- 22 Temmuz 2017
- 45.729
- 135.286
- 598
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Yanılmıyorsun canım, transfere kadar çok hızlı geçiyor. Asıl mesele transfer sonrası ama benim bu defa bir garip geçiyor, fazla rahatım. Allah’a bıraktım tamamen.Benim ilk denemem olacak ama herkes yol uzun falan yazmış, iğne toplama tranfer hooop bitecek sanıyordum. Galiba yanılıyorum şu an...
Ama stresi heycanlı yetiyor tabi insanaBenim ilk denemem olacak ama herkes yol uzun falan yazmış, iğne toplama tranfer hooop bitecek sanıyordum. Galiba yanılıyorum şu an...
Geçmişler olsun canım, transfer tarihinde belli olmuş. Rabbim hayırlısıyla tamamlatsın inşallah.Canım ignelere başlayınca zaman çabucak geçiyor benim bugün yumurtalar toplandı bile pazarteside transfer olcak inşallah başlayınca çabuk geçiyor
Aynen canım doktor iki ay beklicez demişti ama opudan sonra konuştuk büyük bi ihtimal pazartesi yaparız transferi dediGeçmişler olsun canım, transfer tarihinde belli olmuş. Rabbim hayırlısıyla tamamlatsın inşallah.
Inşallah benim de daha fazla uzatmadan ilk ay olur çünkü bu aşamaya kadar bile çok bekledimAynen canım doktor iki ay beklicez demişti ama opudan sonra konuştuk büyük bi ihtimal pazartesi yaparız transferi dedi
Bende senelerce öyle davrandım, hiç söylemedim. İçime atıp psikolojik tedaviye ihtiyaç duyunca, baktım benden ve eşimden başka yıpranan yok, halimi görsünler ve artık sussunlar istedim canım.Ben de adet olunca başlayacağım kimseye de söylemedim söylemek pişmanlık herkese istemiyorum yaşım küçük (25) diyorum susuyorlar bilen sayısı arttıkça üzülme katsayimiz artıyor
İnşallah canımInşallah benim de daha fazla uzatmadan ilk ay olur çünkü bu aşamaya kadar bile çok bekledim
Amin inşallah. Eşim dert etme diyor ama vakit ilerledikçe büyüyor bu dert.Bende senelerce öyle davrandım, hiç söylemedim. İçime atıp psikolojik tedaviye ihtiyaç duyunca, baktım benden ve eşimden başka yıpranan yok, halimi görsünler ve artık sussunlar istedim canım.
Rabbim inşallah uzun zaman bekletmez seni.
Ay hadi inşallahhh Allah nasip ederrrCanım ignelere başlayınca zaman çabucak geçiyor benim bugün yumurtalar toplandı bile pazarteside transfer olcak inşallah başlayınca çabuk geçiyor
Zaten en iyisi rahat olmak demiyorlar mı? Bence en doğrusınu yapıyorsunn... inşallahh olurrrYanılmıyorsun canım, transfere kadar çok hızlı geçiyor. Asıl mesele transfer sonrası ama benim bu defa bir garip geçiyor, fazla rahatım. Allah’a bıraktım tamamen.
merhaba arkadasım ben ilk tüp bebekte davul calmadıgım kaldı millete,ama sonunu hiç düşünmemişim kötüyü acıklamak cok daha zormuş ve inan insanlar lafta üzülmüş numarası yapıyor.mümkün oldugu kadar saklamanı tavsiye ederim.benikinciye başlıyorum rabbim kısmet ederse eşim ve ben biliyoruz olmassa en azından kimsenin acıyarak bakışlarının kurbanı olmucam bu sefer.Hamıle kalırsak sevinecek olan biziz ama dış kapının dış insanları laf olsun diye bişeyleri kurcalamaya çok meraklılar.. ben herkese aşılama yaptırcam dıyorum tüp bebeği tutsada söylemicem aşılama olarak bilsinler. Tüp bebek yaptım dıyede laf yaparlar sorun vardı olmuyodu onla anca oldu dıe beni sinir ederler.
Kızlar merhaba hepinize 8 yıllık evliyim bu 3. Denemem olacak kısmetse eylül ayında yumurta toplandı 7 tane 5.güne kaldı 1 tanecik..ekim histeroskopi oldum kasım reglimle başladım 7 kasım da transferim var bana da dua edin olur mu?Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı doldursunEvlerimizi şenlendirsinmerhaba arkadasım ben ilk tüp bebekte davul calmadıgım kaldı millete,ama sonunu hiç düşünmemişim kötüyü acıklamak cok daha zormuş ve inan insanlar lafta üzülmüş numarası yapıyor.mümkün oldugu kadar saklamanı tavsiye ederim.benikinciye başlıyorum rabbim kısmet ederse eşim ve ben biliyoruz olmassa en azından kimsenin acıyarak bakışlarının kurbanı olmucam bu sefer.
Hayırlı olsun canım..inşallah güzel olacak herşeyKızlar bende regl oldum rahim kalınlaşsın diye ilaç kullanıyorum 3 gündür insallah herşey yolunda gider rabbim hepimizi sevindirsin insallah
Heyecan endişe karışık duygular işte ben kendime hamile gibi davranıyorum yine ilk denememde çok yatmadım baya işlerimi hafif hafifte yapıyordum 2. De baya yattım zaman hiç geçmedi...şimdi bakalım 3 gün kalkmam yerimden sonra evde ayaklanırım sonu güzel olsun inşallah önemli olan o artık canım..inşallah arka arkaya güzel haberle veririz..buarada doktorun kimAmin insallah canm ya bence en heyecanla transferden sonra ki süreç ben bu kadar heyecanlı olacağını hiç tahmin etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?