2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bu arada sormak istediğim bişi var ben çok sıkışıktım transferden 20 dakika sonra lavaboya gittim tutunması ile ilgili bir sıkıntı yapar mı

Bu arada sormak istediğim bişi var ben çok sıkışıktım transferden 20 dakika sonra lavaboya gittim tutunması ile ilgili bir sıkıntı yapar mı
Canım birsey sorcam transfer nasıl oluyo ağrı acı yada wc ye sıkışık olmak çok rahatsızlık veriyor mu aralık ortasi gibi bende transfer olacağım korkuyorum

aslıda sürgü isteseydin bir 15 dk daha yatsaydın iyi olurdu beni 5 dk transfer olduğum yerde yatırdılar odaya gelince de bi 15 dk yattım tuttum sonra sürgü verdiler ona yaptım bir 15 dk daha yatıp öyle kalktım ama bence birşey olmaz zaten yoksa kaldırmazlardı. Rahimde en korunaklı yerde o.

Canım birsey sorcam transfer nasıl oluyo ağrı acı yada wc ye sıkışık olmak çok rahatsızlık veriyor mu aralık ortasi gibi bende transfer olacağım korkuyorum
Transfer acısız ve 5 Dakika bile sürmeyen bi işlem ama sıkışık olmak ve o şekilde beklemek rahatsız edici ben bi saat yatarım diyodum ama hemşireler 20-30 dakika yeterli olur lavaboya gidebilir dedi bende gittim ama açıkçası tedirginde oldum erken mi kalktım diye

Çok mu sıkışık olmayı istiyorlar canım ben de en çok ondan korkuyorum ya

Bende cok fena olmustum. Olmaz dediler orasi ile alakasi yokmus. Net bisi olsa zaten hic ayaga kaldrmazlar. Birbtane ordek verirlerdi. Takma kafani canim.bende senin gibi yaptim

Hic agri olmuyor vajinal muayene gibi bisi. Sen ne kadar rahat olursan o kadar guzel gecer. Strese gerek yok hic.

Çok yada az diye

Banada çok sıkış yada az diye birşey demedi bende az su içmiştim ama beklerken heyecandan herhalde patlarcasına dolmuş

Ay bende de ilk merkezimde çok içirmişlerdi çok fena olmuştum sancıdan. Diğerinde de içtim içtim sıkışmadım biraz kasıklarda baskı olsun dediler 1.5 lt içmişimdir. Transferde rahattım ama yatakta baya sıkıştım sürgü istedim yarım saat sonra tuvalete kalktım. Sanırım önceden içmeye başlamak lazım ki ancak mesaneye insin çok içilmemiş olur böylece ama işte ne kadar bekleyeceğimiz de belli olmayınca tutamam bu sefer diye giderken azar azar içmeye başlıyorum orada da devam ediyorum kimyasal oldu en son tedavim şimdi dondurulmuşlar var yeni tedavimden ohss rikinde dolayı donduruldu bende bir şu su işini düşünüyorum

kızlalar kontrol oldum igne de 6 inci günüm çift tarafta baya çok yumurtam var toplam 12-14 tane saydığı kadarıyla
pazartesi tekrar kontrol ve ardından perşembe cuma toplama işlemi olacak
Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin elimizi boş döndermesin tedaviden

hayırlı cumalar bu arada güzel anne adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…