2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Merhaba arkadaşalar..
Ben bi tedavi gördüm gonal 450 iğneyle başladım 6 gün 75 ml vuruldum estradiol hormonum 146 çıkmıştı doktor 200 leri bulması lazım dedi estoferm diye bi ilaç verdi bide 4 gün onu yuttum sonrasında adetin 17. günü progesteron hormonu testi yaptı 2,5 çıktı progestan 200mg verdi..doğru süreçtemiyim ? doktoruma çok güveniyorum ama estradiol hormonuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.. Daha önceki doktorumda düşürmek için ilaç vermişti çünkü..bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Merhaba arkadaşalar..
Ben bi tedavi gördüm gonal 450 iğneyle başladım 6 gün 75 ml vuruldum estradiol hormonum 146 çıkmıştı doktor 200 leri bulması lazım dedi estoferm diye bi ilaç verdi bide 4 gün onu yuttum sonrasında adetin 17. günü progesteron hormonu testi yaptı 2,5 çıktı progestan 200mg verdi..doğru süreçtemiyim ? doktoruma çok güveniyorum ama estradiol hormonuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.. Daha önceki doktorumda düşürmek için ilaç vermişti çünkü..bilgisi olan varsa yazabilir mi?

2 Tane 5. Gun embriyosu konuldu bana. adet olacakmisim gibi kasik agrim ve batmalar var hayrolsun ins. Teste daha 1 hafta var. Valla korkuyorum. Idrarda ne zmn cikiyor acaba..
Yakin arkadasim test gunu giderken adet agrim war tutmadi die gitmisti , 400 cikmisti sonucu . Birde ben bi tup merkezinin embriyo gelisimine bakip kana baktirdim. Transferden sonraki gunu 1 olarak sayarsan ilk hcg hormonu salgilar gununde yaptirabilirsin

Cok sevindim cnm allah tamamini erdirsin

e2 hormonunun yumurta başına 150-200 olması gerekiyor. Yani 2 yumurtanız var ise e2 değeriniz 300-400 arasında olmalı. Aksi takdirde yumurta tam gelişmemiş demek oluyor ve toplamıyorlar.

Benimde rezerv azlığım var. Onun için doktorum iğne yerine hapla tedavi yapıyor. e2 yükselmediği için bir türlü opu aşamasına gelemedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…