sonra 564 en son yaptırdığımda 2011 çıktı 2 hafta sonra doktor randevum var dua edin kızlar inş sizlerede en kısa zamanda nasip olurBelirtilerin neydi canım belki bize bibumit olursun☺
Maşallah değerlerin iyi gibi inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alirsin bebeginiTransferden sonra arada adet olacakmışım gibi kramp oluyordu birde 8 günü lekelenmelerim oldu kanda beta hcg 164 çıktı 2 gün sonra 364 yine 2 gün sonra 564 en son yaptırdığımda 2011 çıktı 2 hafta sonra doktor randevum var dua edin kızlar inş sizlerede en kısa zamanda nasip olur
İnşallah canım rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallahMaşallah değerlerin iyi gibi inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alirsin bebegini
merhaba herşeyde bir ayır vardır böyle düşünme belkide hayırlı zaman o zamanAma ertelemek istemiyorum ben
Yaptim cnm daha sonucu alamadim birazdan arayacaklarmisCnmmm yaptınmıı testini çok merak ettimmm... güzel haberlerle gel cnm...
Yazılıyor canım, aile hekimi tek seferde 3 taneye kadar yazıyor.Arkadaslar bu cerinone jel var aile hekimim yazdi bana, ama bitiyor ben tekrar yazdirabilirmiyim ayni ay icinde acaba?
3 kutu yani degil mi canim icinde 15 tane var.peki ben o zaman gidip tekrar tup bebek doktoruma yazdirayim recete yoksa vermeyebilirlerYazılıyor canım, aile hekimi 3 taneye kadar yazıyor.
Hayır, ben aile hekimine gitmiştim tedavimin başında. Anlattım transfer olacağımı söyledim ve ilaçlarımı söyledim yazdı. Dozunu sordu sadece, günde 2 kere deyince 3 kutu yazdı ve 44 lira ödedim. Hatta 2 kutu önceki tedavimden vardı. Şimdide elimde hazırda 2 kutu var, ocak ayına saklıyorum3 kutu yani degil mi canim icinde 15 tane var.peki ben o zaman gidip tekrar tup bebek doktoruma yazdirayim recete yoksa vermeyebilirler
Bana sorun çıkarmadı dr. ama herkes bir olmuyor, sizinkide yazar bence.3 kutu yani degil mi canim icinde 15 tane var.peki ben o zaman gidip tekrar tup bebek doktoruma yazdirayim recete yoksa vermeyebilirler
Tamam canim sagolasin bende yazdirirm madem bitinceHayır, ben aile hekimine gitmiştim tedavimin başında. Anlattım transfer olacağımı söyledim ve ilaçlarımı söyledim yazdı. Dozunu sordu sadece, günde 2 kere deyince 3 kutu yazdı ve 44 lira ödedim. Hatta 2 kutu önceki tedavimden vardı. Şimdide elimde hazırda 2 kutu var, ocak ayına saklıyorum
Hadiiiii bakalım hayırlısı ile güzel haber ver cnm... bekliorum..Yaptim cnm daha sonucu alamadim birazdan arayacaklarmis
Canim bişe sorucam kan sulandırıcı ya da yazıyolarmiHayır, ben aile hekimine gitmiştim tedavimin başında. Anlattım transfer olacağımı söyledim ve ilaçlarımı söyledim yazdı. Dozunu sordu sadece, günde 2 kere deyince 3 kutu yazdı ve 44 lira ödedim. Hatta 2 kutu önceki tedavimden vardı. Şimdide elimde hazırda 2 kutu var, ocak ayına saklıyorum
Ewt cnm oyle.. ertelenmedi şükür amamerhaba herşeyde bir ayır vardır böyle düşünme belkide hayırlı zaman o zaman
Allah kucağına almayı nasıp etsın canım. Bilgi verdiğin içinde tesekkurler. Bn dondurmadan ypcam salı gnu transver. Ama okuduğum kadarıyla donmuşların şansı daha yüksek gbıKızlar hepinize iyi akşamlar...bir çoğunuz biliyor 3. Denememle 5. Gün tek embriyoyla pozitifi gördüm çok şükürbugün doktoruma gittim normalde ben çok erken pozitif görenlerdenim ve test günüm bugündü..şimdi yardımcı olması için belirtilerimi yazayım ben çok aradım o dönemde çünkü..yalnız hatırlatmakta fayda var bana Rahim dinlendirme uygulandı yani önce topladılar sonra histereskopi sonra transfer... transfer saati 15:00
1. Ve 2. Gün =kasıklarımda gezen ağrı hatta arada bacağıma vurdu ve gaz çok fena,ayak üşümesi
3. Gün= rahmin içinde sanki bir elektriklenme sızı yara gibi bi acıma ve annemle kayınvalidemin rengin gitmiş demesi ayak üşümesi
4.ve 5. Günü sağ kaburgamın altının acıması ama yine çok şiddetli bi ağrı başka ve çok hafif göğüs yanlarımın sızısı ayaklarım ilk defa ısındı
6.gün sabah 07:10 da erken gebelik testi anında çift çizgi öğlen kan testi ve pozitif
7. Gün Hafif kasık ağrısı hafif göğüz sızısı
8.gün tekrar kan testi değerim 2 katına çıkmış öyle belirgin bi belirtim kalmadı fazla ayakta kalırsam bel ağrısı ve dolgun kasık hissi
9.gün yine bi belirtim yok
10. Gün bugün yani merkezde doktorumla görüştüm kan testi yaptırdım çok şükür yine sağlıkla katlamış ve 10-15 gün sonraya kontrol belirtim yine öyle biraz ayakta fazla kalınca bel sızısı ve kasık dolgunlaşması
İnşallah size faydası dokunur tabi herkesin bir olmaz ve çok dinlenmemek lazım beni çok rahatsız ettiği için artık batıyordu gözüme..hem benim yumurta toplama daha önce olmuştu yani çok ilaç etkisinde değildim...Rabbim en yakın zamanda hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
Canim bişe sorucam kan sulandırıcı ya da yazıyolarmi
Yarin 4. Gün olacak iste gelişimleri iyi kalitesi de iyi dediler yarin anlasilir bide bugün aradiklarinda sorarim tekrar kac tane transfer olacak sana?
Canim bilmiyorum sen ilac aliyormusun mesela crione jel kullaniyormusun hemsire gelirken yap dediCanim bana yarin 1 tane transfer olacak. Yarin 5. Gun olacak benim. Transfer oncesi ve sonrasi yapilmasi gereken bisey var mi tutunmasi icin biliyo musun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?