2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz. Dondurulacak inşallah kaliteli embriyolarım olursa. Bikaç ay sonra transfer olacak rahim toparlansın diye. Ayrıca dondurma işlemi embriyo kalitesini arttırıyor sanırım biyerde okumuştum ne derece doğru bilmiyorum..

Öyle şey mi olur, 1 adet dahi olsa yapmak zorundalar. O kadar hormon ve baskılayıcı ilaçlar yüklüyorlar. Hem madden, hem manen, hemde bedenen ne hale geliyoruz.

Öyle şey mi olur, 1 adet dahi olsa yapmak zorundalar. O kadar hormon ve baskılayıcı ilaçlar yüklüyorlar. Hem madden, hem manen, hemde bedenen ne hale geliyoruz.
Canım 2 3 tane öyle kişilere denk geldim. Iptal edildigini. O yumurta sağlıklı olmayabilir diye iptal edenler var

Mrb bnm ki 2500 dü 36 yunurta toplandı ohss oldum tabi transferim o zmn 3 ay erteledi su toplamış ti rahmin olduğu yer.üzülmeyin opu dan sonra ohss olmasanız bile rahminizi dinlendirip dondurulmuş deneseniz daha iyi olur hatta her şerde bi Hayır vardir

İnşallah canım. Aslında başladığumız zamandan bu yana rahattım ama ohss konusu korkutuyor beni. Okuduklarıma göre nefes almada zorluk dayanılmaz ağrılar günlerce hastanede kalmalar falan gözmü korkuttu. Ama kısmet her şerde bi hayır var elbette..

Yok canım korkma bişe olmaz bnde ağır geçirmiştim 3gun hastane de yattım yatmadan da olurdu dr um her ihtimale karşı kal dedi .sana tavsiyem sadece opu dan sonra agrin çok olursa söyle bnm ağrım çoktu herkesin yumurtası toplandı mesela aynı gün herkes kendi kalkti ayakkanisini giydi gitti ama bn kimildayamiuodum agridan oyke bişe olursa dr u nu bilgilendir.bide şunu soyleyim bnle beraber birinin daha 32 yunurtasi toplandı valla çok iyidi kız kalkti neredeyse hoplayacak bn yataktan kalkamiodum:) :)her bünye farkli

Ağrı eşiğiyle de mi alakalı nedir. Benim ağrı eşiğim yüksek. Böbrek taşı düşürmüşlüğüm var sabaha kadar sancı çekip kimseye çaktırmadan Bakalım benimki nası geçecek. Yumurtalarınızın kaçı döllendi sizin transferiniz oldu mu?

6 tanesi döllenmisti canım bn opu olalı çok oldu opu dan sonra transferim 3 ay ertelenmişti sonra transfer oldu hamile oldum ama boş gebelik oldu kürtaj oldum o gunkeri hatirlamak bike istemiyorum .sonra 6 ay sonra bidaha transfer oldum :))tuttu şimdi bi bebisim var çok şükür büyüdü rabbim sizlere de nasip etsin ins kardes için tekrar dondurulmuş tedavisine baslayacam bn .

Maşallahh kuzunu sana bağışlasın rabbim balım. İnşallah darısı bizlere inşallah. Senin de dondurulmuş transferin pozitif olsun inşallah canım. Bakalım benim yarınki randevumda az çok belli olacak herşey. Cumartesi günü opum olucak mı pazartesiye mi kalacak belli olacak..

ohss den korkmayın arkadaslar bendede oldu sadece göbeğim bi 7 aylık gebe gibi şişti hstanese kalmama gerek kalmamıştı iki gece acile gittim ağrıdan ama benimki gaz sancısıdı yapmıstı onunlada alakası bardı gitmelerimin. Yanılmıyorsam perhiz vermişti ve bikaç ilaç kullanmamıştık

Ohss yumurta toplama sonrası olan bişi değil mi? Kaç yumurtanız toplanmıştı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…