2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Merhaba canım hangi iğneyi kullanıyorsun . Ben gonalf. Kullanıyorum bazen kasıklarıma agrı giriyor yumurtalıklar hareket ediyor hissediyorum . Normalmış bunlar . Fazlasıyla gaz yapıyor insanda agrı olabilir
evet daha sonra ultrason da çok sayıda yumurtam vardı şükür sancılar iyiye isaretmis. şimdide sancım olmadigi zaman niye agrimiyor diyorum haha

Merhaba canım hangi iğneyi kullanıyorsun . Ben gonalf. Kullanıyorum bazen kasıklarıma agrı giriyor yumurtalıklar hareket ediyor hissediyorum . Normalmış bunlar . Fazlasıyla gaz yapıyor insanda agrı olabilir
bende gonal f
cetrotide ve menopur kullanıyorum

yumurtam baya olduğu için dozu düşürdü doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Benim 31 ekim de ilk gun basladik.yarin kan testi ve surec bitecek
Sizin heralde kısa protokolle olmuş 50 gün oluyomuş uzun protokol olunca.Rabbim yüzünüzü güldürsün güzel haberler verirsiniz inşallah.Benim de aralıkta başlıycak tedavim inşallah ocak ayında şehir dışında sınavlarım var.O yüzden kafam çok karıştı yolculuk ders çalışma stresi falan sınava girmesem mi diyorum

Benim uzun olmadi evet. Insallah guzel gecer tedaviniz sonucuda pozitif olsun insallah. Siz tedavinizi olun derslerinizide calisin bir yandan. Aslinda iyi olur kafaNiz dagilir surekli bunu dusunmek zorunda kalmazsiniz. Bos olunca insan daha cok ugrasiyor kendiyle. Stres yapmadan calisin en kotusu veremezsiniz sonrakinde verirsiniz.

Canm 50gün degıl 30gün civarı..bende uzun protokolle basladm..yanı benm hesabım su sekılde ılk ıgneden yaklask 30gün sonra yumurta toplama 3-5gün aonra transfer

Canm 50gün degıl 30gün civarı..bende uzun protokolle basladm..yanı benm hesabım su sekılde ılk ıgneden yaklask 30gün sonra yumurta toplama 3-5gün aonra transfer
Biraz bilgi verirmisin neler yapıldı bu 30 günlük süreçte

Biraz bilgi verirmisin neler yapıldı bu 30 günlük süreçte
Canm 15kasım diger adetmn 21. Günüydü..lucrin iğnesine başladm hergun lucrin 7.5 dozda yaptm..cuma günü regl oldm ve normal tedavi sürecine basladk dün muayne oldm folukullere bakıldı gonal f merıonal iğneler ve ılacları verdi aynı zamanda lucrıne devam edıcem persembe kontrolum var yaklasık 10-11 gün sonrada allah izin verirse toplama olur

Cevap verdiğin için teşekkür ederim.Rabbim yüzünüzü güldürsün

Bunlarin hepsi yumurta olgunlastirici mi peki?
evet ben viyana da yaşıyorum ve türkiye ile ilaçlarda fark varmı bilmiyorum
3 çeşit igne ve bi tane hap kullamiuorum
artı 1 aydır vitamin ilaçları
benim sıkıntım tüplerim kapalı olduğu için gebelik oluşmadı
doktorum çok pozitif şansın yüksek diyor ve bende buna inanmak istiyorum

Allahın ıznıyle olur canım benım arkadaşında 1 tüpü tıkalıydı ilk denemesınde tuttu şuan 11 haftalık hamıle

Insallah hersey yolunda gider saglikla kucagina alirsin yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…