2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Benim ilk denemem olacak ama herkes yol uzun falan yazmış, iğne toplama tranfer hooop bitecek sanıyordum. Galiba yanılıyorum şu an...
Yanılmıyorsun canım, transfere kadar çok hızlı geçiyor. Asıl mesele transfer sonrası ama benim bu defa bir garip geçiyor, fazla rahatım. Allah’a bıraktım tamamen.

Ben de adet olunca başlayacağım kimseye de söylemedim söylemek pişmanlık herkese istemiyorum yaşım küçük (25) diyorum susuyorlar bilen sayısı arttıkça üzülme katsayimiz artıyor

Ben de adet olunca başlayacağım kimseye de söylemedim söylemek pişmanlık herkese istemiyorum yaşım küçük (25) diyorum susuyorlar bilen sayısı arttıkça üzülme katsayimiz artıyor
Bende senelerce öyle davrandım, hiç söylemedim. İçime atıp psikolojik tedaviye ihtiyaç duyunca, baktım benden ve eşimden başka yıpranan yok, halimi görsünler ve artık sussunlar istedim canım.
Rabbim inşallah uzun zaman bekletmez seni.

Amin inşallah. Eşim dert etme diyor ama vakit ilerledikçe büyüyor bu dert.

Hamıle kalırsak sevinecek olan biziz ama dış kapının dış insanları laf olsun diye bişeyleri kurcalamaya çok meraklılar.. ben herkese aşılama yaptırcam dıyorum tüp bebeği tutsada söylemicem aşılama olarak bilsinler. Tüp bebek yaptım dıyede laf yaparlar sorun vardı olmuyodu onla anca oldu dıe beni sinir ederler.

merhaba arkadasım ben ilk tüp bebekte davul calmadıgım kaldı millete,ama sonunu hiç düşünmemişim kötüyü acıklamak cok daha zormuş ve inan insanlar lafta üzülmüş numarası yapıyor.mümkün oldugu kadar saklamanı tavsiye ederim.benikinciye başlıyorum rabbim kısmet ederse eşim ve ben biliyoruz olmassa en azından kimsenin acıyarak bakışlarının kurbanı olmucam bu sefer.

Kızlar merhaba hepinize 8 yıllık evliyim bu 3. Denemem olacak kısmetse eylül ayında yumurta toplandı 7 tane 5.güne kaldı 1 tanecik..ekim histeroskopi oldum kasım reglimle başladım 7 kasım da transferim var bana da dua edin olur mu?Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı doldursunEvlerimizi şenlendirsin

Buarada ilk tedavimde kimseye demedim olmadı..2. Tedavimde ailelere dedik yine olmadı bu sefer herkes biliyor önüme gelene söylüyorum bilince sormuyorlar şimdi içinde olduğum durumun farkındalar şükür buarada sorsanız bir sıkıntımız yok ama nasip işte veren Allah mutlaka bizim içinde müjdeleri var

Amin insallah canm ya bence en heyecanla transferden sonra ki süreç ben bu kadar heyecanlı olacağını hiç tahmin etmemiştim
Heyecan endişe karışık duygular işte ben kendime hamile gibi davranıyorum yine ilk denememde çok yatmadım baya işlerimi hafif hafifte yapıyordum 2. De baya yattım zaman hiç geçmedi...şimdi bakalım 3 gün kalkmam yerimden sonra evde ayaklanırım sonu güzel olsun inşallah önemli olan o artık canım..inşallah arka arkaya güzel haberle veririz..buarada doktorun kim

Doktorum Mustafa bahceci. Bnde sanirim ilk üç gün hiç kalmam sonrasında uçakla yolculuk yapmam gerekecek cnku il dışından gidecem. Sonrasında yavaş yavaş ayaklanırım ama yine hiç bi is yapmam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…