2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Doktorum Mustafa bahceci. Bnde sanirim ilk üç gün hiç kalmam sonrasında uçakla yolculuk yapmam gerekecek cnku il dışından gidecem. Sonrasında yavaş yavaş ayaklanırım ama yine hiç bi is yapmam sanirim
Hayırlı olsun inşallah 2 kişi gideceksin bende bahçeci deyim cem Çelik doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Evet canım çok haklısın

Buda son olsun bebişin tutunsun insaallah canım. Bu arada öncekilerin olmamasının nedeni varmı sizin

Kızlar bir de bu iğnelerden sonra benim alnimda mini mini sivilceler çıktı bunlar hormonlardan mi ve nasıl geçecek ya ; (

Benimde bu ay yapılan tedaviden yani ekimden 5 tane 5. gün blast embriyom var ohss dan dolayı donduruldu. Bende önceki tedavilerimi hep söyledim akrabalar arkadaşlardan bir kısmı biliyordu ama negatif olunca annemde bende açıklama yapıp olmadı etmedi demek zorunda kalıyorduk. Bu sefer hiç kimsenin haberi yok aslında anneme bile demeyecektim ama şehir dışında yaşıyor bazı sorunlardan biraz bana gelmek istedi bende söylemek zorunda kaldım olursa da sürpriz olsun olmazsa da hiç haberleri olmasın yani.

Buda farklı çıldırtma yöntemi

Ay sen beni bilsen.. Öncekilerde işyerinde bazı arkadaşlar biliyorlardı laf da ediyorlardı kulağıma geliyordu sonrasında ay canımm olmadı mı diye yalandan üzüntü pozları vs sonra başka sorunlarda oldu aramızda ben biraz mesafeliyim iyi olduğum 2-3 arkadaşım var. Geçen ocak ayındaki tedavide söylemedim izinliydim soramadılar da daha önceden bir günlük raporumu araştıran soran birine lafı söylemişliğim var çünkü haberleri olmadı ama delirdiler. Dondurulmuştu miyom ameliyatı falan temmuzda transfer oldu onda da yıllık iznimdi. Kimyasal oldu. Şimdikinde yine rapor aldım gittim geldim kontrollere şehir dışına biraz iznimde vardı tabi soramıyorlar da 1 hafta gibi işe gelmedim ohss olunca neyin vardı falan dedim griptim anlıyorlar ama laf alamıyorlar. Çok zevkli.

Haklısınız, fakat benim adıma şöyle bir olayda var. Kayınvalidemlerle aynı apartmandayım, malum hergünde çıktığımız oluyor hastane ve dr için, gün aşırıda. Söylemek durumunda kalıyorum, kendi annemde sürekli beni bir baskı topu haline aldığı için artık son iki tedavimde söyledim ve kurtuldum. Daha öncede denediğimizi, bizimde çocuk için boş durmadığımızı bilmelerini ve bizi rahat bırakmalarını açıkça dile getirdim.
Şimdi gayet rahatım, ve annem artık beni sıkmıyor. Hatta geçenki tedavimdeki yıkımımı bizzat yaşadı, konuşanları artık kendi susturuyor. Önceden gelip beni delirtirdi, bak öyle diyorlar, bak böyle diyorlar. Eeee anne sen susturamıyor musun diye teyzemin yanında sinir krizi geçirince, anladı ki kızı iyi değil. Artık o boşuna beni yoran konuşmaları yok, sadece yılmayın arkanızdayız diyorlar.

Bi ay olmadı ben tüp bebek istemiyorum gelgitleri yaşayalı ama tüpler açılmadı teşhis netleşti ve şu an kendime iğne yapıyorum tabimi tutmama ihtimali var her gebeliğin riski var öyle bak bunu hastalık gibi düşünme ben olumlu düşünüyorum şu anda elimden geldiğince
Tedaviye başlayınca ilerleme kaydettikçe de hiç o eski boşluğa düşmedim açıkçası
hatta kendi ilaçlarını iğnelerini kullandıkça kendini tedavi ettiğini de hissediyosun şakın beynine kötü mesaj gönderme hiç gerek yok olacağına varıcak hepimizin en azından kendimi bırakmadım elimden geleni yaptım demeliyiz

Tadeviye basladık ca dahada umitleniyor insan sanki kesin tutucak miş gibi geliyor bana
sonrada kendi kendime diyorumki merve senin çocuğun olmuyoki buda olmaz yine üzülecek sin valla kafayı yemesem iyidir
Arada heyecan geliyo bana da yerini korkuya bırakır gibi olunca hemen çıkarıyorum o moddan kendimi ben de soğukkanlı kalmaya çalışıyorum
elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak inşallah güzel olucak

Haklısınız benimde rahmetli kayınvalidem biliyordu aynı şehirde olunca mecburen annemde ilkleri zaten biliyordu tedavilerde ya benim yanımdaydı bu şehirde yaptırdığımızda iki tedavimi de istanbulda yanında yaptırdım bu seferde yanıma geldi ama şimdikibi söylemesek bile daha yeni ağustosta tedaviden çıktığım için ihtimal vermezdi tekrar hemen deneyeceğimize o yüzden sürpriz olur dedik diğer akrabalarda zaten biliyor daha önceden tedavi gördüğümü hadi olmuyor mu diyen yok o nedenle herkes öncekinin arası kısa olunca ihtimal vermediğinden rahatım.

Kızlar dün benden 17 yumurta toplanmış tı aradılar 12 tanesi dollenmiş
pazartesi transfer planlıyoruz dedi sabahi kontrole çağırdı
ona göre ogün yapılıp yapilmayacagina karar vericez dedi

Bugün işyeri arkadaşım aramış dalga geçiyor yumurtalar napıyo diye keşke insanların ağzınıda torba ipi gibi çekip bağlayabilsek o Zaman susmayı öğrenirler mi acaba
Ben genel olarak bi ima vs bişi olursa çocuk olayıyla ilgili sakınmıyorum tepkimi artık tüp bebeği az kişi biliyo şu aşamada ne paylaşıcam diyorum
onların hassas olması lazım valla içinde tutmamak en iyisi oluyo stres de olmuyosun

Bazıları da şunu yap olayının dozunu kaçırıyo ben kendimle eşimle sakin geçiriyorum süreci anlıyorum merak ediyo ama sürekli şunu yap bunu yapma olayı hasta hissettiriyor şu ara whatsappa sık girmeyi düşünmüyorum hele de opu ve transfer günü telefonumu kapatıcam

Yanılmıyorsun canım, transfere kadar çok hızlı geçiyor. Asıl mesele transfer sonrası ama benim bu defa bir garip geçiyor, fazla rahatım. Allah’a bıraktım tamamen.
En iyisini yapmışsın ben iğne sürecindeyim şu an tevekkül moduna geçtim tutsa da Allahtan tutmasa da şu andan snr

Ben de hamilelik 4. Ayda fln söylerim en erken çünkü insanlar yüzüne karşı bişey demese de arkandan ne konuşuyorlarsa yüzlerinden kelimelerinden anlıyorsun seziyor insan ..
aslında tüp bebeği daha cesurca söyleyebilmemiz gerekir neleri aşıyoruz tedaviler fln ama bizim insanımıza belli olmuyo hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…