2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur canim.. rahat ol zaten anestezi uygulayacaktır uyaninca hafif adet ağrısı gibi Ağrı oluyo geçiyo 1 saate
Çok sağol canım. Ağrıya hazırlıklıyım artık, zaten bu iğnelerden dolayı çok rahatsızım. Yüksek doz olduğu için iğnelerin yan etkisini fazlasıyla yaşıyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Amh düşük olduğu için hapla tedavi mi uygulandı

Merhaba bende yeniyim.. 6 yıllık evliyim hiç hamilelik olmadı 2 ay önce tüp bebek tedavisi için gittiğimde polikistik over olduğumu öğrendim kist olduğunu öğrendim Su an tedavi görüyorum benim gibi olup kist den kurtulup tedaviye hemen başlayan varmi çok uzun oldu k.bakmayin gerçekten çokkk zor yasanlar bilir

Merhaba bende 6 senelik evli ve hic hamilelik çift cizgiyi goremeyenlerdenim. 1 kere asilamam yapıldı. Negatif sonuclandi. Tup bebek icin tedavi icin gittigimde polikistlik over oldugumu öğrendim ve adetimle basladik tedaviye suan transferim gerceklesti bekliyorum. Doktorlarin bazilari tüp bebekte polikistik over bir avantaj diyorlar

Ben aşilama hiç denemedim gerek görmedim bekledim eylül ayın da tüp bebek için gittim kist olduğunu öğrendim. Su an adet olmayı bekliyorum insallahhh gitmiştir bende başlarım tedavime beklemek çok zor inşallah güzel haberler alırsın bana moral olursun ben çok takiyorum olmicak yine diye 6 senedir negatif görmekten umutlarım bitti sanırım

Herzaman herseyde vardir bir hayir zamanimiz gelmemistir cok zor ben artik yavas yavas takmamaya basladim cok taktim cok agladim ama zamani varmis ki beklyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…