2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kizlar şimdi gözüm takıldı da Eylül ayı tüp bebeklerini okudum. Maşallah ne bereketli grup olmuş! Bence biraz da moral ile alakalı. HSüreç zaten gergin, hepimiz moralleri yükseltelim

( umudunu hic kaybetme allahim ol der ve olur zamani var diye düşün şükret anliyorum zor bir duruma
Çok acı çekiyorum hem ünsülinler hem claxane göbeğim mosmor hiç bi sebep yok olamaması için histeroskopi de yaptırdım bişey çıkmadı diyetisyene gittim şekerim düzenli daha ne yapıcam bilmiyorum son bi hakkım kaldı dondurulmuş maddi durumdan çok yıprandık nasıl olur bilmiyorum

Canım çok iyi anlıyorum. Çok zor. Ama inanıyorsan eğer, tevekkül tek yol. Allah' ım olduruyorsa da oldurmuyorsa da bir sebebi var. Bize tek düşen elimizden geleni yapmak, gücümüzün yettiğini denemek... Çok şükür şu sayfaları karıştırınca öyle güzel öyle mucize hikayeler var ki... İnsana umut oluyor... iyi düşün diyemiyorum, bunlar demekle olacak şeyler değil ama tevekkül et. Dediğim gibi sen elinden geleni yap gerisini Allah bilir...

Allah razı olsun canım ama ben yine beklicem idrara çok su karışıncada çıkmıyormuş dediğim gibi çok su içiyorum 20 dakka sürmüyor çıkmam dışarı falan çıktım sıktım 3 saat bekledim ama su gibiydi

Canım benim ilk transferimden önce histeroskopi yapılmıştı . Yaşadığım sorunlardan dolayı tekrar istedim gerek Yok deri doktor. Araştırmalara göre hhisteroscopi yapanlarda tutunma daha fazlaymış ve bunun nedenini bilmiyorlar bazen tüplerden basende Rahime verilen sıvıyla alakalı olduğunu düşünüyorlar

Bana 3 tane çizik atıldı temizlendi yeni hücreler oluşsun diye şekerimi de düzene koydum ama kısmet hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…