2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım benim gittiğim merkezde hep böyle oluyor yani. Rahmi dinlendirmek için en az 1.5 ay sonraya transfer hazırlıklarına başlanıyor. Bu iyi bir şey. Ve dinlenmiş yani vücuttan ilaçları atmış rahmim pozitif sonuç alma ihtimali taze transfere göre %15 yüksekmiş. Üzülme

Teşekkürler balım cevabın için.Transfer olursa sıkıntı olurmuş şu durumda zaten. Şuan bile ağrılarım var. Dondurulmuş embriyo çözünürken bozulur mu diye sormuştum embriyoloğa çok çok küçük bi ihtimal dedi.. Geç olsun güç olmasın napalım. İnşallah hepimizin pozitif olur sonuçları... Siz ne aşamadasınıx?

İnşallah 5.güne kalitesi yüksek embriyolarınız ulaşır ve hayırlısıyla dondurulur. Transferlerimiz de hemen hemen aynı döneme denk geliyor. Kısmetse güzel haberler verebiliriz inşallah. İçim rahatladı gerçi doktorlada konuştuk zaten korkulacak bişi yok dedi ama pimpirikliyim biraz sanırım. Transfere kadar yapmayı düşündüğün özel bişi var mı hani yeme içme konusunda balım? fatoceren8888

Valla zaten 1 senedir beslenmez tarzımızı değiştirdik eşimle. Her gün bir öğün ızgara tavuk/balık/et akşam da sebze. Her gün mutlaaka bol yeşillik tüketiyorum. Buna ekstra olarak her akşam ballı süt içicem canım tramsfere kadar. Folik asitime devam ediyorum . Kaadut şurubu ve keçiboynuzu özü yiyeceğim günde birer kaşık. Onlar da vücut direncini arttıyor. Böyle devam edicem. Bademle incir tabi bir de her gün. Peki sen bir şeyler yapacak mısın?

Hemen hemen yazdıklarının hepsini yapıyoruz biz de canım. Süt içmeye şimdiden başladım hatta. Normalde pek sevmiyorum sütü. Biraz araştıracağım bakalım. Ona göre ekstra ne yiyebilirim bakıcam.Sana da yazarım yine canım yapıcak olduklarımı.. Ama transfer sonrası 1 bardak havuç suyu, ananas ve çekirdek aklımda

Kizlar bol bol fındık ceviz yiyin ben öyle yapıyorum fayda ettiğini duymuştum bilginiz olsun

Evet haklısın. İlk transferde ne tecrübesizmişiz doktorumuz da hiç bir şey soylememişti hiç bir şey yapmamıştım. İkincisinde protein ağırlıklı beslenmeye çalışmıştım kimyasal gebelik oldu ama neticede bilinçlendim. Şimdi tam layığıyla yapmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar
Sayfayı baştan sona okumak imkansız . Transferi olup gün sayanlar hayırlı sonuçlar inşallah
Tedavisi devam edenler transferi bekleyenler herkes için rabbim hayırlısını nasip etsin
Bende transfer için iğnelere başladım bugün ikinci günüm gonalf kullanıyorum . Tüplerim olmadığı için tüp bebek tedavisi oluyorum . İlk denemede bir kızım oldu 2.5 yaşında ondan sonra dondurulmuşlarla bu 6. Denemem . Bir kere tuttu o da boş gebelikti 11. Haftada kürtaj oldum . Kürtajdan sonra bi deneme daha yaptım o da negatifti . Aradan 3 ay geçti tekrar deniyoruz . Son denememd iki tane transfer edildi ama olmadı . Bu sefer tekrar iki tane embriyon transfer edilecek . Rabbim gün sayan herkese hayırlısını nasip etsin

Aminnn cnmm rabbimm çocuguna bir an önce kardeş nasip etsin cnm...

Kızlar transverden sonra ne gibi şeyler yemek gerek sebze meyve gibimi. Kırmızı et hftada 3 4 defa yenılse insanı acaba kabız yaparmı. Normalde olmam kabız ama olurmu olur yani belli olmaz. Süt demişsiniz iyi gelıyormu sütü cok severim her sabh ballı süt yapar içerim. Başka önerebileceğiniz ne var salı transverim var smdiden başlayayım bari

Aynen canım. Bizim ilk deneme ama ben de yeme içme konusunun etkilediğini düşünüyorum.. Protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi doktor. Günde 2 yumurta önerdi mesela. Süt, balık, salata bol yeşillik. Kendini rahat hissetmek stressiz ilerletmek o süreci.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

Balım kabızlık için kayısı yesen belki çözüm olur..
Günlük 3 litre su, 1 bardak havuç suyu, 1 dilim ananas, 1 avuç kabak çekirdeği, 1 avuç ceviz badem fındık, süt bunlar transfer sonrası yararlı olanlar..Avakado da yararlıymış kadın sağlığı için...

Aminnn canım. Allahım kucağını doldursun tez vakitte inşallahh...

Tesekkurler canım msjını eşime atayım gelırken alsın hepsını. Tek sorunum ben hiç su içmıyorum bobreklerım iflas etçek artık. Unutuyorum. İlacları içiyorum dıye su içiyorum vallahi

Tesekkurler canım msjını eşime atayım gelırken alsın hepsını. Tek sorunum ben hiç su içmıyorum bobreklerım iflas etçek artık. Unutuyorum. İlacları içiyorum dıye su içiyorum vallahi
Rica ederim..Su çok önemli canımcım kendini zorlasan birazcık.. Bak araştırırken bulduğum bi yazı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…