- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.861
Canim kendinde belirti arama yoksa stres yaparsın herkeste belirti olmuyo ki kisiden kişiye değişiyor sıkıntı yapma akışına bırak herseyiGunaydin kizlar transfer sonrası 6. Gundeyim hic bir belirti yok
Hayırlı olsun canım insallah bebislerin sıkı sıkı tutunirGünaydın kızlar bende transferimi oldum evime dönüyorum iki tane embriyo birinci kalite koyduk dedi doktorum üç tanede dondurulmuş embriyom var
Canım birsey sorcam transfer nasıl oluyo ağrı acı yada wc ye sıkışık olmak çok rahatsızlık veriyor mu aralık ortasi gibi bende transfer olacağım korkuyorumBu arada sormak istediğim bişi var ben çok sıkışıktım transferden 20 dakika sonra lavaboya gittim tutunması ile ilgili bir sıkıntı yapar mı
Sana demedi ler mi canım lavaboya ne zaman gideceginiBu arada sormak istediğim bişi var ben çok sıkışıktım transferden 20 dakika sonra lavaboya gittim tutunması ile ilgili bir sıkıntı yapar mı
Bu arada sormak istediğim bişi var ben çok sıkışıktım transferden 20 dakika sonra lavaboya gittim tutunması ile ilgili bir sıkıntı yapar mı
Transfer acısız ve 5 Dakika bile sürmeyen bi işlem ama sıkışık olmak ve o şekilde beklemek rahatsız edici ben bi saat yatarım diyodum ama hemşireler 20-30 dakika yeterli olur lavaboya gidebilir dedi bende gittim ama açıkçası tedirginde oldum erken mi kalktım diyeCanım birsey sorcam transfer nasıl oluyo ağrı acı yada wc ye sıkışık olmak çok rahatsızlık veriyor mu aralık ortasi gibi bende transfer olacağım korkuyorum
Çok mu sıkışık olmayı istiyorlar canım ben de en çok ondan korkuyorum yaTransfer acısız ve 5 Dakika bile sürmeyen bi işlem ama sıkışık olmak ve o şekilde beklemek rahatsız edici ben bi saat yatarım diyodum ama hemşireler 20-30 dakika yeterli olur lavaboya gidebilir dedi bende gittim ama açıkçası tedirginde oldum erken mi kalktım diye
kaçıncı denemeniz?Günaydın kızlar bende transferimi oldum evime dönüyorum iki tane embriyo birinci kalite koyduk dedi doktorum üç tanede dondurulmuş embriyom var
Bende cok fena olmustum. Olmaz dediler orasi ile alakasi yokmus. Net bisi olsa zaten hic ayaga kaldrmazlar. Birbtane ordek verirlerdi. Takma kafani canim.bende senin gibi yaptimBu arada sormak istediğim bişi var ben çok sıkışıktım transferden 20 dakika sonra lavaboya gittim tutunması ile ilgili bir sıkıntı yapar mı
Çok mu sıkışık olmayı istiyorlar canım ben de en çok ondan korkuyorum ya
Hayir canim.tavsiyem merkeze bir saat kala git ve orda basla yavas yavas icmeye. Ben oyle yaptim masaya oturdugumda cok rahat gorduler.Çok mu sıkışık olmayı istiyorlar canım ben de en çok ondan korkuyorum ya
Cok fazla sıkışık olup kendini strese sokma bence ben 2 bardak su ile bekledimCanım birsey sorcam transfer nasıl oluyo ağrı acı yada wc ye sıkışık olmak çok rahatsızlık veriyor mu aralık ortasi gibi bende transfer olacağım korkuyorum
Hic agri olmuyor vajinal muayene gibi bisi. Sen ne kadar rahat olursan o kadar guzel gecer. Strese gerek yok hic.Canım birsey sorcam transfer nasıl oluyo ağrı acı yada wc ye sıkışık olmak çok rahatsızlık veriyor mu aralık ortasi gibi bende transfer olacağım korkuyorum
Banada çok sıkış yada az diye birşey demedi bende az su içmiştim ama beklerken heyecandan herhalde patlarcasına dolmuştrasnferde sıkışık olmak sadece doktorun rahim içini rahat görmesi için aman aman sıkışık olmanıza gerek yok.
Çok yada az diye
Banada çok sıkış yada az diye birşey demedi bende az su içmiştim ama beklerken heyecandan herhalde patlarcasına dolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?