- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.781
Canım idrarda negatif çıktı#06merve34 siraaa sendeee senden bekliyoruz haberleri
Bende çıktım doktordan yumurtalrm 14 15 mm olmus carsamba tekrar gidicem
Canım idrarda negatif çıktı
Şimdi kan verdim ama sağlık ocağı sonucu 1 gün sonra veriyoMuş
yarın 1de cıkıcakmiş bekliyorum bakalım
Canım Tebrikler çok sevindim gözün aydınKızlar günaydın 5. Gün embriyosuydu bugün 6. Gün Allah un izniyle var dimi? Birazdan kan vermeye gideceğim
Kac mm olunca vurdun catlatma iğnesini cnmBenimde yarin opu var. Heycanliyim 4. Gun embriyosu kafami kurcaliyor kafamda deli sorular?
Canim en son kontrolum c.tesi idi 18-18-17-16-15mm di gonalf 150 vuruldum. Dun aksam 75 vurdum. 22.30 da catlama ignemi oldum. Yarin 10.00 da opuKac mm olunca vurdun catlatma iğnesini cnm
Sağol canım benimBal10cukkk yarın güzel haberlerini bekliyoz inşallah positive alırsın cnm dualarimiz seninle
Aminnnn insallahh canimŞimdi kan verdim kızlar laborant hemşireye de gösterdim o da var dedi kan sonucuyla netleştiririz inşallah dedi 2 saate çıkacakmış Allah ım inşallah can vermiştir bu seferolumlu olun kızlar Rabbim hepimizi sevindirecek inşallah bu zamana kadar geldik çok şükür imkanımız vardı deniyoruz Allah ım bize isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım darısı kalp atışlarına inşallahŞimdi kan verdim kızlar laborant hemşireye de gösterdim o da var dedi kan sonucuyla netleştiririz inşallah dedi 2 saate çıkacakmış Allah ım inşallah can vermiştir bu seferolumlu olun kızlar Rabbim hepimizi sevindirecek inşallah bu zamana kadar geldik çok şükür imkanımız vardı deniyoruz Allah ım bize isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İnşallah hadi güzel haberlerle gel kuzumSağol canım benim
kan verdim ama yarın sonucum çıkacak sağlık ocağında yaptığım için beklemedeyim şuan
Insallah cnmmŞimdi kan verdim kızlar laborant hemşireye de gösterdim o da var dedi kan sonucuyla netleştiririz inşallah dedi 2 saate çıkacakmış Allah ım inşallah can vermiştir bu seferolumlu olun kızlar Rabbim hepimizi sevindirecek inşallah bu zamana kadar geldik çok şükür imkanımız vardı deniyoruz Allah ım bize isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Cnm tebrik ederim cok sukur hamilesin allahim tamamini erdirsinKızlar günaydın 5. Gün embriyosuydu bugün 6. Gün Allah un izniyle var dimi? Birazdan kan vermeye gideceğim
Canım erken gebelik testi mi senin yaptığın benimkiden farklı görünüyor çünküKızlar günaydın 5. Gün embriyosuydu bugün 6. Gün Allah un izniyle var dimi? Birazdan kan vermeye gideceğim
Sağol canım Allah razı olsun 1 saat kaldı bakalım kan da netleşsin inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahCnm tebrik ederim cok sukur hamilesin allahim tamamini erdirsin
Evet canım erken gebelik testi adet tarihinden 6 gün önce doğruluk %98 doğruluk diyor ama Rabbim bilir tabi kan vermeye gidene kadar eczaneye gösterdim hayırlı olsun dedi hastanede hemşirede hayırlı olsun dedi şimdi merkezle konuştum erken yapmışsınız kan da düşük bi sonuç çıkabilir telaş yapmayın haberinizi bekliyorum dedi bakalım hayırlısı Allah tanCanım erken gebelik testi mi senin yaptığın benimkiden farklı görünüyor çünkü
Amin cnmSağol canım Allah razı olsun 1 saat kaldı bakalım kan da netleşsin inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?