- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Evet canım ızın veriyolar bnm arkadaş 2 saat yatmıştı. Wc si geldi gitti yaptı sonra tekrar yatmışCanim bişe soracam bahceCide transferden sana 2 3 saat yatmaya izin veriolar mi yoksa kaldırıolar mi bn daha önce oraya yaptrmadim çünkü bnm dr oraya gitti bnde o yüzden oraya gidiyorum .daha önce denedinmi sem hiç orda .bide transferden sonra sürgü koyuyolar mi çok su ictiginden zor tutuyo insan
Kızlar bebe time gebelik testi aldım iki tane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur adetim 20 gün geçti geç döllenme olmuş olabilir mi pko olduğum için düzensiz adet oluyorum bu ay tüp bebek tedavisine başlıycam hamile degilsem[/QUOTE
Doğru cnm tebrikler
Bizdensin cnm hosgeldinKızlar Bnde kasımda transfer olcam insallah
Hayırlı olsun cnmKızlar tek yumurtayla start verdik tedaviye
Toplamaya kadar devam canım, çatlatma iğnesi ile son buluyor. Transfer sonrasında da, doktor ya da işlemin yapıldığı merkezin protokolüne göre iğne kullanılabiliyor.bu hormon iğneleri ne zamana kadar devam ediyo bilen var mı? Toplamaya mı transfere kadar mı?
transferden snr başka iğne oluyo mu tutunsun diye fln
Canm benimde 17 yumurtam toplanmıştıKızlar şimdi çıktım opudan 17 yumurta toplamış hala hastanedeyim yarın belli olcak mış kaç tanesi kaliteli diye dua edin bana inşallah döllencek yumurtam oluşur
Geçmiş olsun canım, hadi hayırlısı.Kızlar şimdi çıktım opudan 17 yumurta toplamış hala hastanedeyim yarın belli olcak mış kaç tanesi kaliteli diye dua edin bana inşallah döllencek yumurtam oluşur
Ohh maşallah canım insallah çokta kaliteli yumurtların döllenmeye hazır olurKızlar şimdi çıktım opudan 17 yumurta toplamış hala hastanedeyim yarın belli olcak mış kaç tanesi kaliteli diye dua edin bana inşallah döllencek yumurtam oluşur
Sağol cnm işallah pts toplar bakıcaz :)Toplamaya kadar devam canım, çatlatma iğnesi ile son buluyor. Transfer sonrasında da, doktor ya da işlemin yapıldığı merkezin protokolüne göre iğne kullanılabiliyor.
İnşallah cnmKızlar şimdi çıktım opudan 17 yumurta toplamış hala hastanedeyim yarın belli olcak mış kaç tanesi kaliteli diye dua edin bana inşallah döllencek yumurtam oluşur
Hayırlı olsun canımKızlar şimdi çıktım opudan 17 yumurta toplamış hala hastanedeyim yarın belli olcak mış kaç tanesi kaliteli diye dua edin bana inşallah döllencek yumurtam oluşur
Teşekkürler canımHayırlı olsun cnm
Sonunda adet olabildim kızlar yarın tüp bebek merkezini ariycam bakalım ertesi gün giderim herhalde muayeneye. Regli olmayı beklıyoruz resmen evet doktorum banada dedi 1. Gün ara 2.gün gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?