2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

günaydın arkadaşlar
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah. 5. denemem için bu ay başladık reglinin 2.günü gittim kontrole süpriz kist varmış ki daha önce kist ameliyatı olmuştum 3yıl kadar önce. geçen ay pırıl pırıldı rahmim dr doğum kontrol hapı verdi yumurtaları baskılayıp kisti yok etsin diye. vardır herşeyde bir hayır. ama biliyorum ki bu drnememde Allahım kucağıma evlat/evlatlarımı sağlıcakla almayı nasip edicek

umarim güzel sonuçlar alırsın bende 19 kasım da başladım
ilk denemem umarım yüzümüz güler sonunda

Vardirr zamanin arkadaşım. Hakkında hayırlısı olsun. Hic pozitif gormedinmi

kızlar sordum gormediniz galiba iğne kullananlar
benim kasık ağrılarım var bi cevap verin korkuyorum normal mi sizce iğneler ağrı yapıyor mu???

Merhaba hangi igneleri kullanıyorsunuz

Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım benimde tüplerim kapalı olduğu olduğu için ekim ayında ilk tedavime başladım. Aslında eylül ayında başlayacaktım ama bende de kist görüldüğü için başlamadı yasmin kullandım ekimde başladık. Kist gitmeden neden tedaviye başlamış anlamadım. Benim iğeneleri vurulmaya başladıktan 1 hafta sonra kasıklarımda ağrı olmuştu bide akıntı olmuştu. Doktorum iyi birşey bu yumurtaların büyüyor gelişiyor demişti.

çok küçük bi kist adetle gider dedi
şimdi 4 gündür kullanıyodum
Sağol canım içimi rahatlattin belkide yumurtalar gelişiyor umarım da öyledir
3 senedir deniyoruz bu ilk tüp bebek denemem şansların cok iyi diyor.doktor ama yine insan korkuyor bu güne kadar yuz gülmeyince
hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

Ay canim cok gzuel haber bu sabah sabah ne guzel geldin.ayni yastayiz seninle umut olursun bana.katlanarak devam etsin insalah canm

Benimde tek tarafim ağrıyordu doktor iyiye işaret demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…