- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.361
Rabbim hayırlı güzel şekilde geçirsin transferini stres yapma sakin ol inşallah herşey güzel olacakGunaydinn kizlarr bugün transfer dua edermisiniz bana;(
Haklısın canım. Allah razı olsun canımCanım sağolasın darısı hepinize olsun Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...hiç öyle düşünme önemli olan pozitif olman İnan söylemesi kolay diyorsunuz biliyorum ama ben hep öyle oldum elimi koydum karnıma Rabbim can ver diye dua ettim hepinize hala ediyorum
biliyomusun o hiç belli olmuyo rabbim ol derse oluyor benim gittiğim dr ben arkadaşıma söyledim oda gitti. dr onu muayene ettiğinde sen nerdesin neredeyse menepoza giriceksin dedi 4 tane yumurta toplandı kızdan 2 si kaliteliydi yumurtaların emriyolarınında 1 iyi kalite diğeri orta kalitedeydi. 5. gün transferi yapıldı hamile kaldı kız hatta doğum bile yaptı benim donduruldu tuttu bebeğim ama 18 haftada kesesi patladığı için kucağıma almak nasip olmadı rabbim vericekse veriyor vermiceksede vermiyor bizim için hayırlı olanı en iyi rabbim bilir bizlere dua etmekten başka bir çare kalmıyor[/QUOTE cok haklısın canım yaa. Varsa kaderımızde Rabbım ol yesin yeterki. Yoksa ne yapsak boş ztn.Allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin tatlım
Allah yar ve yardımcın olsun canımGunaydinn kizlarr bugün transfer dua edermisiniz bana;(
Cnmmm bnmmm çokkk rahat ol emin ol dün bile doktorumla konuştm hocam aldıgımız ilaçlar bnde mantar yapıo dedim hiç bir alakası yok dediii embriyoyu koydugumuz yerle hiç bir baglantısı yok dediii senin için rahat olsun rabbim ol dedikten sonra herşey boşş... güzel tarnsferler cnmm güzel haberlerle gel cnm...canim Allah senden razi olsun suan transfer saatini bekliyorum ve karalar baglamistim, bastan tutmiycak falan diye dusunuyodum yikilmis durumdaydim ta ki senin mesajini gorene kadar. Allah razi olsun icimi ferahlattin umudumu yeserttin
Sira bende cok gerginimmm ben sende mi oyleydin herkese bagirip cagirasim varKizlar transferim oldu ve doktor 2 tane koycam dedi bugune kadar hep tek koycaz diyodu, embriyolarin cok guzel 2 tane koyuyoruz dedi şok oldum tamam dedim bende. Bilemiyorum cok heyecanliyim
Aynen sabahtan beri eşimi kac posta azarladim yazik adam da hic sesini cikarmiyor ben etkilenmiyim diye. Cok gergindimSira bende cok gerginimmm ben sende mi oyleydin herkese bagirip cagirasim var
Aynen sabahtan beri eşimi kac posta azarladim yazik adam da hic sesini cikarmiyor ben etkilenmiyim diye. Cok gergindim
Merhaba bence hiç takmayın hatta doğru olanı yapmışsınız. Yatma embriyonun tutunmasını sağlamıyor. Rahmin embriyoyu kabul edebilmesi için kan akışının sağlanması lazım hareket lazım. Strese gitmeyin boş yere...Canım peki yerleşme kanaması oldu mu sende? Yarın 5. Günüm aynı belirtiler var seninle, ama ben transferin ertesi gününden beri çalışıyorum. Yatmadığım için tutmayacak diye de korkuyorum
canim 1.3 lt falan ictim ama doktor cok sıkışmışsın dedi bi kismini bi aletle bosaltti cok ilgincti cidden. Odaya gelince de 2 kere surguyu dolduracak kadar idrar yaptimNe kadar su içtin canim
Bakalım büyük bir merakla bekliyorum sonucuMerhaba bence hiç takmayın hatta doğru olanı yapmışsınız. Yatma embriyonun tutunmasını sağlamıyor. Rahmin embriyoyu kabul edebilmesi için kan akışının sağlanması lazım hareket lazım. Strese gitmeyin boş yere...
Ooo cok icmissin:) 2 bardak kadar icicem en fazla 500ml opudan sonra idrarimi tutamıyorum kramplar giriyorcanim 1.3 lt falan ictim ama doktor cok sıkışmışsın dedi bi kismini bi aletle bosaltti cok ilgincti cidden. Odaya gelince de 2 kere surguyu dolduracak kadar idrar yaptim
Ben 3 litre su içtim nerdeyse ama bi türlü sıkışmadım stresten masaya yattım geri gönderdiler sıkış diye moralim çok bozulmuştu ağla ağla bi hal olmuştumcanim 1.3 lt falan ictim ama doktor cok sıkışmışsın dedi bi kismini bi aletle bosaltti cok ilgincti cidden. Odaya gelince de 2 kere surguyu dolduracak kadar idrar yaptim
hastane degistidiginizde orada olan embriyoları taşıyabiliyor musunuz başka hastaneye?Beylikdüzü medicana 1tane koydular
Biz hep 2 istedik ama kabul etmediler
Şimdi ise
2 isticez kabul etmezlerse başka biyerle baslamak istiyoruz
Evet tasinabiliyor çay termosu gibi biseyle bize veriyorlar gotürebiliyoruzhastane degistidiginizde orada olan embriyoları taşıyabiliyor musunuz başka hastaneye?
Götürdüğün hastane istiyor tabi yapılacak işlemler içinBunun için hastane ücret istiyor mu?.bizimde tese ile alınan hücreler var dondurulmuş.bu sefer başka yerde yaptırmak istiyorum..hiç memnun kalmadım bu merkezden
Canim vok teşekkür ederim cok ilgilendin ama malesef dusukle sonuçlandıannemsu cnmm meraktayım nasılsın? Güzel hayırlı haberler ver bize cnm...
Daima duam hayırlısı ise olsun yoksa hiççç olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?