2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapilipta hic.yatmayan varmi?
Ben ilk aksam simemaya gittim doktoruma sorarak tabi. 4.gun misafit agirladim ama soyledim onlar yaptilalr bircok seyi ben ufak ufak is yaptim. Gelmeden once sypurge yaptim agir hareketlerle. Dogru duzgun yatmadim valla. Agir kaldirmadim sadece. Kan dolasimi cok onemliymis vucytta. Cok takilmadim acikcasi yatinca daha bir stres oluoyrsun. 5 gun sonra dus yaptim. Yap diyenler oldu ama icine sinmedi canim. Seninde icine nasil sinerse oyle davran canim.

Kizlar merhaba transferin ikinci gunundeyim tavsiyelerinizi alabilirim ? Progestan igne oluyorum iki tane hergun, ananas yiyorum kabak cekirdegi yiyorum kac gunde tutunur embriyo 5. Gun iki tane kondu

Kizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapilipta hic.yatmayan varmi?
Bnce etme insan git gel yoruluyor yinede sen bilirsin canım.

Sagol canim bilgilerini paylastigin icin

Kızlar sadece 2 yumurtam olgunlaşmış... haftaya 3ü görürsem toplarım dedi doktor. Aranızda aynı sekilde az yumurta durumu yasayan var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…