- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.501
Çok sağol canım. Ağrıya hazırlıklıyım artık, zaten bu iğnelerden dolayı çok rahatsızım. Yüksek doz olduğu için iğnelerin yan etkisini fazlasıyla yaşıyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için.İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur canim.. rahat ol zaten anestezi uygulayacaktır uyaninca hafif adet ağrısı gibi Ağrı oluyo geçiyo 1 saate
Herkese merhaba 6 Kasım da tedaviye başladım. Amh düşük olduğu için (0.8) yüksek doz ve uzun süreli ilaç kullandım. Çarşamba yumurta toplama işlemine gireceğim. Bu ilk denemem olduğu için çok tedirginim.İnşallah güzel haberler alırız.
İnşallah, teşekkür ederim canım. Yok hayır, ilaç derken iğne demek istemiştim. İlaç olarak tedavi öncesi 10 gün estrofem kullandım sadece.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Amh düşük olduğu için hapla tedavi mi uygulandı
Haberini bekliyorum umutol bizeİnşallah canim hiç umudum yok ama hayırlısı
Haber vericem mutlaka canım ogleden sonra çıkıyo sonuçlarHaberini bekliyorum umutol bize
Bugün benim de 4.günüm dün vardı bende o sancı bugün hiçbirşey yok gögüslerim acıyordu kaç gündür bugün o da yokKızlar benimde 4 günüm ama adet olacak misim gibi sancım var aynısını yaşayan oldu mu
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın Rabbim yüzünü güldürsünHaber vericem mutlaka canım ogleden sonra çıkıyo sonuçlar
İnsallah sende hayırlı sonuç alırsın canmBugün benim de 4.günüm dün vardı bende o sancı bugün hiçbirşey yok gögüslerim acıyordu kaç gündür bugün o da yok
İnşallah canim Allah hepimize hayırlı haberler almayi nasip etsin..İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın Rabbim yüzünü güldürsün
Canim kendinde belirti arama akışına bırak herşeyi böyle yaparak kendini strese sokma dua et inşallah hersey güzel olurBugün benim de 4.günüm dün vardı bende o sancı bugün hiçbirşey yok gögüslerim acıyordu kaç gündür bugün o da yok
Akışına bırakıcam diyorum belirti aramicam diyorum ama işte inşallah dualarım hepimiz içinCanim kendinde belirti arama akışına bırak herşeyi böyle yaparak kendini strese sokma dua et inşallah hersey güzel olur
Şöyle düşün rabbim ol derse olur o nasip etnezse hiçbirşekilde çocuğun olmaz biliyorsun rahat ol dua et dusunmemeye calisAkışına bırakıcam diyorum belirti aramicam diyorum ama işte inşallah dualarım hepimiz için
Merhaba bende 6 senelik evli ve hic hamilelik çift cizgiyi goremeyenlerdenim. 1 kere asilamam yapıldı. Negatif sonuclandi. Tup bebek icin tedavi icin gittigimde polikistlik over oldugumu öğrendim ve adetimle basladik tedaviye suan transferim gerceklesti bekliyorum. Doktorlarin bazilari tüp bebekte polikistik over bir avantaj diyorlarMerhaba bende yeniyim.. 6 yıllık evliyim hiç hamilelik olmadı 2 ay önce tüp bebek tedavisi için gittiğimde polikistik over olduğumu öğrendim kist olduğunu öğrendim Su an tedavi görüyorum benim gibi olup kist den kurtulup tedaviye hemen başlayan varmi çok uzun oldu k.bakmayin gerçekten çokkk zor yasanlar bilir
Merhaba bende 6 senelik evli ve hic hamilelik çift cizgiyi goremeyenlerdenim. 1 kere asilamam yapıldı. Negatif sonuclandi. Tup bebek icin tedavi icin gittigimde polikistlik over oldugumu öğrendim ve adetimle basladik tedaviye suan transferim gerceklesti bekliyorum. Doktorlarin bazilari tüp bebekte polikistik over bir avantaj diyorlar
Herzaman herseyde vardir bir hayir zamanimiz gelmemistir cok zor ben artik yavas yavas takmamaya basladim cok taktim cok agladim ama zamani varmis ki beklyoruz:)Ben aşilama hiç denemedim gerek görmedim bekledim eylül ayın da tüp bebek için gittim kist olduğunu öğrendim. Su an adet olmayı bekliyorum insallahhh gitmiştir bende başlarım tedavime beklemek çok zor inşallah güzel haberler alırsın bana moral olursun ben çok takiyorum olmicak yine diye 6 senedir negatif görmekten umutlarım bitti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?