- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.421
HoşgeldinizGunaydin, 31 ekim sali gunu basladigim ilk tup bebek denemem icin bugun saat 09:00 da yumurta toplama islemim yapilacak. Gece hic uyuyamadim anlamsiz bicimde heycanim yok ama uykum da olmadi. Yumurta sayimi cok merak ediyorum 37 yasindayim kisiye gore yasa gore degisen birsey oldugunu burda okudukca sizlerden ogrendim. Bu arada dun gece kasiklarimda agrilarim oldu sanirim o da olabiliyomus .. adim adim yazarim sewgiyle kalin...
Hayırlısı olsun şimdiden Allah emeklerini boşa çıkarmasın canımGunaydin, 31 ekim sali gunu basladigim ilk tup bebek denemem icin bugun saat 09:00 da yumurta toplama islemim yapilacak. Gece hic uyuyamadim anlamsiz bicimde heycanim yok ama uykum da olmadi. Yumurta sayimi cok merak ediyorum 37 yasindayim kisiye gore yasa gore degisen birsey oldugunu burda okudukca sizlerden ogrendim. Bu arada dun gece kasiklarimda agrilarim oldu sanirim o da olabiliyomus .. adim adim yazarim sewgiyle kalin...
Hosgeldiniz aramiza hakkınızda hayırlısı olsunGunaydin, 31 ekim sali gunu basladigim ilk tup bebek denemem icin bugun saat 09:00 da yumurta toplama islemim yapilacak. Gece hic uyuyamadim anlamsiz bicimde heycanim yok ama uykum da olmadi. Yumurta sayimi cok merak ediyorum 37 yasindayim kisiye gore yasa gore degisen birsey oldugunu burda okudukca sizlerden ogrendim. Bu arada dun gece kasiklarimda agrilarim oldu sanirim o da olabiliyomus .. adim adim yazarim sewgiyle kalin...
Canım bana 5 günlük hastaneden ilacı verdiler pazartesi kontrol gitcem o gün duruma göre bida vercekler ben ayrı ilaç almadım hersey dahil hastaneden veriyorlarBende 3. Gundeyim cnm aynı doz da kac kutu aldın
Hmm bende 5 kutu aldim bana da 8 gün falan gidecekCanım bana 5 günlük hastaneden ilacı verdiler pazartesi kontrol gitcem o gün duruma göre bida vercekler ben ayrı ilaç almadım hersey dahil hastaneden veriyorlar
Yaklaşık aynı günlerde opu olcaz sanırım ben çok korkuyorum opu dan ohss olmaktanHmm bende 5 kutu aldim bana da 8 gün falan gidecek
Olmayiz insallah cnm o ihtimali aklıma getirmemeye calisiyorm bende de polikistikover var.. sen nerde yaptıriyosunYaklaşık aynı günlerde opu olcaz sanırım ben çok korkuyorum opu dan ohss olmaktan
canım ben 13. gün oldum opuOpu olan arkadaşlar kaçıncı gün oldular acaba yazarmisiniz
@06merve34 bende sizin gibi 3. Günde yapmıştım.cokkk erkennnn ikiz oldugunda bile en erken 6 7 gunde çıkıyormuş
inşallah herşey yolunda giderGunaydin, 31 ekim sali gunu basladigim ilk tup bebek denemem icin bugun saat 09:00 da yumurta toplama islemim yapilacak. Gece hic uyuyamadim anlamsiz bicimde heycanim yok ama uykum da olmadi. Yumurta sayimi cok merak ediyorum 37 yasindayim kisiye gore yasa gore degisen birsey oldugunu burda okudukca sizlerden ogrendim. Bu arada dun gece kasiklarimda agrilarim oldu sanirim o da olabiliyomus .. adim adim yazarim sewgiyle kalin...
Senin kaçıncı gün emriyosu ve@06merve34 bende sizin gibi 3. Günde yapmıştım.tabi negatif çıktı.
Merhaba hoş geldiniz inşallah hayırlı olur sonucunuz kaçıncı gün emriyosu sizinki benimde pazartesi transferim oldu hiç belirtim yok İlk iki gün bi gerginlik bi sızı gibi bişi vardı şimdi oda kalmadı pazartesi 7.gün olucak ozman kanda test yapıcamHerkese merhaba iki gundur takip ediyorum sizi yeniyim aranizda. Benimde bu hafta sali transferim oldu. Icimde endişe korku var sizinle paylasmak istedim.daha önce cok deneyimlerim oldu ve biri cok şükür basarili oldu. Su an hic belirtim yok ilk gün ve ikici gün adet sancilarim vardi.
Allahim isteyen herkese nasip etsin. Seninde hayırlı olsun..benim 5.gun empryosu iki tane transfer edildi.. bende ya pazartesi yada sali idrar testi yapmak istiyorum. Cuma gunude kan testim varMerhaba hoş geldiniz inşallah hayırlı olur sonucunuz kaçıncı gün emriyosu sizinki benimde pazartesi transferim oldu hiç belirtim yok İlk iki gün bi gerginlik bi sızı gibi bişi vardı şimdi oda kalmadı pazartesi 7.gün olucak ozman kanda test yapıcam
Psikolojik mi bilmiyorum ama 2 gündür bi mide bulantim var sanki sizde de böyle bişi var mıAllahim isteyen herkese nasip etsin. Seninde hayırlı olsun..benim 5.gun empryosu iki tane transfer edildi.. bende ya pazartesi yada sali idrar testi yapmak istiyorum. Cuma gunude kan testim var
Oluyo ara ara ama benim mide bulantilarim zaten normal hayattada vardi onun disinda hic bir belirtim yok. Sizin kacinci gün empryosu? Hangi tedavi uygulandi size?Psikolojik mi bilmiyorum ama 2 gündür bi mide bulantim var sanki sizde de böyle bişi var mı
Merhabalar. Benim de yarın 9 da opum var ve birazcık bi korku var içimde. Anestezzi almak sanırım tedirgin ediyor. Hayıtlısı hakkımızda. Dün doktorum yumurta sayısını söyledi ama umatım kalitelidirler. Sizin de bol bol kaliteli yumurtanız toplanmıştır inşallahhh. Güzel haberlerinizi bekliyorum..Gunaydin, 31 ekim sali gunu basladigim ilk tup bebek denemem icin bugun saat 09:00 da yumurta toplama islemim yapilacak. Gece hic uyuyamadim anlamsiz bicimde heycanim yok ama uykum da olmadi. Yumurta sayimi cok merak ediyorum 37 yasindayim kisiye gore yasa gore degisen birsey oldugunu burda okudukca sizlerden ogrendim. Bu arada dun gece kasiklarimda agrilarim oldu sanirim o da olabiliyomus .. adim adim yazarim sewgiyle kalin...
Kısa protokol 5.gün emriyosu tek emriyo transfer edildi sizin yaşınız kaçOluyo ara ara ama benim mide bulantilarim zaten normal hayattada vardi onun disinda hic bir belirtim yok. Sizin kacinci gün empryosu? Hangi tedavi uygulandi size?
Hiç tedirgin olcak bişi yok içinizi ferah tututun çatala oturuyorsunuz elinizden açılan damar yolundan şırınga içersinde bi sıvı veriyolar sonra bi karıncalanma hissediyorsunuz sonrada kendinizi bi anda sedyede Eşinizin yanında buluyorsunuz hersey bitmiş oluyor sonrasındada odaya alıyorlar ağrı kesici iğne ve bi serum veriyolar serum bitincede eve gidiyorsun sonrasında çok ağrın olmuyorMerhabalar. Benim de yarın 9 da opum var ve birazcık bi korku var içimde. Anestezzi almak sanırım tedirgin ediyor. Hayıtlısı hakkımızda. Dün doktorum yumurta sayısını söyledi ama umatım kalitelidirler. Sizin de bol bol kaliteli yumurtanız toplanmıştır inşallahhh. Güzel haberlerinizi bekliyorum..
Ben 31 yasindayim maşallah gencsiniz sansiniz çok olur allah verirse inşallahKısa protokol 5.gün emriyosu tek emriyo transfer edildi sizin yaşınız kaç
ben 23 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?