- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.441
sizinde 2 emriyo transferiymiş şansımız eşit oluyor böylece hayırlısı artıkBen 31 yasindayim maşallah gencsiniz sansiniz çok olur allah verirse inşallah
Tesekkurlercanım ben 13. gün oldum opu
Ben almanyadan katılıyorum ve burada kan testi tedavi gordugum klinik disinda kimse yapmiyo malesef oyuzden 12.gününu beklemek zorundayim ama idrar testi yapcam inşallah. Yinede sagolunsizinde 2 emriyo transferiymiş şansımız eşit oluyor böylece hayırlısı artık
bu arada sağlık ocakları kan testi nde gebelik testi yapıyormuş aklınızda bulunsun
Bahçelievler medikalparktaOlmayiz insallah cnm o ihtimali aklıma getirmemeye calisiyorm bende de polikistikover var.. sen nerde yaptıriyosun
6. gün embriyosu bugün transver sonrası 7. günümSenin kaçıncı gün emriyosu ve
bugün kaçıncı günün
Hımm anladım sizde sağolunBen almanyadan katılıyorum ve burada kan testi tedavi gordugum klinik disinda kimse yapmiyo malesef oyuzden 12.gününu beklemek zorundayim ama idrar testi yapcam inşallah. Yinede sagolun
Sizde bi belirti var mı nasıl hissediyorsunuz kendinizi6. gün embriyosu bugün transver sonrası 7. günüm
Teşekkür ederim canım cevabın için .Ameliyathanede mi oluyor peki canım bunlar ? Yoksa normal muayene odası gibi bi yer mi? Birde hemşire dün bana sadece aç ve susuz gelin dedi. Transferde miydi parfüm sıkmak bile yasaktı sanki??Hiç tedirgin olcak bişi yok içinizi ferah tututun çatala oturuyorsunuz elinizden açılan damar yolundan şırınga içersinde bi sıvı veriyolar sonra bi karıncalanma hissediyorsunuz sonrada kendinizi bi anda sedyede Eşinizin yanında buluyorsunuz hersey bitmiş oluyor sonrasındada odaya alıyorlar ağrı kesici iğne ve bi serum veriyolar serum bitincede eve gidiyorsun sonrasında çok ağrın olmuyor
Evet ameliyathane gibi biyer canım sadece aç susuz gitmen yeterli transfer günü oje, parfüm, lens ,takı , toka hersey yasak kokulu saç kremi ve şampuan da kullanma hatta ben en Son saçımı yıkarken şampuan siz sadece su ile yıkadım çünkü emriyo çok etkileniyormus bole şeylerden transfer sırasındaTeşekkür ederim canım cevabın için .Ameliyathanede mi oluyor peki canım bunlar ? Yoksa normal muayene odası gibi bi yer mi? Birde hemşire dün bana sadece aç ve susuz gelin dedi. Transferde miydi parfüm sıkmak bile yasaktı sanki??
Aa ilk defa duydummEvet ameliyathane gibi biyer canım sadece aç susuz gitmen yeterli transfer günü oje, parfüm, lens ,takı , toka hersey yasak kokulu saç kremi ve şampuan da kullanma hatta ben en Son saçımı yıkarken şampuan siz sadece su ile yıkadım çünkü emriyo çok etkileniyormus bole şeylerden transfer sırasında
Hep internette araştırdım veAa ilk defa duydumm
hiç bir belirti hissetmiyorum.sadece normal adet olcakmisim gibi.zaten 6. Gün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı.pek olumlu bişey yok yaniSizde bi belirti var mı nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Öyle düşünmeyin test gününüzü bekleyin yinede hayırlısı olsunhiç bir belirti hissetmiyorum.sadece normal adet olcakmisim gibi.zaten 6. Gün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı.pek olumlu bişey yok yani
Cok iyi oldu soylemen tsk ederimHep internette araştırdım ve
yumurta toplama dan sonra doktor ve hemşire ler uyardilar zaten beni kagit verdiler ondada yazıyor du yasak olan şeyler çok önemliymiş bunlar hatta benim saçlarım çok uzun saçlarımı lastikle toplamış tim hemşire kontrol etti çıkarttı bu bile olmaz dedi
Duymuştum şampuan olayını. Hatta benim transferim dondurulmuş embriyo ile olacaklar opudan 2 ay sonra, onun için 2 ay bebe şampuanıyla banyo yapmayı düşünüyorum paraben içermediği için.. Sabun falan da kullanmayacağım.. Ben opuda da öyle makyaj parfüm falan yasak sanıyodum hemşireye sormayı da unuttum.. Teşekkür ederim balım...Evet ameliyathane gibi biyer canım sadece aç susuz gitmen yeterli transfer günü oje, parfüm, lens ,takı , toka hersey yasak kokulu saç kremi ve şampuan da kullanma hatta ben en Son saçımı yıkarken şampuan siz sadece su ile yıkadım çünkü emriyo çok etkileniyormus bole şeylerden transfer sırasında
Ben opuda da öyle gittim makyaj felan yapmadım ama hemşireler herhangi bişi dememisti ogün içinDuymuştum şampuan olayını. Hatta benim transferim dondurulmuş embriyo ile olacaklar opudan 2 ay sonra, onun için 2 ay bebe şampuanıyla banyo yapmayı düşünüyorum paraben içermediği için.. Sabun falan da kullanmayacağım.. Ben opuda da öyle makyaj parfüm falan yasak sanıyodum hemşireye sormayı da unuttum.. Teşekkür ederim balım...
Hızma sorun olmaz sanırım. Bide orda çalışan doktor ve anestezi gibi çalışanlar full parfum geziyorBen opuda da öyle gittim makyaj felan yapmadım ama hemşireler herhangi bişi dememisti ogün için
sen yinede dikkat ederek git tedbirli ol
Söylediğiniz iyi oldu benimde bu konularla ilgili hiç bi bilgim yoktu. İlk defa sizden duydumEvet ameliyathane gibi biyer canım sadece aç susuz gitmen yeterli transfer günü oje, parfüm, lens ,takı , toka hersey yasak kokulu saç kremi ve şampuan da kullanma hatta ben en Son saçımı yıkarken şampuan siz sadece su ile yıkadım çünkü emriyo çok etkileniyormus bole şeylerden transfer sırasında
Opu tahmin ettigimden kolay we hizli gecti. 6 yumurtam warmis biraz uzuldum doktorum kizdi sukur et 6 tane adayimiz war dedi. Yarin ariycaz dediler geldim ewe ise gitmedim dinleniyorum. Simdi icimde yarin gelecek telefonda bolunceklermis , kotu senaryolar gelsin istemiyorum ama bolunmeme transfer edilmeme durumu war mi ? Kimse yasamamistir insallah ama hic boyle bi ihtimal war mi ?Merhabalar. Benim de yarın 9 da opum var ve birazcık bi korku var içimde. Anestezzi almak sanırım tedirgin ediyor. Hayıtlısı hakkımızda. Dün doktorum yumurta sayısını söyledi ama umatım kalitelidirler. Sizin de bol bol kaliteli yumurtanız toplanmıştır inşallahhh. Güzel haberlerinizi bekliyorum..
Öyle bir ihtimal var bildiğim kadarı ile ama kesinlikle olumsuz düşünmemen lazım. Bol enerji ve olumlu düşünme bu işin başıdır bence canım. Olumlu düşünki olumlu olsun herşeyOpu tahmin ettigimden kolay we hizli gecti. 6 yumurtam warmis biraz uzuldum doktorum kizdi sukur et 6 tane adayimiz war dedi. Yarin ariycaz dediler geldim ewe ise gitmedim dinleniyorum. Simdi icimde yarin gelecek telefonda bolunceklermis , kotu senaryolar gelsin istemiyorum ama bolunmeme transfer edilmeme durumu war mi ? Kimse yasamamistir insallah ama hic boyle bi ihtimal war mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?