- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.901
ilk 4 gün çok önemli diyorlar bence dinlen canım elinden geldiği kadarKızlarrr pozitiff alanlar transferden snra hiç dinlendinizmi??? Yada nasıl geçirdiniz? Bn daha hiçç dinlenmedim yogun tempolu gdio..
anim beklemedeyim pazartesi oglen belli olucak canim skldı laboquick diye idrar trsti uapiyorum sabah aksam bisicik cikmadi ondada catlicam az kaldi amaşuan beklemede misin canım sonucu??
hadi güzel sonuçlar alırsın inş ve hepimiz o duyguyu yaşarızC
anim beklemedeyim pazartesi oglen belli olucak canim skldı laboquick diye idrar trsti uapiyorum sabah aksam bisicik cikmadi ondada catlicam az kaldi ama
Insallah canim benim hissediyorum bebisim benimle ama.hayirlisi bakalimhadi güzel sonuçlar alırsın inş ve hepimiz o duyguyu yaşarız
Senin kac tane dollendi emnriyolarinhadi güzel sonuçlar alırsın inş ve hepimiz o duyguyu yaşarız
Senin kac tane dollendi emnriyolarin
ayyy inancını asla kaybetmeInsallah canim benim hissediyorum bebisim benimle ama.hayirlisi bakalim
Kaybetmiyorum canim benimde o teste 1 gormekte var iste bakalim hayirlisi kotu dusunmuyorum hic bir zamanayyy inancını asla kaybetme
Ay hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allah yardımcın olsunCanim bende girdim 27 sinde testim var hic bisi anlamadim 1 dakkada bitti transferim stres yapma
Rabbim gönlüne göre versin nasıl geçti kontrolün canım?kızlar iğnelerde 5 gündeyim
sabah kontrolüm var yumurtalarda gelişme varmı bakicaklar. heyecandan uyuyamıyorum. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün dualarım herkesle sizlerinde dualarını bekliyorum inş
Canım bende eylül ayında ilk tüp bebek tedavim için doktora gittim ve seninkisi gibi basit bir kist görülmüştü. Doktorum yasmin hap verdi ve kistim tamamen söküldü. Yumurtalarım toplandı donduruldu. Basit kistler genellikle ilaçla sökülüyor. Tedavin hayırlı olsun inşallah.Merhaba kızlar ,
Uzun yıllardır tüm kararlarımda kadınlarkulubu nun engin deneyimlerinden faydalanmış biri olarak tüp bebek tedavisine başlama kararı almamın akabinde siteye üye olmuş bulunmaktayım :) Bugün tedaviye başlamak için doktora gittiğimde 3 cm kistim oluştuğunu öğrendim ve tedavim diğer aya kaldıGinera adlı bir ilaca başladım . Bir sonraki adet dönemimde %95 ihtimalle kistten kurtulmuş olacağım söylendi . Basit bir kistmiş , benim gibi olup bebiş sahibi olanlar varsa bana biraz moral verebilir mi acaba ... Şimdiden teşekkür ederim hepinize
İnşallah canım , kist deyince korktum birazCanım bende eylül ayında ilk tüp bebek tedavim için doktora gittim ve seninkisi gibi basit bir kist görülmüştü. Doktorum yasmin hap verdi ve kistim tamamen söküldü. Yumurtalarım toplandı donduruldu. Basit kistler genellikle ilaçla sökülüyor. Tedavin hayırlı olsun inşallah.
elhamdülillah çok iyi geçti doktorum şansımın yüksek olduğunu söylediRabbim gönlüne göre versin nasıl geçti kontrolün canım?
aynen moral çok önemli ve inançK
Kaybetmiyorum canim benimde o teste 1 gormekte var iste bakalim hayirlisi kotu dusunmuyorum hic bir zaman
İşin içine girince öyle oluyor canım bende sudan çıkmış balık gibi napıcağımı bilmez vaziyetteyim, sürekli araştırıyorum. Transfer olmadı henüz aralık adetimle gidicem aralık sonu ocak başı gibi olacak kısmetseİnşallah canım , kist deyince korktum birazSen transfer olmadın mı ? Binlerce mesaj okudum sitede tüp bebek ile ilgili . Şimdi kendim yapmaya kalkınca okuduklarımın hepsini unuttum resmen şapşal gibi oldum . Allah hepimizi dualarımıza kavuştursun inşaallah ..
Amin canim inşAllahAy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allah yardımcın olsun
InsALLAH CANIM BENIMaynen moral çok önemli ve inanç
dua dua dua inş herşey çok güzel olacak
bebislerimize kavuşacağız
Hayirlisi olsun insallah Allah once karnimiza sonra kucagimiza almamizi nasip etsinİşin içine girince öyle oluyor canım bende sudan çıkmış balık gibi napıcağımı bilmez vaziyetteyim, sürekli araştırıyorum. Transfer olmadı henüz aralık adetimle gidicem aralık sonu ocak başı gibi olacak kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?