- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.741
Gayette iyi canım. Hepsinin 21 mm olmasıKizlar cuma gunu yumurta toplama islemim olacak doktorum on tane 21mm yumurtan olusmus dedi iyi degil mi
canım benım cok sagol..ınsallah senın kuzunda sana tutunuyordur su anda..transfer fotosuna bakıyorum duruyor orda inci tanesine benzettim.Sıkı sıkı tutunsun bebişin insallah canim
Anladım saol canım. Senn kaçıncı günündüHerkezde olacak diye birşey yok canim benimde ilk 3 gün oldu simdi hiç agrim yok.
Bende aldim geldim cnm insallah beraber gün saycazBebişlerimiiiii aldımmmm geldimmmmm kızlarrrrrrrrr güzellll haberler verelimmm hepimiz rabbin eliyle hayırla kızlar...
Canim benim bugun 6.gunumAnladım saol canım. Senn kaçıncı günündü
Sennde hayırlı olsun canım pozıtifleri görmek nasip olsun insallahBende aldim geldim cnm insallah beraber gün saycaz
Test gününe az kalmış yaptın mı hiç test. Yazdın belkide sayfayaCanim benim bugun 6.gunum
Hiç pozitif görmedim ben. 5 yıldır toplasan 2 3 kere test ypmışımdır zaten. Senn şuan pozitifmi canım. Oluyo ama okunuştum internette. Kanda net belli olur canımKızlar aranızda hiç tdaviye başlamadan önce adetine 2 gün varken evde yapılan idrar testinde pozitif gören var mı ?
nasıl yanı cıft cızgımı. olurmu olur neden olmasın hadı kos bır hastaneye kan ver cıkar bır ıkı saateKızlar aranızda hiç tdaviye başlamadan önce adetine 2 gün varken evde yapılan idrar testinde pozitif gören var mı ?
Cnmmmm bnmmm hayırlı olsunn cnmmm bebişinnnn sıkı sıkı tutunsun annesine...Bende aldim geldim cnm insallah beraber gün saycaz
Hayırlı olsun canım benim, kuzucukların sıkı sıkı tutunsun annelerine ve bekleme sürecinde kolay gelsin.Bebişlerimiiiii aldımmmm geldimmmmm kızlarrrrrrrrr güzellll haberler verelimmm hepimiz rabbin eliyle hayırla kızlar...
ayyy hadi darısı bizlere inşCnmmmm transferimm oldu 2 tane:)))))
2 yillik ewliydim normal yollarla hamile kalabilirsiniz diye bir yil bekledik olmayinca ekim ayinda yasadigim sehirde adi cok iyi bilinen we bircok umutsuz wakaya care olmus bir doktor war ona gitmek istedim. Aklimda tup bebek yoktu bir anda bana cok guzel yumurtalarin war hadi gel bu ay deneyelim dedi apar topar 31 ekimde tedawiye basladim. 2 embriyo koydu ama ikisine de cok guweniyorum insallah dedi. Doktorum gercekten inanilmaz enerjisi guzel bir insan. 7 kere ankara istanbul izmir de tup bebek denemis hem kendinde hem esinde problem olan arkadasim 8. Denemesinde bu klinikte anne oldu.Sizin sikintiniz neydi, ilk denemenizmiydi?
Aminnnn cnmmm....ayyy hadi darısı bizlere inş
sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inş güzel.haberler alırsın
10 gün sonra test oluyor galiba :))))
Teşekkürler cnmmm darısııııı tezzzzz zamanda sana cnm....Hayırlı olsun canım benim, kuzucukların sıkı sıkı tutunsun annelerine ve bekleme sürecinde kolay gelsin.
2 yillik ewliydim normal yollarla hamile kalabilirsiniz diye bir yil bekledik olmayinca ekim ayinda yasadigim sehirde adi cok iyi bilinen we bircok umutsuz wakaya care olmus bir doktor war ona gitmek istedim. Aklimda tup bebek yoktu bir anda bana cok guzel yumurtalarin war hadi gel bu ay deneyelim dedi apar topar 31 ekimde tedawiye basladim. 2 embriyo koydu ama ikisine de cok guweniyorum insallah dedi. Doktorum gercekten inanilmaz enerjisi guzel bir insan. 7 kere ankara istanbul izmir de tup bebek denemis hem kendinde hem esinde problem olan arkadasim 8. Denemesinde bu klinikte anne oldu.
Hormon degerlelrine baktirmismiydin canim hic? Amh degerin kacti mesela? Doktorun tup bebek doktoru mu? Ayni yastayiz seninle inslalah bende pazartesi gunu yuzum guler2 yillik ewliydim normal yollarla hamile kalabilirsiniz diye bir yil bekledik olmayinca ekim ayinda yasadigim sehirde adi cok iyi bilinen we bircok umutsuz wakaya care olmus bir doktor war ona gitmek istedim. Aklimda tup bebek yoktu bir anda bana cok guzel yumurtalarin war hadi gel bu ay deneyelim dedi apar topar 31 ekimde tedawiye basladim. 2 embriyo koydu ama ikisine de cok guweniyorum insallah dedi. Doktorum gercekten inanilmaz enerjisi guzel bir insan. 7 kere ankara istanbul izmir de tup bebek denemis hem kendinde hem esinde problem olan arkadasim 8. Denemesinde bu klinikte anne oldu.
Eki Görüntüle 2070744
Yakin arkadasim test gunu giderken adet agrim war tutmadi die gitmisti , 400 cikmisti sonucu . Birde ben bi tup merkezinin embriyo gelisimine bakip kana baktirdim. Transferden sonraki gunu 1 olarak sayarsan ilk hcg hormonu salgilar gununde yaptirabilirsin
Bende hic bişey yok5. Gun embriyolari icin bhcg 6. Gunden itibaren salgilanmaya basliyormus. Suanda midem bulaniyor. Napiyor bu ilaclar bize boyle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?