- 1 Kasım 2017
- 73
- 50
- 8
- 39
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
hayırlı olsun arkadaşım merak etme hepimiz aynı duygulardayız ağlamaktan şişen yüzünü hemen Bi soğuk suyla yıka kalk saçını başını düzelt aynaya bak sonra kendine ben bu işi de başaracağım de önce sen inanki süreç kolay geçsin evet iğneler falan korkutucu ama sonunda Bebek kokusu varsa her yol aşılır güzel arkadaşım Allah hepimize hayırlısını versin inşallahMerhaba herkese ben de düşük amh sebebiyle tüp bebeğe başlıyorum. 15 kasımda iğneleri olmaya başlayacağım. Ne yapacağımı ne yaşayacağımı da bilmiyorum sadece ağlama krizlerine giriyorum zaman zaman
Canım bende aynı senin gibiyim daha olmamış bebeğe kıyafet , bebek arabası bakıyorum sürekliMerhaba herkese ben de düşük amh sebebiyle tüp bebeğe başlıyorum. 15 kasımda iğneleri olmaya başlayacağım. Ne yapacağımı ne yaşayacağımı da bilmiyorum sadece ağlama krizlerine giriyorum zaman zaman nedensiz. Ya tutmazsa diye korkuyorum bir yandan da hayal kurup duruyorum çok zor. Var mı benim gibi olan?
Tadeviye basladık ca dahada umitleniyor insan sanki kesin tutucak miş gibi geliyor banaMerhaba herkese ben de düşük amh sebebiyle tüp bebeğe başlıyorum. 15 kasımda iğneleri olmaya başlayacağım. Ne yapacağımı ne yaşayacağımı da bilmiyorum sadece ağlama krizlerine giriyorum zaman zaman nedensiz. Ya tutmazsa diye korkuyorum bir yandan da hayal kurup duruyorum çok zor. Var mı benim gibi olan?
Sakın umutsuzluğa kapılıp gitme Nasıl düşünürsen öyle devam eder rahmetli annem avut avutu getirir derdi her zaman güzel düşünki güzele kavuşasın arkadaşım yol uzun virajlı ayağımız Bi taşa takıldı diye düşecek miyizTadeviye basladık ca dahada umitleniyor insan sanki kesin tutucak miş gibi geliyor bana
sonrada kendi kendime diyorumki merve senin çocuğun olmuyoki buda olmaz yine üzülecek sin valla kafayı yemesem iyidir
Ah o insanlar keşke hayatimzda hiç olmasa sırf onlar yüzünden tedaviye basladimi kimseye söylemedim sadece 1 ablama söyledim okadar kimsenin laflariyla uğraşamam boş insanlarlaBugün işyeri arkadaşım aramış dalga geçiyor yumurtalar napıyo diye keşke insanların ağzınıda torba ipi gibi çekip bağlayabilsek o Zaman susmayı öğrenirler mi acaba
Ah o insanlar keşke hayatimzda hiç olmasa sırf onlar yüzünden tedaviye basladimi kimseye söylemedim sadece 1 ablama söyledim okadar kimsenin laflariyla uğraşamam boş insanlarla[/QUOTE. yoruluypr insan valla ama dünya hali kendi başlarına gelmedikçe anlamazlar
Bende tam aksine, artık milletin “akrabalarımın” çenesini kapamak için, bir minareden anons ettirmediğim kaldı. O kadar yoruyorlardı ki beni, onları susturmak için söyledim geçenki tedavimde. Sonuç hüsran olunca, şimdikinde hiçbir şey sormuyorlar. Tepkimi en ağır şekilde aldılar çünkü. Yaklaşık 10 gündür görüşmüyorum hiçbiri ile, o kadar rahat geçiyor ki bekleme sürecim, dünya varmış diyorum.Ah o insanlar keşke hayatimzda hiç olmasa sırf onlar yüzünden tedaviye basladimi kimseye söylemedim sadece 1 ablama söyledim okadar kimsenin laflariyla uğraşamam boş insanlarla
Buda farklı çıldırtma yöntemiBende tam aksine, artık milletin “akrabalarımın” çenesini kapamak için, bir minareden anons ettirmediğim kaldı. O kadar yoruyorlardı ki beni, onları susturmak için söyledim geçenki tedavimde. Sonuç hüsran olunca, şimdikinde hiçbir şey sormuyorlar. Tepkimi en ağır şekilde aldılar çünkü. Yaklaşık 10 gündür görüşmüyorum hiçbiri ile, o kadar rahat geçiyor ki bekleme sürecim, dünya varmış diyorum.
Transferin oldumu canım kaçıncı gunundesin inşallah allahım yüzünü güldürürBende tam aksine, artık milletin “akrabalarımın” çenesini kapamak için, bir minareden anons ettirmediğim kaldı. O kadar yoruyorlardı ki beni, onları susturmak için söyledim geçenki tedavimde. Sonuç hüsran olunca, şimdikinde hiçbir şey sormuyorlar. Tepkimi en ağır şekilde aldılar çünkü. Yaklaşık 10 gündür görüşmüyorum hiçbiri ile, o kadar rahat geçiyor ki bekleme sürecim, dünya varmış diyorum.
Dün bir kuzenim aradı. Öyle saydırmışım ki, sen nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle davranalım dedi. Bende beni benle rahat bırakın, aramayın, sormayın, kurcalamayın dedim. Tamam dedi, ama konuşmak istersen burdayım dedi.Buda farklı çıldırtma yöntemi
5. günüm bitti bitecek, nasipse ayın 6 sında belli olacak canım.Transferin oldumu canım kaçıncı gunundesin inşallah allahım yüzünü güldürür
Herkesin her dediği batoyor değil mi? Ben de “aa biz bi kere koyverdik hamileymişim” yada “ay çok midem bulanıyor dayanamıcam” diye yakınanlara sinir oluyorum. Donra da kozıyorum kendime milletin mutluluğundan sanane diye.Bugün işyeri arkadaşım aramış dalga geçiyor yumurtalar napıyo diye keşke insanların ağzınıda torba ipi gibi çekip bağlayabilsek o Zaman susmayı öğrenirler mi acaba
İnşallah bu son olurda hayırlı haberi burdan duyurusun5. günüm bitti bitecek, nasipse ayın 6 sında belli olacak canım.
Canım ignelere başlayınca zaman çabucak geçiyor benim bugün yumurtalar toplandı bile pazarteside transfer olcak inşallah başlayınca çabuk geçiyorBenim ilk denemem olacak ama herkes yol uzun falan yazmış, iğne toplama tranfer hooop bitecek sanıyordum. Galiba yanılıyorum şu an...
İnşallah canım, hayırlısı Rabbimden.İnşallah bu son olurda hayırlı haberi burdan duyurusun
canım bizede umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?