2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Haklısın canım. Allah razı olsun canım

canim Allah senden razi olsun suan transfer saatini bekliyorum ve karalar baglamistim, bastan tutmiycak falan diye dusunuyodum yikilmis durumdaydim ta ki senin mesajini gorene kadar. Allah razi olsun icimi ferahlattin umudumu yeserttin
Cnmmm bnmmm çokkk rahat ol emin ol dün bile doktorumla konuştm hocam aldıgımız ilaçlar bnde mantar yapıo dedim hiç bir alakası yok dediii embriyoyu koydugumuz yerle hiç bir baglantısı yok dediii senin için rahat olsun rabbim ol dedikten sonra herşey boşş... güzel tarnsferler cnmm güzel haberlerle gel cnm...

Kizlar transferim oldu ve doktor 2 tane koycam dedi bugune kadar hep tek koycaz diyodu, embriyolarin cok guzel 2 tane koyuyoruz dedi şok oldum tamam dedim bende. Bilemiyorum cok heyecanliyim
Sira bende cok gerginimmm ben sende mi oyleydin herkese bagirip cagirasim var

Canım peki yerleşme kanaması oldu mu sende? Yarın 5. Günüm aynı belirtiler var seninle, ama ben transferin ertesi gününden beri çalışıyorum. Yatmadığım için tutmayacak diye de korkuyorum
Merhaba bence hiç takmayın hatta doğru olanı yapmışsınız. Yatma embriyonun tutunmasını sağlamıyor. Rahmin embriyoyu kabul edebilmesi için kan akışının sağlanması lazım hareket lazım. Strese gitmeyin boş yere...

canim 1.3 lt falan ictim ama doktor cok sıkışmışsın dedi bi kismini bi aletle bosaltti cok ilgincti cidden. Odaya gelince de 2 kere surguyu dolduracak kadar idrar yaptim
Ben 3 litre su içtim nerdeyse ama bi türlü sıkışmadım stresten masaya yattım geri gönderdiler sıkış diye moralim çok bozulmuştu ağla ağla bi hal olmuştum

hastane degistidiginizde orada olan embriyoları taşıyabiliyor musunuz başka hastaneye?
Evet tasinabiliyor çay termosu gibi biseyle bize veriyorlar gotürebiliyoruz
ama
Bazı klinikler kabul ediyor bazıları başka hastaneninkini kabul etmiyor
Araştırıcaz bizde bakalım

Bunun için hastane ücret istiyor mu?.bizimde tese ile alınan hücreler var dondurulmuş.bu sefer başka yerde yaptırmak istiyorum..hiç memnun kalmadım bu merkezden

Bunun için hastane ücret istiyor mu?.bizimde tese ile alınan hücreler var dondurulmuş.bu sefer başka yerde yaptırmak istiyorum..hiç memnun kalmadım bu merkezden
Götürdüğün hastane istiyor tabi yapılacak işlemler için
bide termos için bi günlük kiralama parası veriyomuşsun kendi klinigine
İşlem bitince geri goturmen gerekiyor klinigine

annemsu cnmm meraktayım nasılsın? Güzel hayırlı haberler ver bize cnm...

Daima duam hayırlısı ise olsun yoksa hiççç olmasın...
Canim vok teşekkür ederim cok ilgilendin ama malesef dusukle sonuçlandı yeni bir tadeviye başlamak için spora baslicam sağlıklı meslenmeye çalışıcam ve tekrar denicem inşallah.. en azindan biliyorum umutsuz değil tutundu daha iki kere şansım var allah kismet ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…