- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.041
amiiiin inş hepimize nasip olur inşCok sagol kuzummm cok sukur ilk denemeydi Rabbim bekleyen herkese hayirli haberler nasip etsin. Beni yormadi sizleri de yormasin
Insallahh...
Insallah canim insallah :)Hayırlı haberler verirsin inşallah canım ya
evet daha sonra ultrason da çok sayıda yumurtam vardı şükür sancılar iyiye isaretmis. şimdide sancım olmadigi zaman niye agrimiyor diyorum hahaMerhaba canım hangi iğneyi kullanıyorsun . Ben gonalf. Kullanıyorum bazen kasıklarıma agrı giriyor yumurtalıklar hareket ediyor hissediyorum . Normalmış bunlar . Fazlasıyla gaz yapıyor insanda agrı olabilir
bende gonal fMerhaba canım hangi iğneyi kullanıyorsun . Ben gonalf. Kullanıyorum bazen kasıklarıma agrı giriyor yumurtalıklar hareket ediyor hissediyorum . Normalmış bunlar . Fazlasıyla gaz yapıyor insanda agrı olabilir
Sizin heralde kısa protokolle olmuş 50 gün oluyomuş uzun protokol olunca.Rabbim yüzünüzü güldürsün güzel haberler verirsiniz inşallah.Benim de aralıkta başlıycak tedavim inşallah ocak ayında şehir dışında sınavlarım var.O yüzden kafam çok karıştı yolculuk ders çalışma stresi falan sınava girmesem mi diyorumBenim 31 ekim de ilk gun basladik.yarin kan testi ve surec bitecek
Bunlarin hepsi yumurta olgunlastirici mi peki?bende gonal f
cetrotide ve menopur kullanıyorum
yumurtam baya olduğu için dozu düşürdü doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı
Benim uzun olmadi evet. Insallah guzel gecer tedaviniz sonucuda pozitif olsun insallah. Siz tedavinizi olun derslerinizide calisin bir yandan. Aslinda iyi olur kafaNiz dagilir surekli bunu dusunmek zorunda kalmazsiniz. Bos olunca insan daha cok ugrasiyor kendiyle. Stres yapmadan calisin en kotusu veremezsiniz sonrakinde verirsiniz.Sizin heralde kısa protokolle olmuş 50 gün oluyomuş uzun protokol olunca.Rabbim yüzünüzü güldürsün güzel haberler verirsiniz inşallah.Benim de aralıkta başlıycak tedavim inşallah ocak ayında şehir dışında sınavlarım var.O yüzden kafam çok karıştı yolculuk ders çalışma stresi falan sınava girmesem mi diyorum
Canm 50gün degıl 30gün civarı..bende uzun protokolle basladm..yanı benm hesabım su sekılde ılk ıgneden yaklask 30gün sonra yumurta toplama 3-5gün aonra transferSizin heralde kısa protokolle olmuş 50 gün oluyomuş uzun protokol olunca.Rabbim yüzünüzü güldürsün güzel haberler verirsiniz inşallah.Benim de aralıkta başlıycak tedavim inşallah ocak ayında şehir dışında sınavlarım var.O yüzden kafam çok karıştı yolculuk ders çalışma stresi falan sınava girmesem mi diyorum
Kac yumurtaniz goruldu usg de? Insallah hepsi olgun ve dolu cikarlar..evet daha sonra ultrason da çok sayıda yumurtam vardı şükür sancılar iyiye isaretmis. şimdide sancım olmadigi zaman niye agrimiyor diyorum haha
Biraz bilgi verirmisin neler yapıldı bu 30 günlük süreçteCanm 50gün degıl 30gün civarı..bende uzun protokolle basladm..yanı benm hesabım su sekılde ılk ıgneden yaklask 30gün sonra yumurta toplama 3-5gün aonra transfer
Canm 15kasım diger adetmn 21. Günüydü..lucrin iğnesine başladm hergun lucrin 7.5 dozda yaptm..cuma günü regl oldm ve normal tedavi sürecine basladk dün muayne oldm folukullere bakıldı gonal f merıonal iğneler ve ılacları verdi aynı zamanda lucrıne devam edıcem persembe kontrolum var yaklasık 10-11 gün sonrada allah izin verirse toplama olurBiraz bilgi verirmisin neler yapıldı bu 30 günlük süreçte
Cevap verdiğin için teşekkür ederim.Rabbim yüzünüzü güldürsünCanm 15kasım diger adetmn 21. Günüydü..lucrin iğnesine başladm hergun lucrin 7.5 dozda yaptm..cuma günü regl oldm ve normal tedavi sürecine basladk dün muayne oldm folukullere bakıldı gonal f merıonal iğneler ve ılacları verdi aynı zamanda lucrıne devam edıcem persembe kontrolum var yaklasık 10-11 gün sonrada allah izin verirse toplama olur
sağ tarafta 8-9 taneKac yumurtaniz goruldu usg de? Insallah hepsi olgun ve dolu cikarlar..
evet ben viyana da yaşıyorum ve türkiye ile ilaçlarda fark varmı bilmiyorumBunlarin hepsi yumurta olgunlastirici mi peki?
Allahın ıznıyle olur canım benım arkadaşında 1 tüpü tıkalıydı ilk denemesınde tuttu şuan 11 haftalık hamıleevet ben viyana da yaşıyorum ve türkiye ile ilaçlarda fark varmı bilmiyorum
3 çeşit igne ve bi tane hap kullamiuorum
artı 1 aydır vitamin ilaçları
benim sıkıntım tüplerim kapalı olduğu için gebelik oluşmadı
doktorum çok pozitif şansın yüksek diyor ve bende buna inanmak istiyorum
bende de ayni durum tek tüpüm acik ama hamile kalamadım 2 buçuk senedirAllahın ıznıyle olur canım benım arkadaşında 1 tüpü tıkalıydı ilk denemesınde tuttu şuan 11 haftalık hamıle
Insallah hersey yolunda gider saglikla kucagina alirsin yavrunuevet ben viyana da yaşıyorum ve türkiye ile ilaçlarda fark varmı bilmiyorum
3 çeşit igne ve bi tane hap kullamiuorum
artı 1 aydır vitamin ilaçları
benim sıkıntım tüplerim kapalı olduğu için gebelik oluşmadı
doktorum çok pozitif şansın yüksek diyor ve bende buna inanmak istiyorum
Vardır bı hayır canım. Bizde hiç sorun olmamasına rağmen 5 senedir olmadı.bende de ayni durum tek tüpüm acik ama hamile kalamadım 2 buçuk senedir
inancım yok yüksek ama olmazsa da pes etmek yok denemeye devam
inş çok inanınca olacağına sonra korku giriyor içime kesin olmaz diyeInsallah hersey yolunda gider saglikla kucagina alirsin yavrunu
evet duydum çok kişi sebebsiz kısırlık yaşıyorVardır bı hayır canım. Bizde hiç sorun olmamasına rağmen 5 senedir olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?