- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.521
Cok guzel oh masallah canim.. saglikla ilerler insallah hamileligin cok sevindim.Bugün kan verdim 10.gün 379.11 çıktı kızlar oldu galiba bu sefer lekelenmeler tutunmaymis
Üzülme arkadaşım pes etmek yok muhakkak bizede nasip olcakTutmadı arkadaşlar 0.1 negatif
Evett canımCnmm bnm çok üzüldümmrabbim hayırlısını nasip etsin rabbim tez vakitte karnını bebişlerle doldursun cnmbgn test günündü dimi cnm?
İnsallah canım çok acı bi durum rabbim kımseye yaşatmasınÜzülme arkadaşım pes etmek yok muhakkak bizede nasip olcak
Cnm benim yaaTutmadı arkadaşlar 0.1 negatif
Tutmadı arkadaşlar 0.1 negatif
Ayy canımm yaa kıyamam Rabbim yardımcın olsun değerlerin kaçtı yaranı deşmek istemem amaSlm kızlar Nasılsıniz? Benim kimyasal gebelik oldu malesef Allah kimseye yasatmasin
Amın canım cok saolCnm benim yaaallahim insallah en kisa zamnda tattirsin sana anneligi
0.1 canımAyy canımm yaa kıyamam Rabbim yardımcın olsun değerlerin kaçtı yaranı deşmek istemem ama
12. Gun 89.25 di değerim aşağı düşmeye başladı nasp değilmiş canimAyy canımm yaa kıyamam Rabbim yardımcın olsun değerlerin kaçtı yaranı deşmek istemem ama
Anladım canım Rabbim tez zamanda nasip etsin12. Gun 89.25 di değerim aşağı düşmeye başladı nasp değilmiş canim
Amin canım cümlemize inşallahAnladım canım Rabbim tez zamanda nasip etsin
hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alirsin insallah canimBugün kan verdim 10.gün 379.11 çıktı kızlar oldu galiba bu sefer lekelenmeler tutunmaymis
moralini bozma canım Rabbim bidakine nasip etsin inşTutmadı arkadaşlar 0.1 negatif
Hayirlisi olsun arkadasim vardir Allah in bildigi sakiin tatli canini sikma sadece inan dua et ve iste .. Bu yasadiklarimizin hepsi imtihan , yeter ki umudunu hic ama hic kaybetme ..Tutmadı arkadaşlar 0.1 negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?