- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.541
ilaç ne kullandın çok merak ettim benim yumurta kalitem pek iyi değil3. Gun canım 2 tane transfer oldu. 2 tanesini de dondurduk. Pazartesi test günüm heyecanla bekliyorum
Amin canım cümlemiznine insallahCnm allah tamamini erdirsin..Allahım bebeğine sağlık versin. Cok sevindim
89.25 çıktı canım 2 gün sonra yine gidicemMaasllah canim allah tamamina erdirsin kac cikti degerin
Gonal f 4 kutu.. lucrin 5 mg kullandım ilk günden trasfere kadar.. folik asitilaç ne kullandın çok merak ettim benim yumurta kalitem pek iyi değil
Masallah kat kat artsin insallah bu gunlerde normal deger araligi kac oliyor aceba biliyor musun? Birde bu surecte ozel olarak yaptigin bisey var mi bebis icin? Beslenme? Dinlenme? Yada baska bisey...89.25 çıktı canım 2 gün sonra yine gidicem
Teşekkür ederim canimgözün aydın
İnşallah canim kaç olmalı bilmiyorum ama değer dusuk dedi doktor. Ağır is yapmadım dinledim gezdim. Fındık ceviz yedim ilk günler de süt içtim ve de bol bol dua ettim. Karninizi severek dua edin ayetel kursu okuyunMasallah kat kat artsin insallah bu gunlerde normal deger araligi kac oliyor aceba biliyor musun? Birde bu surecte ozel olarak yaptigin bisey var mi bebis icin? Beslenme? Dinlenme? Yada baska bisey...
Neye gore dusuk dedi peki? Benim bir arkadasim 35 cikmisti hicte oyle bir konusma gecmedi arasinda doktorla. Su anda bebegiyle hayatina devam ediyorİnşallah canim kaç olmalı bilmiyorum ama değer dusuk dedi doktor. Ağır is yapmadım dinledim gezdim. Fındık ceviz yedim ilk günler de süt içtim ve de bol bol dua ettim. Karninizi severek dua edin ayetel kursu okuyun
Valla hepinize dua ediyorum canım insallah Rabbim sizinde yüzünüzü guldurur hayırlı haberler verirsiniz insallahBu anı bekliyordum senden yaa vallahi. Çok seviniyorum duydukça. Umut ol bize. Rabbim kucağına almayı nasıp etsin canım. Yarın bnn transver günüm sabırsızlanıyorum
Daha yeni olduğu için değerin küçük dedi 2 gün sonra tekrar bakicakNeye gore dusuk dedi peki? Benim bir arkadasim 35 cikmisti hicte oyle bir konusma gecmedi arasinda doktorla. Su anda bebegiyle hayatina devam ediyor
Ben olumsuz konustu deger dusuk diyerek anladim. Yani daha cok basi o yuzden boyle demek istemis simdi amladim :) hayirlisi olsun insallahDaha yeni olduğu için değerin küçük dedi 2 gün sonra tekrar bakicak
İnşallah Rabbim size de yaşatır bu duyguyu hiç stres yapma canım ben hep akışına bıraktım kendini dinlememeye bak inan faydası oliyoCok mutlu oldummmm pozitif enerji gönderdin bana. Dua et bize
Cook sevindim canim inşallah saglikla kucagina alirsin sabahtan beri girip cikip bakiyodum ama icimden hep pozitif geciyodu duanda bizleri de unutma lutfen bizde pozifleri gorelim inşallahKizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Çok sevindim canım hayırlısı olsun hangi merkezde yaptırmıştımKizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Namazimin arkasından hepinize dua ediyorum inşallah siz de hayırlı haberler verirsiniz. Test günün ne zamanCook sevindim canim inşallah saglikla kucagina alirsin sabahtan beri girip cikip bakiyodum ama icimden hep pozitif geciyodu duanda bizleri de unutma lutfen bizde pozifleri gorelim inşallah
İstanbul acibadem altunizade hastanesinde de tavsiye ediyorum doktorum süperÇok sevindim canım hayırlısı olsun hangi merkezde yaptırmıştım
Daha tedavimin sekizinci gunundeyim canim buyuk ihtimal cuma toplama olacakNamazimin arkasından hepinize dua ediyorum inşallah siz de hayırlı haberler verirsiniz. Test günün ne zaman
Sağol canım insallahBen olumsuz konustu deger dusuk diyerek anladim. Yani daha cok basi o yuzden boyle demek istemis simdi amladim :) hayirlisi olsun insallah
Nerde tedavi görüyorsunDaha tedavimin sekizinci gunundeyim canim buyuk ihtimal cuma toplama olacak
Kayseri memorialNerde tedavi görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?