- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.881
Hayirli olsun gozunaydin bak gördün müKızlar günaydın hepinize bugun 2. Testimi yaptırdım değerim iki kat artmış dr çok iyi dedi haftaya ilk kontrole çağırdı
Hadi inş hersey iyi olur canım benimde çcoktu 31 tane yumurta toplandı mahvolmustum opu sonrasi :)kızlalar kontrol oldum igne de 6 inci günüm çift tarafta baya çok yumurtam var toplam 12-14 tane saydığı kadarıyla
pazartesi tekrar kontrol ve ardından perşembe cuma toplama işlemi olacak
Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin elimizi boş döndermesin tedaviden
hayırlı cumalar bu arada güzel anne adayları
şuan beklemede misin canım sen transfer oldun mu yani:)Hadi inş hersey iyi olur canım benimde çcoktu 31 tane yumurta toplandı mahvolmustum opu sonrasi :)
Ay canik cok sevindim benim 20 tane toplandi perttim yeni toparladim 9 gunde pazartesi test tarihim hayirlisi simdidenHadi inş hersey iyi olur canım benimde çcoktu 31 tane yumurta toplandı mahvolmustum opu sonrasi :)
Yok canım çok yumurta toplandığı için donduruldu embriyolar hormonlar rahim alt üst oldu diye yasmin verdi kist olmasin diye şimdi 3 hapim kaldı adet olunca gitcemşuan beklemede misin canım sen transfer oldun mu yani:)
Sizin problem neydi canım bende mahvolmustum ya kabizlik gaz mide bulantısı kabus gibiydiAy canik cok sevindim benim 20 tane toplandi perttim yeni toparladim 9 gunde pazartesi test tarihim hayirlisi simdiden
Cok karnim.sisti agriyordu onu birak gorenler aa hamilesin hayirli olsun oda cabasiydi pazartesiyi bekliyorum canim.heycanlaSizin problem neydi canım bende mahvolmustum ya kabizlik gaz mide bulantısı kabus gibiydi
İnş güzel haberler alırsın canım neden tüp yaptınız problem neydi canimCok karnim.sisti agriyordu onu birak gorenler aa hamilesin hayirli olsun oda cabasiydi pazartesiyi bekliyorum canim.heycanla
Canim esimde sperm azligi vardi sizin neydiİnş güzel haberler alırsın canım neden tüp yaptınız problem neydi canim
Sperm az morfoloji 1 bizimde 8 tane embriyo geldi 5. Güne . Donduruldu bakalım artikCanim esimde sperm azligi vardi sizin neydi
Ben transfer olmadım adeti bekliyorum :) 2 tane koyucak doktorKac tane transfer edildi
İnşallah tek korkum cözulurken bozulmalari hayırlısı olur insallhHayirlisi olsun canim benim
Kızlarrr pozitiff alanlar transferden snra hiç dinlendinizmi??? Yada nasıl geçirdiniz?
Canim ben 4 gun yattim agir is yapmadim 4. Gunden sonra ev islerini yavas yavas ilaclarimida kullanmayi ozen gosterdim tam saatindeKızlarrr pozitiff alanlar transferden snra hiç dinlendinizmi??? Yada nasıl geçirdiniz? Bn daha hiçç dinlenmedim yogun tempolu gdio..
hadi gel arkamızdan bekliyoruz:)Yok canım çok yumurta toplandığı için donduruldu embriyolar hormonlar rahim alt üst oldu diye yasmin verdi kist olmasin diye şimdi 3 hapim kaldı adet olunca gitcem
şuan beklemede misin canım sonucu??Canim ben 4 gun yattim agir is yapmadim 4. Gunden sonra ev islerini yavas yavas ilaclarimida kullanmayi ozen gosterdim tam saatinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?