- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
İnşallah canım çok sıcak kanlı bir hanımSağol canım bende aysun hanıma randevu aldım Selman bey istediğim tarihte yoktu inşallah bende memnun kalırım
Anladım canımDeğilim canım bende hastanede çalışıyorum doktorum yardımcı oldu fiyat daha uyguna geldiği için orda yaptırcaz
Benim de pts opu var aynı hafta transfer ama insan güzel gidiyo diye heyecanlanırken soğukkanlı kalmaya çalışıyo ..Canım neden bilmiyorum ama doktorum kesin olcakmis gözüyle bakıyor bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alıp evine gidiceksin dedı benide çok büyük beklenti içine soktu
bi bildiği var sanırım
Ben de ilk ayda bi kına var gidip oturucam tabi oynamak da ne bana çarpanı döverim heralde kısmet olursaHele dedektif gibi raporum araştırılıyor ya :) bu sefer tedavi başında ortopediden aldım raporu
İnşallah ya etkilendim cidden hikayenden ya tam sürprizHerkese Merhaba;
Bende 04.11 de ilk görüşmemi yapmak için Memorial Ataşehir hastanesine gideceğim. daha önce 3 tüp bebek demesi yaptık ve hepsi başarısız oldu. Artık ümitlerimiz tükenmişken evlatlık alma planları yaparken kendiliğinden 1 kızımız oldu ve şu an 5 yaşında. Kardeş zamanı geldi de geçti bile... Bu sebeple bizde yeniden denemeye karar verdik. Cumartesi ilk görüşme sonrası nasıl bir tedavi protokolü olacak göreceğiz. Umarım herkesin kucağı bebişle dolar:)
Canım ben 225 ile başlamıştım 2 gün kullandım kontrole gittim doktor dediki sana 225 yetmemiş 300 olsun dedi 5 gün 300 devam ettim son 2 günde 200 vurdumKizlar dun bizde ignelere basladik cok heyecanliyim. Gunde 300 doz pregon igne verdi dr. Sizce yuksek bi doz mu? Fsh im 19 du en son. Bakalim bu igneden sonra kac cikacak
Bu arada da hayırlı olsun canım insallah allah emeklerini boşa çıkarmazKizlar dun bizde ignelere basladik cok heyecanliyim. Gunde 300 doz pregon igne verdi dr. Sizce yuksek bi doz mu? Fsh im 19 du en son. Bakalim bu igneden sonra kac cikacak
Canim sen simdi hangi asamadasin?yumurtanlarin toplandi mi? Bide bu igneler sende depresif bir hal yaratti mi? Heryerde oyle seyler okuyorum garip geldiCanım ben 225 ile başlamıştım 2 gün kullandım kontrole gittim doktor dediki sana 225 yetmemiş 300 olsun dedi 5 gün 300 devam ettim son 2 günde 200 vurdum
Yumurtam dün toplandı pazarteside transferim olcak inşallahCanim sen simdi hangi asamadasin?yumurtanlarin toplandi mi? Bide bu igneler sende depresif bir hal yaratti mi? Heryerde oyle seyler okuyorum garip geldi
Canim cok tesekkurler insallah Allah hepimizin gonlune gore versinBu arada da hayırlı olsun canım insallah allah emeklerini boşa çıkarmaz
Ayy hadi insalah sorunsuz olur herseyYumurtam dün toplandı pazarteside transferim olcak inşallah
Bende herhangi bi değişiklik olmadı canım gayet normaldim
Bende 10 gün önce oyledim canım ilk igneye başladığımda bişi bilmiyodum hergün hastaneye gelip kan verip kontrol ola ola yumurta da toplandıktan sonra 10 günde herseyi öğrendim valla sende 1 haftaya daha rahatlarsin aklindaki soru işaretleri geçtikceCanim cok tesekkurler insallah Allah hepimizin gonlune gore versin
Zaten 3 ay once ogrendik benim yumurtalarimin bitmek uzere oldugunu hayatimiz kabusa döndü birdenbire. Bu konuda cok acemiyim yeni yeni ogreniyorum herseyi. Rabbim hepimize saglikli evlatlar versin ins ☺
Yok olurmu canım istediğini sorabilirsin 17 yumurta toplandı 12 tane döllendiAyy hadi insalah sorunsuz olur herseykac yumurtan toplandi? Bir de sizdeki sorun neydi? Cok soru soruyorum kusura bakma :)
Bizde sorun eşimde Morfoloji var birde sayı az canım bi 30 milyon oluyor bide 2 milyonAyy hadi insalah sorunsuz olur herseykac yumurtan toplandi? Bir de sizdeki sorun neydi? Cok soru soruyorum kusura bakma :)
Yaş kaç sizin ?Canim cok tesekkurler insallah Allah hepimizin gonlune gore versin
Zaten 3 ay once ogrendik benim yumurtalarimin bitmek uzere oldugunu hayatimiz kabusa döndü birdenbire. Bu konuda cok acemiyim yeni yeni ogreniyorum herseyi. Rabbim hepimize saglikli evlatlar versin ins ☺
Merhaba arkadaslar ben üç basarısız asılama dan sonra tüp bebeğe baslıyorum önümüzdeki hafta benı bıraz bılgılendırırmisiniz cok tedırgınım ben yurt dısında yaşıyorum ve tüp bebek tedavısının asamalarını bana anlatmanızı ıstıyorum lütfen:)
Allahım seni müjdesıyle güldürsün aslında cogunu bılıyorum anlattıklarının ama bunu yasayan bırınden dınlemek istıyorum heralde ...asılamalar cok fazla yıprattı benı gebelik testı görmek dahı ıstemiyorum resmen ama tedavım baslıcak kafamı bosaltıp umutlarımı cogaltmam gereklı sen nasıl hıssedıyoaun varmı bı belirtı felan sen ne durumdasın arkadasımHayırlı olsun inşallah canım. En güzel haberler bizlerle ola. Tüp bebekte yine aynı yumurta gelişmesı için hormon iğneleri vuruluyorsun tabii bu sefer daha yüksek dozda. Foliküller oluştuktan sonra genel anestezi ile 10 dk da bütün olusan yumoşlarını topluyorlar. Aynı gün eşinden alınan spermlerle beraber lab ortamında döllendiriyolar ve daha sonra sana transfer ediyolar cnm. İşte bu kadar basit. Aşılamadaki gibi yok folıkül oluştumı oluşmadımı kaç mm ulaştı derdi yok. Tabii tüp tede ay tuttumu tutmadımı sorunsalı var he birde transferden sonra 10-12 gün bekliyorsun test yapmak için. Yani biz kdınların soruları hiç bitmez. Mevlam kucaklarımızı boş bırakmasın. Ben transferimin 6. Günündeyim iki embriyo trnsf edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?