2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Ben ilk kez yasiyorum acikcasi pek tecrubem yok canim. Ama mecbur bekleyecegiz insallah hayirlisi ile gzuel haberler alirim sizlerede soylerim. Umut olurum bir cok kisiyede hem :)
Ben 2. Veya 3. Denemen sanıyordum, ondan öyle yazmıştım. İnşallah ilk denemen hayırlısıyla son denemen olur canım. Rabbim aratmadan doldursun önce göbişini, sonra kucağını.

Ben 2. Veya 3. Denemen sanıyordum, ondan öyle yazmıştım. İnşallah ilk denemen hayırlısıyla son denemen olur canım. Rabbim aratmadan doldursun önce göbişini, sonra kucağını.
Tesekkur ederim canim oyle guzel hayirli dualar aldimki.. insallah sonumuz guzel olur..hepimiz mutlu oluruz canim :)

Hanımlar doktor bu ay da tedavimi başlamadı. Ilaclar verdi iç önümüzdeki ay başlayalım dedi. Raporu sordum hazırlık yapmam için sekretere not yazdı. Dedim ki ben 3 yıllık evli değilim. " Sen 3 yıl değil 1 aylık da evli olsan bu rapora hakkın var" dedi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Bu ay ilaç içip rapor için belge toplayacağım. İnşallah gerçekten bi dahaki ay başlar.

Merhabalar bende yeniyim aranızda 9 kasımda 2. Tüp bebek denemesi yapıldı pkosluyum ve tip2 diyabetliyim diyabetli olup tüp bebek yaptıran varmı bugün 7. Günüm hiç bi belirti yok bende inş tutmuştur inş transfer olan herkesinki tutmuştur

Canım 2 ay sonra 33 yaşındayım:KK66: 8. Gün değerim 99,35 çıktı çok şükür:dua: Allah ım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin kalp atışlarını duyayım Allah ım herkese nasip etsin diye dua ediyorum canım :dua:
cnm inşallah bebesin seninle artik cok sevindim..allahim tamamini erdirsin..tarifi olmayan bir duygu allahim isteyen herkese nasip etsin

Transfer öncesi dip bucak temizligimi yaptim. Bundan sonrasi eşime. Bugun haber gelirse yarin gelmesse c.tesi transferim olacak cok heycanliyim

Merhabalar bende yeniyim aranızda 9 kasımda 2. Tüp bebek denemesi yapıldı pkosluyum ve tip2 diyabetliyim diyabetli olup tüp bebek yaptıran varmı bugün 7. Günüm hiç bi belirti yok bende inş tutmuştur inş transfer olan herkesinki tutmuştur
Kac yumurta topladilar cnm senden ohss oldun mu

Kac yumurta topladilar cnm senden ohss oldun mu

Ramazandan sonra yumurta toplama oldu 30 yumurta çıktı ohss riski olduğu için o ay transfer olmadı 10 tane blast olarak donduruldu 2 ay sonra transfer oldu 3 embriyo konuldu tutmadı sonra histeroskopi oldum 1 ay sonra yine 3 embriyo konuldu bakalım bekliyorum

Ramazandan sonra yumurta toplama oldu 30 yumurta çıktı ohss riski olduğu için o ay transfer olmadı 10 tane blast olarak donduruldu 2 ay sonra transfer oldu 3 embriyo konuldu tutmadı sonra histeroskopi oldum 1 ay sonra yine 3 embriyo konuldu bakalım bekliyorum
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz 3 emriyo konulmuş her hastahane kabul etmiyor çünkü

Canım 2 ay sonra 33 yaşındayım:KK66: 8. Gün değerim 99,35 çıktı çok şükür:dua: Allah ım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin kalp atışlarını duyayım Allah ım herkese nasip etsin diye dua ediyorum canım :dua:

Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Sizde sorun neydi acaba. Kacinci gun embriyosu transfer edildi

Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz 3 emriyo konulmuş her hastahane kabul etmiyor çünkü
Özele gidiyorum ben evet 3 konulmuyor normalde ama çok çıktı benim yumurtam psikolojik olarak çok yıprandım doktor da çöpe atılmasın en azından şansın artsın dedi 3 koydu

İstanbul Fatihde özel muayenesi var doktorun transferi Mecidiyeköy çevre hastanesinde yapıyor
Benim dondurulmuş 5 emriyom var hepsi aynı kalitede değil ama
1 başarız tüp bebeğim var 2 başarısızda aşılamam
2.denemem için Benim gittiğim yer asla 3 koymaz 2 koycagi bile meçhul
Dondurulmuş larımı alıp başka bi merkezde yaptırmak istiyorum maddi manevi çok yiprandim gerçekten
Allah hepimize kolaylik versin

Back
X