- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.421
Cok.iyimiş.ya.embriyonun.suya.ihtiyacı.varmış.ztn.artık.içicem.Çürücek.organlarım.vallaRica ederim..Su çok önemli canımcım kendini zorlasan birazcık.. Bak araştırırken bulduğum bi yazı..Eki Görüntüle 2069158
Kaç yumurtan toplandı canım??Uykum gelmıyor biliyonuz mu gece kaç defa kalkıyorum kaçtane ymrta 5. Güne gelcek kalıte durumu nasıl olcak. Tutacakmı nasıl olcak diye hep düşünmekteyim canlarım
8 tane toplandı 7 tane döllendi canım. Pazrtesi tekrar arıcaklar.salıda transver tatlımKaç yumurtan toplandı canım??
Ay hadi inşallah canım benim. Sıkı sıkıya tutunur bebeğin sana inşallahh8 tane toplandı 7 tane döllendi canım. Pazrtesi tekrar arıcaklar.salıda transver tatlım
Amin canım yaa.hepimizinki tutunsun kavuşalım bebişlerimizeAy hadi inşallah canım benim. Sıkı sıkıya tutunur bebeğin sana inşallahh
Idrar testi falan yaptinmi?Kızlar mrb histeroskopi yaptırıp sonra transfer yaptıran varmı aranız da bugün benim transferimin 10. Günü Çarşamba test günüm günde 2 litre su içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum bu zamana kadar kilo veremeyen ben yaptığım yerden 4 kilo verdim
Yok yapmadım daha doğrusu cesaret edemedim bu ikinci denemem korkuyorum o yüzdenIdrar testi falan yaptinmi?
Kac tane transfer edildi?Yok yapmadım daha doğrusu cesaret edemedim bu ikinci denemem korkuyorum o yüzden
3 taneKac tane transfer edildi?
Oo masallah yas kac.3 tane
Merhabaa hosgeldinn zamani var diyelim yada bir vesileye gerek diyelim. Yas kac nerde tedavi goruyorsunMerhaba bayanlar, ben de 16 kasım da başladım tüp bebeğe. İlk defa yaptıracağım. Geçen ay aşılama yaptım olmadı ikinci aşılama yerine tüp bebek daha mantıklı geldi. Rabbim maddi manevi emeklerimizin karşılığını hayıra çevirip nasip etsin inşallah. Çok zorlu bir süreç. Bebek için hiçbir bedel ödemek zorunda kalmayanlar aklıma geldikçe daha da zorlaştırıyorum süreci. Allah yardımcımız olsun
27 yaşındayım diyabet ve polikistik overim var o yüzden 3 koydu doktorum ilkinde de 3 koymuştu tutmadıOo masallah yas kac.
24 yaşındayım eşim 31. Te geçen sene bu zamanda bi düşük oldu ondan sonra gelen giden yok. 3 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır da bebek düşünüyoruz. Ama elde var sıfır. Bizdeki problem eşimin değerleri. Kötü değil ama normal de değil. Doğal yolla zor sesi doktor. Ben kendim tüp bebeğe geçmek istedim bir aşılamadan sonra. Doktorlara kalsa onların zamanları çok daha . Antep'te yaptırıyorum canım. Senin hikayen nedir peki ?Merhabaa hosgeldinn zamani var diyelim yada bir vesileye gerek diyelim. Yas kac nerde tedavi goruyorsun
Aklima bisey takildi sana sorayim canim dun benim transferim yapıldı yas 28 benim 2 tane konuldu. 1 tane embriyo fotosu verildi sana da oylemi? Hangi hastanede tedavi goruyorsun27 yaşındayım diyabet ve polikistik overim var o yüzden 3 koydu doktorum ilkinde de 3 koymuştu tutmadı
Idrara sıkışık olman lazim diyorlar. Yap bence gitsin :)Kızlar şimdi proluton iğne oldum yarım saat falan oldu idrar testi aldım yapsam mı bide ben çok su içtiğim devamlı lavaboya çıkıyorum ne kadar sıkışmam lazım yapım mı cesaret edemiyorum iğnenin etkisi olurmu
Yok resim falan verilmedi ben özelde tedavi görüyorum İstanbul fatihte sedat evlioğluAklima bisey takildi sana sorayim canim dun benim transferim yapıldı yas 28 benim 2 tane konuldu. 1 tane embriyo fotosu verildi sana da oylemi? Hangi hastanede tedavi goruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?