- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.401
Aminn balım inşallahh canımm. Kanı ne zaman yaptıracaksınız? Bizi de haberdar edin sonucunuzdan olur mu?Allah'ım InsaAllah öyledir beni sorarsanız yıllardır şu testte ikinci çizgiyi girmeyi bekledim şimdi gördüm elhamdülillah ama boşluktayım olumsuz konuşmak istemiyorum inanıyorum hersey çok güzel olacak.. kanı yapayımda Allah'ım isteyen herkese ver benide arasından ayırma şu mübarek cuma günü yarabbim
Yarın InsaAllah tekrar idrarda bakıcam ona gore kanı nezaman vereceğime kadar vericem haberlicem insaAllahAminn balım inşallahh canımm. Kanı ne zaman yaptıracaksınız? Bizi de haberdar edin sonucunuzdan olur mu?
Ayy canım bebiş yolda galiba rabbim olumlu sonuçlar almayı nasip etsin ilkimiz olcan güzel haberlerle inşallahEki Görüntüle 2065656 buda testim
Bnm bi kadın dogumcum önerdi bnm ilk deneme diil 2.deneme olucak bu.Ilk deneme mi kim onerdi medical parki biraz tereddütlerim var benim
Kim önerdi cnm serdar koçu hep görüorum orda hastane bayagıda yogun, bnm doktorumda latif bey bnada puregon verickti bn gonal f istedim..Bende medokalparktayim Bahçelievler serdar koc doktorum ilk deneme benimki kizlar
Dün başladım iğneler e
Canım, hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin tekrar.Kim önerdi cnm serdar koçu hep görüorum orda hastane bayagıda yogun, bnm doktorumda latif bey bnada puregon verickti bn gonal f istedim..
Vallahi serdar bey baya meşhur facede inst da baya pozitifleri var ikiz hemde .. çift embriyo transfer edio duruma göre . Oyuzden tercih ettim latif beyi de çok duydumKim önerdi cnm serdar koçu hep görüorum orda hastane bayagıda yogun, bnm doktorumda latif bey bnada puregon verickti bn gonal f istedim..
Canım benim bugün opu da bir yumurta toplandı olay kişiye ve yaşa göre değişir rezerv azlığı varsa hastaya da sorularak başlanıyor bana ilk kontrolde bir denildi bende devam edelim dedim altı ay öncesinde de ikiyle yola çıktım herşey Allah'ın izniyle oluyor bir yumurtayla ikiz olanlarda var yeter ki ol desin Rabbim korkma üzülüyor insan ama nasibimizde ne varsa onu yaşayacağızAy insallah bazi doktorlar 5 olunca iptal edebiliyormus ya iptal olmasindan korkuyorum
Canim gozun aydin. Insallah kanda da positifi gorursun.Allah'ım InsaAllah öyledir beni sorarsanız yıllardır şu testte ikinci çizgiyi girmeyi bekledim şimdi gördüm elhamdülillah ama boşluktayım olumsuz konuşmak istemiyorum inanıyorum hersey çok güzel olacak.. kanı yapayımda Allah'ım isteyen herkese ver benide arasından ayırma şu mübarek cuma günü yarabbim
Canım benim bugün opu da bir yumurta toplandı olay kişiye ve yaşa göre değişir rezerv azlığı varsa hastaya da sorularak başlanıyor bana ilk kontrolde bir denildi bende devam edelim dedim altı ay öncesinde de ikiyle yola çıktım herşey Allah'ın izniyle oluyor bir yumurtayla ikiz olanlarda var yeter ki ol desin Rabbim korkma üzülüyor insan ama nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız
Allah razı olsun INSAALLAH HEPIMIZ olumlu sonuçlar vereceğiz burdaAyy canım bebiş yolda galiba rabbim olumlu sonuçlar almayı nasip etsin ilkimiz olcan güzel haberlerle inşallah
Allah razı olsun canim amin amin InsaAllah cümlemiz görürüz pozitifiCanim gozun aydin. Insallah kanda da positifi gorursun.
İnşallah iki tane de tutunur sana müjdene beraber sevinirizHayirlisi olsun hakkımızda iki tane iyi kalitede olursa eger 2 embriyo transfer edilecek
Insallahhhh canimn hep beraber dualarımız kabul olurİnşallah iki tane de tutunur sana müjdene beraber seviniriz
CAnim belirtilerin oldu mu herhangi bi ağrın sancın felanTek embriyo ama 5.gun silik cıktı ya ne bilim Allah dilerse belki ikiz olmuştur diyorum
Benimde seffaf şekilde geldi bugün demek iyiye işaretBenim bugun başladı şeffaf bir akıntı yok yoğun. Doktora sordum yumurtalarin büyüdüğüne işaret dedi
Bende 3. Gundeyim cnm aynı doz da kac kutu aldınTeşekkürler puregon iğne 225 ile basladik
Cnmmm bnmmm çokk saoll...Canım, hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?