- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Hayırlı olsun inşallah 2 kişi gideceksinDoktorum Mustafa bahceci. Bnde sanirim ilk üç gün hiç kalmam sonrasında uçakla yolculuk yapmam gerekecek cnku il dışından gidecem. Sonrasında yavaş yavaş ayaklanırım ama yine hiç bi is yapmam sanirim
Hem burda yazmışlardı aksi ispat edilene kadar hamileyiz keyfini çıkaralım ne güzel demiş kim demişseHayırlı olsun inşallah 2 kişi gideceksinbende bahçeci deyim cem Çelik doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Evet canım çok haklısınmerhaba arkadasım ben ilk tüp bebekte davul calmadıgım kaldı millete,ama sonunu hiç düşünmemişim kötüyü acıklamak cok daha zormuş ve inan insanlar lafta üzülmüş numarası yapıyor.mümkün oldugu kadar saklamanı tavsiye ederim.benikinciye başlıyorum rabbim kısmet ederse eşim ve ben biliyoruz olmassa en azından kimsenin acıyarak bakışlarının kurbanı olmucam bu sefer.
Buda son olsun bebişin tutunsun insaallah canım. Bu arada öncekilerin olmamasının nedeni varmı sizinHeyecan endişe karışık duygular işte ben kendime hamile gibi davranıyorum yine ilk denememde çok yatmadım baya işlerimi hafif hafifte yapıyordum 2. De baya yattım zaman hiç geçmedi...şimdi bakalım 3 gün kalkmam yerimden sonra evde ayaklanırım sonu güzel olsun inşallah önemli olan o artık canım..inşallah arka arkaya güzel haberle veririz..buarada doktorun kim
Oluyo canım yam etkilerinden. Eger karnında aşırı aşırı şişkinlik olursa hemen acile git.Kızlar opu sonrasi tek tarafli kasıkta sislik hisseden oldu mu hiç . Benim 26 sinda opu oldu sol kaşık tarafimda sislik hissediyorum . Bacagimi karnima doğru cektigimde
Buda farklı çıldırtma yöntemi
Haklısınız, fakat benim adıma şöyle bir olayda var. Kayınvalidemlerle aynı apartmandayım, malum hergünde çıktığımız oluyor hastane ve dr için, gün aşırıda. Söylemek durumunda kalıyorum, kendi annemde sürekli beni bir baskı topu haline aldığı için artık son iki tedavimde söyledim ve kurtuldum. Daha öncede denediğimizi, bizimde çocuk için boş durmadığımızı bilmelerini ve bizi rahat bırakmalarını açıkça dile getirdim.Benimde bu ay yapılan tedaviden yani ekimden 5 tane 5. gün blast embriyom var ohss dan dolayı donduruldu. Bende önceki tedavilerimi hep söyledim akrabalar arkadaşlardan bir kısmı biliyordu ama negatif olunca annemde bende açıklama yapıp olmadı etmedi demek zorunda kalıyorduk. Bu sefer hiç kimsenin haberi yok aslında anneme bile demeyecektim ama şehir dışında yaşıyor bazı sorunlardan biraz bana gelmek istedi bende söylemek zorunda kaldım olursa da sürpriz olsun olmazsa da hiç haberleri olmasın yani.
Bi ay olmadı ben tüp bebek istemiyorum gelgitleri yaşayalı ama tüpler açılmadı teşhis netleşti ve şu an kendime iğne yapıyorum tabimi tutmama ihtimali var her gebeliğin riski var öyle bak bunu hastalık gibi düşünme ben olumlu düşünüyorum şu anda elimden geldiğincehayırlı olsun arkadaşım merak etme hepimiz aynı duygulardayız ağlamaktan şişen yüzünü hemen Bi soğuk suyla yıka kalk saçını başını düzelt aynaya bak sonra kendine ben bu işi de başaracağım de önce sen inanki süreç kolay geçsin evet iğneler falan korkutucu ama sonunda Bebek kokusu varsa her yol aşılır güzel arkadaşım Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Arada heyecan geliyo bana da yerini korkuya bırakır gibi olunca hemen çıkarıyorum o moddan kendimi ben de soğukkanlı kalmaya çalışıyorumTadeviye basladık ca dahada umitleniyor insan sanki kesin tutucak miş gibi geliyor bana
sonrada kendi kendime diyorumki merve senin çocuğun olmuyoki buda olmaz yine üzülecek sin valla kafayı yemesem iyidir
Haklısınız, fakat benim adıma şöyle bir olayda var. Kayınvalidemlerle aynı apartmandayım, malum hergünde çıktığımız oluyor hastane ve dr için, gün aşırıda. Söylemek durumunda kalıyorum, kendi annemde sürekli beni bir baskı topu haline aldığı için artık son iki tedavimde söyledim ve kurtuldum. Daha öncede denediğimizi, bizimde çocuk için boş durmadığımızı bilmelerini ve bizi rahat bırakmalarını açıkça dile getirdim.
Şimdi gayet rahatım, ve annem artık beni sıkmıyor. Hatta geçenki tedavimdeki yıkımımı bizzat yaşadı, konuşanları artık kendi susturuyor. Önceden gelip beni delirtirdi, bak öyle diyorlar, bak böyle diyorlar. Eeee anne sen susturamıyor musun diye teyzemin yanında sinir krizi geçirince, anladı ki kızı iyi değil. Artık o boşuna beni yoran konuşmaları yok, sadece yılmayın arkanızdayız diyorlar.
Ben genel olarak bi ima vs bişi olursa çocuk olayıyla ilgili sakınmıyorum tepkimi artık tüp bebeği az kişi biliyo şu aşamada ne paylaşıcam diyorumBugün işyeri arkadaşım aramış dalga geçiyor yumurtalar napıyo diye keşke insanların ağzınıda torba ipi gibi çekip bağlayabilsek o Zaman susmayı öğrenirler mi acaba
Bazıları da şunu yap olayının dozunu kaçırıyo ben kendimle eşimle sakin geçiriyorum süreci anlıyorum merak ediyo ama sürekli şunu yap bunu yapma olayı hasta hissettiriyor şu ara whatsappa sık girmeyi düşünmüyorum hele de opu ve transfer günü telefonumu kapatıcamDün bir kuzenim aradı. Öyle saydırmışım ki, sen nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle davranalım dedi. Bende beni benle rahat bırakın, aramayın, sormayın, kurcalamayın dedim. Tamam dedi, ama konuşmak istersen burdayım dedi.
Bazen gerçekten hissettirmek gerekiyor.
En iyisini yapmışsın ben iğne sürecindeyim şu an tevekkül moduna geçtim tutsa da Allahtan tutmasa da şu andan snrYanılmıyorsun canım, transfere kadar çok hızlı geçiyor. Asıl mesele transfer sonrası ama benim bu defa bir garip geçiyor, fazla rahatım. Allah’a bıraktım tamamen.
Ben de hamilelik 4. Ayda fln söylerim en erken çünkü insanlar yüzüne karşı bişey demese de arkandan ne konuşuyorlarsa yüzlerinden kelimelerinden anlıyorsun seziyor insan ..merhaba arkadasım ben ilk tüp bebekte davul calmadıgım kaldı millete,ama sonunu hiç düşünmemişim kötüyü acıklamak cok daha zormuş ve inan insanlar lafta üzülmüş numarası yapıyor.mümkün oldugu kadar saklamanı tavsiye ederim.benikinciye başlıyorum rabbim kısmet ederse eşim ve ben biliyoruz olmassa en azından kimsenin acıyarak bakışlarının kurbanı olmucam bu sefer.
Zaten artık doktorlar öyle günlerce hareketsiz kalmayı önermiyorlar 3 gün dinlen sonra da tatil modunda takıl hesabıBuda son olsun bebişin tutunsun insaallah canım. Bu arada öncekilerin olmamasının nedeni varmı sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?