- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.221
Ayyy suan içim rahatladı o zmn şimdi yatmadan bi estrofem iceyim:))ins kist falan da yoktur da yine ertelenmezCanım merhaba bnde cuma günü lekelendim cumarrtsi doktora gittim tam söküldüğünde kırmızı kan gelmeye başladığında estrofeme başla dedi. Pazar gününden beri günde 3 tane içiyorum lekeyi regli saymadı
Yerim canım cok saol söylediğin içindrİyi düşün, iyi olsun. Aynı zamanda hergün taze sıkılmış nar suyu ve ya direk nar tüket. Ben çok faydasını gördüm canım kalınlaşmada.
Sevındim inan iyi olmana persembe baslıyom hayırlısıyla bı terslik olmazsa canımBana iyi geldi sanırım ağlamak.
Sen başladın mı canım tedavine?
Çok basit ayıklama yöntemi var canım, üşenmezsin. İnternette vardır videosu. Hayırlı olsun tedaviniz, umut olun bizlere.Yerim canım cok saol söylediğin içindr
Narı cok severim ztn bi tabak dolusu yerım zaten üşenmeyip yptığımda
:) :) :)ins bu ay göbisler dolar kizlar:))Ay canım dondurmada daha cok tutuyo diyolar ama bekleyemem yaa. Birde 1 ay dınlendirme yaptık rahme yeter okdr
Ayyy suan içim rahatladı o zmn şimdi yatmadan bi estrofem iceyim:))ins kist falan da yoktur da yine ertelenmez
İnşallah canım, rahat olun tedavi süresince. Hayırla gelsin bebişler inşallah.Sevındim inan iyi olmana persembe baslıyom hayırlısıyla bı terslik olmazsa canım
Iğne ne ignesi kullanmistin cnmKızlar doktor bana coraspin vermedi hiç kullanmadım ben
ama tedavide verilmesi gerekiyormuş internette hep öyle yazıyor
Kızlar doktor bana coraspin vermedi hiç kullanmadım ben
Taze transferde her dr vermiyor kan sulandırıcıyı, benimki de vermemişti.Kızlar doktor bana coraspin vermedi hiç kullanmadım ben
Puregon ve menegon canımIğne ne ignesi kullanmistin cnm
Hımm anladım canmTaze transferde her dr vermiyor kan sulandırıcıyı, benimki de vermemişti.
Kac kutu kullandin cnm puregonuPuregon ve menegon canım
Ama iyi mi, kötü mü bilmiyorum. Halâ göbüşüm boş olduğuna göre.Hımm anladım canm
6 kutu kullandımKac kutu kullandin cnm puregonu
Oyleydi canim ama bu sabah biraz kanamam oldu, doktoru aradim, dogum kontrol hapi kullanan bazi kadinlarda ara kanama olabiliyormus ama randevumu yarina cekti. Halen cok az bir kanamam var malesef.DilanBoran ne durumdasın canım senınde persembeydı deme kontrol
Tamm canım sagol yarın arayacam dr u ins canımCanım sen yine doktoruna danış bana denilen o şekildeydi kafana göre içme istersen ilacı. bnimde bu ay ilginç bi şekilde leke oldu snra ikinci gün kesildi ertesi gün söküldüm ilaçlardan sanırım değişik bişy oldu:) bnmde iki ay ertelendi Eylül’de opu. Oldum bu ay olcak inş transfer inş. Ertelenmez hakkımızda hayırlısı olsun
Kacinci gün opu oldu cnm6 kutu kullandım
Valla bende eşimden öğrendim cok basit 5 dk da ypıyorum bı leğen dolusuÇok basit ayıklama yöntemi var canım, üşenmezsin. İnternette vardır videosu. Hayırlı olsun tedaviniz, umut olun bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?