- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.661
Amin canım inşallah teşekkür ederimMerhaba canım hayırlı olsun inşallah sana sıkı sıkı tutunur bebişinRabbim hayırlı ve güzel sonuçlar versin
Kizlar az once dayanamadim we kan werdim sonucum 78,27 inanamiyorummmm Rabbim sukurler olsunnn buraya ilk uye oldugumda sabahlara kadar yazdiklarinizi okurken beni hep iyi hissettirdiniz insallah cumartesi 12. Gun sonucumda yukselmis olur onu da yazarim. Rabbim hepimize dilegimizi wersin iyiki warsiniz
Maşallah gözünaydin darısı bekleyenlerin başına :)Kizlar az once dayanamadim we kan werdim sonucum 78,27 inanamiyorummmm Rabbim sukurler olsunnn buraya ilk uye oldugumda sabahlara kadar yazdiklarinizi okurken beni hep iyi hissettirdiniz insallah cumartesi 12. Gun sonucumda yukselmis olur onu da yazarim. Rabbim hepimize dilegimizi wersin iyiki warsiniz
cnm kacinci gun transferiydi ve bugun kacinci gunundu?Kizlar az once dayanamadim we kan werdim sonucum 78,27 inanamiyorummmm Rabbim sukurler olsunnn buraya ilk uye oldugumda sabahlara kadar yazdiklarinizi okurken beni hep iyi hissettirdiniz insallah cumartesi 12. Gun sonucumda yukselmis olur onu da yazarim. Rabbim hepimize dilegimizi wersin iyiki warsiniz
3.gun embriyosuydu 13.kasim transfer tarihimdicnm kacinci gun transferiydi ve bugun kacinci gunundu?
Cok guzel bir deger canim katlanarak artsin insallah sonucun hayirli ugrlu olsun simdidenKizlar az once dayanamadim we kan werdim sonucum 78,27 inanamiyorummmm Rabbim sukurler olsunnn buraya ilk uye oldugumda sabahlara kadar yazdiklarinizi okurken beni hep iyi hissettirdiniz insallah cumartesi 12. Gun sonucumda yukselmis olur onu da yazarim. Rabbim hepimize dilegimizi wersin iyiki warsiniz
yani 8. Gunde kanda cikti3.gun embriyosuydu 13.kasim transfer tarihimdi
Amin insallah . Bu arada benim hicbir belirtim olmadi burda bi ton sey okudum sadece opu dan ciktiktan we transfere kadar gecen 3 gun etimden etimi almislar gibi sancim agrim oldu . Transfer gunu embiriyolar yerlesince tekrar normal hayatima dondum ne yerlesme kanamasi ne agri ne sizi. We ben 38 yasindayim ilk denemem bu arada . Rabbim bu ay deneyen herkesin ellerini bos dondermesin insallah amin.yani 8. Gunde kanda ciktiO zaman 5. Gun embriyosunun da 6. Gunde kanda cikmasi gerekir diyebiliriz..
Hayirli ugurlu olsun arkadasim Allah bize de nasip etsin ins
Amin insallah . Bu arada benim hicbir belirtim olmadi burda bi ton sey okudum sadece opu dan ciktiktan we transfere kadar gecen 3 gun etimden etimi almislar gibi sancim agrim oldu . Transfer gunu embiriyolar yerlesince tekrar normal hayatima dondum ne yerlesme kanamasi ne agri ne sizi. We ben 38 yasindayim ilk denemem bu arada . Rabbim bu ay deneyen herkesin ellerini bos dondermesin insallah amin.
Kizlar az once dayanamadim we kan werdim sonucum 78,27 inanamiyorummmm Rabbim sukurler olsunnn buraya ilk uye oldugumda sabahlara kadar yazdiklarinizi okurken beni hep iyi hissettirdiniz insallah cumartesi 12. Gun sonucumda yukselmis olur onu da yazarim. Rabbim hepimize dilegimizi wersin iyiki warsiniz
hayırlı uğurlu olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah!3.gun embriyosuydu 13.kasim transfer tarihimdi
Canim adet sanci gibi agri oluyor derler zaten tutunca adetine daha vardir senin. Tuttu diye dusunelimmTransferimin 4. Gunu. Resmen adet sancisiyla uyandim. Cok korkuyorum
Canim adet sanci gibi agri oluyor derler zaten tutunca adetine daha vardir senin. Tuttu diye dusunelimm
Transferimin 4. Gunu. Resmen adet sancisiyla uyandim. Cok korkuyorum
Cookk sevindimmm canimm. Rabbim devamini getirsin insallahKizlar az once dayanamadim we kan werdim sonucum 78,27 inanamiyorummmm Rabbim sukurler olsunnn buraya ilk uye oldugumda sabahlara kadar yazdiklarinizi okurken beni hep iyi hissettirdiniz insallah cumartesi 12. Gun sonucumda yukselmis olur onu da yazarim. Rabbim hepimize dilegimizi wersin iyiki warsiniz
Merhaba hoşgeldiniz 18 de transfer mi oldu?Merhaba hanımlar bende kasım 18 de başladım tüp bebek tedavisine bugün 5. günüm
Benim bir başarısız tüp bebek denemem oldu bu ikinci denemem inşaAllah bu sefer olucak diye dua ediyorum
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Benimle aynı günde başlayan varmı aranızda
teşekkür ederim hoş buldum hayır transfere geçmedik henüz iğne dönemindeyizMerhaba hoşgeldiniz 18 de transfer mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?