2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Valla bende eşimden öğrendim cok basit 5 dk da ypıyorum bı leğen dolusu insallah tutarda sızınde tedavı başlayıp tutarda hep bırlıkte sevınırz burda Allahım insaallah yaaa
Ben önce yarın kesin sonucu alacağım nasipse, dr ne olur ne olmaz diye tekrarlamamı istedi. Umudum yok ama, ufacıkta olsa bir ışık.

Oyleydi canim ama bu sabah biraz kanamam oldu, doktoru aradim, dogum kontrol hapi kullanan bazi kadinlarda ara kanama olabiliyormus ama randevumu yarina cekti. Halen cok az bir kanamam var malesef.
Dur bakalım hemen üzülme yarın bı bak doktor ne dıyo belkıde sorun olcak bısey yoktur canım yarın bana haber ver olurmu merak ederım işallah hayırlı haberlerle dönersın:)

Kızlar iyi geceler. Benimde sonucum 1.40 testi tekrarlamamı istedi.Yani en azından gecenki gibi 0.0 cıkmadı. Hiç umidim yok ama belki rabbim imtihanıma son verirde ol der. Dr ye sordum Gebelik 1.40 la olucak bişeymiki yüzde kaç ihtimalım var diye. %1.5 ila 2 ihtimali varmış. Gülme krizine girdim resmen telefonda

Deme bazen neye gülüp neye aglıcagmızı sasırıyoz işallah yüzün güler canım dedıgın gıbı rabbım ol desın yeterkı:) dualarım senınle

Dur bakalım hemen üzülme yarın bı bak doktor ne dıyo belkıde sorun olcak bısey yoktur canım yarın bana haber ver olurmu merak ederım işallah hayırlı haberlerle dönersın:)
Doktordan ciktiktan sonra yazarim canim, tedavi oncesi boyle bir sey olmasi biraz moralimi bozdu. Belki de dedigin gibi yersiz bir kaygidir. 1 ay daha ertelemek istemiyorum.

Garip olanda ne biliyormusun hiç moralim bozulmadı yaa kafayımı yiyorum acaba
Yok yok ben ilk aşılamamda dünya yıkıldı sandım negatıf olunca ıkıncı asılamada kendımi yedım bıritırdım negatıfı duyunca üçüncüde sadece güldüm inan esım bıle iyimisin dedı senın ortalıgı yıkman gerektı sımdı dedı yok ama öyle bısey oluyokı sabrına sabır katıyo allahım hersey olagnlasıyo bu iyi bısey yoksa dıger türlü kafayı yerız her seferınde yıkılırsak toparlanmamız dahada güclesır korkma sekerım delirmedın :)

Doktordan ciktiktan sonra yazarim canim, tedavi oncesi boyle bir sey olmasi biraz moralimi bozdu. Belki de dedigin gibi yersiz bir kaygidir. 1 ay daha ertelemek istemiyorum.
Hadı işallah dua edıcem canım sanada bu gece bol bol ama ne olursa olsun üzülme olurmu herseyde vardır bı hayır

Sagol canim. Anlasilan benim vucut dogum kontrol hapini kabul etmiyor
Bak doktorun sana ne yapman gerektıgnı anlatır olmadı baska yollar dener sadece anlatmaya calıştıgım cok zor bi sürec bu olumsuzluklar karsısında dırencın kırılmasın canım arkadasım allahım dermansız dert vermez bu gece rahat uyu stres yapma hersey güzel olcak olurmu daha senle transfer günlerımızde bebıslerımiz bıze tutunsun dıye dualar edıcez belirtiler saycax oooooo iyi düşünelimki iyi olsun canım arkadasım:) canın sıkılırsada yax konusuruz olurmu ben hep dınlerım elimden bısey gelmesede dua ederım sana:)

Allah razi olsun Canim. Insallah o gunler de hayirlisi ie gelir. Ben biraz her seyi sikinti yapiyorum, belki de stress den oyle oldu. 15 yildir bu anin gelmesini bekleyince ister istemez stress yapiyorum. Esim rahat ol, olursa olur olmazsa tekrar deneriz. Yine olmazsa bu zamana kadar nasil yasadiysak yine yasariz diyor ama gel de bana anlat. Bakalim yarin doktor ne diyecek.

Bilemedim valla ‍ bende öyle dedim allah bana sabır ihsan ediyo. Eşimde şaşırdı. Amaan böylesi daha iyi ya olmıcaksada

Ben kendımı üç defaya sartladım sımdıden üç kere negatıf görmeden vazgecemıyom ben ahhh be canım üzme kendını allahım büyük bak ben o hamılelık testlerını gördümmü mıdem bulanıyo ve gözüm kararıyodu ama anladımki olmayınca olmuyo zaman ve sabır isteyen bı yoldayız ya yürücez sakin ve sabırlıca yada kosup bı duvara toslucax tümden kafayı sıyırcaz eşini dinle senın en stres yapmaman gereken zaman bu olurmu canım arkadaşım

Hurihuri2013 Sen de insallah guzel haberleri alirsin canim persembe gunu. Sen adete kadar kullanacaksin hapi demi?
Amin işallah bılmiyorum doktorum persembe herseyı konusucak bızımle sadece haplara baslıcam bılıyorum ooooo o iğneler benım kabusum esıme yaptırıyom ben vuramıyom ama olsun bebısım için herseye razıyım ben:)

Ben asilamada femara diye hap kullandim. Igneyi ilk defa kullanacagim. Hemsire bize anlatir iken nasil yapilacagini esim dayanamayip cikti. Ben yapamam diyor. Kan verir iken kafasini ceviren igne ucu gormeye dayanamayan ben, igne yapacagim kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…