- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.821
Gözünüz aydın cnm benim insallah saglikla devam ederCanım şimdi aldım sonucu 6. Günüm 34,65çok şükür Allah ıma bugünleri gördük sabahtan beri ağlıyorum...Allah ım hepimizi sevindirsin inşallah Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Cnmmm tedavinin kaçıncı günündesin?Vallahi serdar bey baya meşhur facede inst da baya pozitifleri var ikiz hemde .. çift embriyo transfer edio duruma göre . Oyuzden tercih ettim latif beyi de çok duydum
Merhaba canım benim inşallah sende güzel sonuclar alırsın.Arkadaşlar merhaba;
Bu ay bende tedaviye başladım 3.denemem olacak dondurulmuş ile yapılacak transfer yazdıklarınızı takip ettim inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu defa son olur da evlatlarımıza kavuşuruz.
Canım benim inşallah en kısa zamanda kalp atışını da duyman nasip olur çok mutlu oldumCanım şimdi aldım sonucu 6. Günüm 34,65çok şükür Allah ıma bugünleri gördük sabahtan beri ağlıyorum...Allah ım hepimizi sevindirsin inşallah Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah canım ya bu yolculuk zorlu ve tedirgin geçiyor bizler için yaşadıklarımızı bir biz biliyoruz ve her gelen hamilelik haberine iki kat seviniyoruz çünkü birbirimizin ne yaşadığını yine en iyi biz biliyoruz.Merhaba canım benim inşallah sende güzel sonuclar alırsın.
Hadi inşallah arka arkaya gelsin güzel haberler inşallahCok şükür cnm allahim kucağına almayida nasip etsin..cok sevindim.. bende yarin yine idrarda bakicam cuma gunude kan testi yapilacak
Amin canım sağol darısı hepimize inşallahGözünüz aydın cnm benim insallah saglikla devam eder
InsallahAmin canım sağol darısı hepimize inşallah
Evet canım 3. Denemem benim 8 yıllık evliyim hepimizin Farklı hikayesi var Rabbim bu yolda ilerleyen herkesin zorunu kolay eylesin çok aratmadan hayırlısıyla evlerimizi şenlendirsinİnşallah canım ya bu yolculuk zorlu ve tedirgin geçiyor bizler için yaşadıklarımızı bir biz biliyoruz ve her gelen hamilelik haberine iki kat seviniyoruz çünkü birbirimizin ne yaşadığını yine en iyi biz biliyoruz.
Bu dönemlerde konuşmak birileriyle birşeyler paylaşmak da çok iyi geliyor.
Canım benimde 3.denemem ve bende 8 yıllık evliyim hadi hayırlısı bakalım rabbim ne verirse hayırlısını nasip etsin inşallah.Evet canım 3. Denemem benim 8 yıllık evliyim hepimizin Farklı hikayesi var Rabbim bu yolda ilerleyen herkesin zorunu kolay eylesin çok aratmadan hayırlısıyla evlerimizi şenlendirsin
Transfer ne zaman?Kizlar az once opudan ciktim 7 tane yumurta almislar. Hayirlisi insallah.
Ayyy cok sevindimmm.. bunu duyunca gözyasimi tutamadim bende.Canım şimdi aldım sonucu 6. Günüm 34,65çok şükür Allah ıma bugünleri gördük sabahtan beri ağlıyorum...Allah ım hepimizi sevindirsin inşallah Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım benim darısı hepinize olsun inşallah hepiniz dualarımdasınız sizde bana dua edin hayırlısıyla kucağımıza alalımCanım benim inşallah en kısa zamanda kalp atışını da duyman nasip olur çok mutlu oldum
Bugün bi belirtin varmı nasıl hissediyorsun kendini
Canım moralini hep yüksek tut Allah ın izniyle olur bu sefer inşallahCanım benimde 3.denemem ve bende 8 yıllık evliyim hadi hayırlısı bakalım rabbim ne verirse hayırlısını nasip etsin inşallah.
Ben 2 sene ara vermiştim bu yıla kısmet oldu tekrar başladık Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Bir aksilik olmazsa cumartesi gunu yapilacak insallah 5. Gune gelebilirlerse tabiTransfer ne zaman?
Gözün aydın olsun canım darısı kalp atışlarına inşallahCanım şimdi aldım sonucu 6. Günüm 34,65çok şükür Allah ıma bugünleri gördük sabahtan beri ağlıyorum...Allah ım hepimizi sevindirsin inşallah Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin kucaklarını doldurdun evlerimizi şenlendirsin inşallahAyyy cok sevindimmm.. bunu duyunca gözyasimi tutamadim bende.
Amin Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinGözün aydın olsun canım darısı kalp atışlarına inşallah
Moralim iyi gibi ama bazen de ümitsizliğe kapılmıyor değilim değişik kafalar yaşıyorum galiba :)Canım moralini hep yüksek tut Allah ın izniyle olur bu sefer inşallahbenim ilk 2 denemem 3. Gün embriyosuydu bu sefer 5. Gün embriyosu oldu hemde tek kalmıştı Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağımızada alırız ben hep oldu bu iş dedim bide çok ceviz çiğ badem yedim transferden 1 gün önce ve sonraki 4 gün zumosol diye bi marka var ananas suyunu içtim maydonoz dereotu nar hariç herşey de yedim içtim herşey vesile tabi Rabbim ol demiştir inşallah devamı da gelir dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?