2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Ben direk akrabalar ve kuzenler grubundan çıktım

Çok güzel haber bu canım. Hadi hayırlı haberlerle gel.
Canım neden bilmiyorum ama doktorum kesin olcakmis gözüyle bakıyor bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alıp evine gidiceksin dedı benide çok büyük beklenti içine soktu
bi bildiği var sanırım

Bu düşünce çok motive edici aslında. Rabbim inşallah yaşatır.

Biz kendi derdimizdeyken onlara kendimizi zaten onlara kapatıyoruz önce tuttu tutmadı sonra kese sonra kalp atımı sonra düştü düşecek kalkıyorlar adam ceketi atsa ben kalıyorum ulan adam kendini atsa olmuyor napayım

Hele dedektif gibi raporum araştırılıyor ya :) bu sefer tedavi başında ortopediden aldım raporu

Hele birde, “ay 3. bebeği düşünmeye başladık ve korunmayı bıraktık bir baktım gebe kalmışım” diyenler oluyor, bende dedim şimdi ağzına kürek çarpacağım. Düşünmeyle olsa dördüz doğurmam gerek 12 senedir.

Buda son olsun bebişin tutunsun insaallah canım. Bu arada öncekilerin olmamasının nedeni varmı sizin
Yok canım hiçbirşey çıkmadı benimde Ekim’inde değerleri görüntülemeler historoskopi herşey temiz çıktı yalnız bu sefer 1 tane kaldı 5. güne şaşırdık ama nasip işte herşeyde bir hayır arayanlardanım Rabbim verecek inşallah sabırla bekliyorum...

Hayırlısı olsun canım sen medicana beylikdüzünde mi tedavi oluyordun

Herkese Merhaba;

Bende 04.11 de ilk görüşmemi yapmak için Memorial Ataşehir hastanesine gideceğim. daha önce 3 tüp bebek demesi yaptık ve hepsi başarısız oldu. Artık ümitlerimiz tükenmişken evlatlık alma planları yaparken kendiliğinden 1 kızımız oldu ve şu an 5 yaşında. Kardeş zamanı geldi de geçti bile... Bu sebeple bizde yeniden denemeye karar verdik. Cumartesi ilk görüşme sonrası nasıl bir tedavi protokolü olacak göreceğiz. Umarım herkesin kucağı bebişle dolar:)

İnşallah canım amin

[

doktorunuz kim acaba ? bende memorialdayım. rabbim sağlıcakla nasip etsin inş.

Yok canım 1 emriyo transferi olucak vazgeçtik 2 tane den
insllah ilki tutar tutmassa eğer 2 emriyo istiyoruz hayırlısı artık
Bu arada çok memnun kaldım hemşireler sekreter kızlar doktorlar çok ilgili özelikle selman bey Aysun hanim da çok memnun kaldım

ama bi doktor fatma hanim var o çok ilgisiz hiç konuşmuyor sürekli somurtuyor 2 kere yumurta takibimde o baktı bana hiç memnun kalmadım
soyledimde sekreter kızlara ben sadece selman bey Aysun hanima girmek istiyorum dedim onlarda anlayış gösterdi onun DIŞINDA bu sorunum yok

Allah kızını size bağışlasın. İnşaallah kızına kardeşte gelir en kısa zamanda canım

Sağol canım bende aysun hanıma randevu aldım Selman bey istediğim tarihte yoktu inşallah bende memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…