- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.761
4.gun yaptim cikmadiTest gününe az kalmış yaptın mı hiç test. Yazdın belkide sayfaya
Bende hic bişey yok
Ay bana vermediler foto falancanım benım cok sagol..ınsallah senın kuzunda sana tutunuyordur su anda..transfer fotosuna bakıyorum duruyor orda inci tanesine benzettim.
Her merkez vermiyor demekkiAy bana vermediler foto falan
Olsun canim, tutarsa zaten ilk sahlikli goruntusunu alacaksin.Banada vermediler foto yaa. Doktor yerine çok iyi gitti dedi. İzledım bende zaten
Ilk gun yapsaydin canim ya4.gun yaptim cikmadi
Ay inşallah canım benimOlsun canim, tutarsa zaten ilk sahlikli goruntusunu alacaksin.
Sagol cnm bnmmm senin kuzunda tutunsun sana insallahCnmmmm bnmmm hayırlı olsunn cnmmm bebişinnnn sıkı sıkı tutunsun annesine...
Kizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapilipta hic.yatmayan varmi?Ilk gun yapsaydin canim ya
Cnm hayırlı olsun bebisin sıkı sıkı tutunsun inşallah bidahada birakmasin..İnşallah güzel sağlıklı bir şekilde yerleşirBebişlerimiiiii aldımmmm geldimmmmm kızlarrrrrrrrr güzellll haberler verelimmm hepimiz rabbin eliyle hayırla kızlar...
Hayırlı olsun bebegin inşallah positivlerle doldurursunuz grubu..allahim saglikli hayirli bir evlat basip etsin cnmBende aldim geldim cnm insallah beraber gün saycaz
Cnmmmm bmmmm çokkk teşekkürlerrrr darısıııııı tezzzzzzz zamanda seninle olsun cnm....Cnm hayırlı olsun bebisin sıkı sıkı tutunsun inşallah bidahada birakmasin..İnşallah güzel sağlıklı bir şekilde yerleşir
Amiiin inşallahCnmmmm bmmmm çokkk teşekkürlerrrr darısıııııı tezzzzzzz zamanda seninle olsun cnm....
Ben ilk aksam simemaya gittim doktoruma sorarak tabi. 4.gun misafit agirladim ama soyledim onlar yaptilalr bircok seyi ben ufak ufak is yaptim. Gelmeden once sypurge yaptim agir hareketlerle. Dogru duzgun yatmadim valla. Agir kaldirmadim sadece. Kan dolasimi cok onemliymis vucytta. Cok takilmadim acikcasi yatinca daha bir stres oluoyrsun. 5 gun sonra dus yaptim. Yap diyenler oldu ama icine sinmedi canim. Seninde icine nasil sinerse oyle davran canim.Kizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapilipta hic.yatmayan varmi?
Bnce etme insan git gel yoruluyor yinede sen bilirsin canım.Kizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapilipta hic.yatmayan varmi?
Sagol canim bilgilerini paylastigin icinBen ilk aksam simemaya gittim doktoruma sorarak tabi. 4.gun misafit agirladim ama soyledim onlar yaptilalr bircok seyi ben ufak ufak is yaptim. Gelmeden once sypurge yaptim agir hareketlerle. Dogru duzgun yatmadim valla. Agir kaldirmadim sadece. Kan dolasimi cok onemliymis vucytta. Cok takilmadim acikcasi yatinca daha bir stres oluoyrsun. 5 gun sonra dus yaptim. Yap diyenler oldu ama icine sinmedi canim. Seninde icine nasil sinerse oyle davran canim.
Rica ederim canim.. takma kafana hic birseyi. Cunku biz ne yaoarsak yapalim Allahin dedigi oluyorSagol canim bilgilerini paylastigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?