- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.121
En yakın zamanda inşallah canım benim Rabbim sınavımızı kolay eylesinSaglıkla kucagına al cnm darısı bize işallah allahın izniyle...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En yakın zamanda inşallah canım benim Rabbim sınavımızı kolay eylesinSaglıkla kucagına al cnm darısı bize işallah allahın izniyle...
Ben 2. Veya 3. Denemen sanıyordum, ondan öyle yazmıştım. İnşallah ilk denemen hayırlısıyla son denemen olur canım. Rabbim aratmadan doldursun önce göbişini, sonra kucağını.Ben ilk kez yasiyorum acikcasi pek tecrubem yok canim. Ama mecbur bekleyecegiz insallah hayirlisi ile gzuel haberler alirim sizlerede soylerim. Umut olurum bir cok kisiyede hem :)
Tesekkur ederim canim oyle guzel hayirli dualar aldimki.. insallah sonumuz guzel olur..hepimiz mutlu oluruz canim :)Ben 2. Veya 3. Denemen sanıyordum, ondan öyle yazmıştım. İnşallah ilk denemen hayırlısıyla son denemen olur canım. Rabbim aratmadan doldursun önce göbişini, sonra kucağını.
cnm inşallah bebesin seninle artik cok sevindim..allahim tamamini erdirsin..tarifi olmayan bir duygu allahim isteyen herkese nasip etsinCanım 2 ay sonra 33 yaşındayım8. Gün değerim 99,35 çıktı çok şükür
Allah ım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin kalp atışlarını duyayım Allah ım herkese nasip etsin diye dua ediyorum canım
![]()
4.900Bu arada ilaçlar hariç tüp bebek için nekdar ücret verdiniz beni bugün toplama işleminin olacağı hastaneden aradılar 5.500
Kac yumurta topladilar cnm senden ohss oldun muMerhabalar bende yeniyim aranızda 9 kasımda 2. Tüp bebek denemesi yapıldı pkosluyum ve tip2 diyabetliyim diyabetli olup tüp bebek yaptıran varmı bugün 7. Günüm hiç bi belirti yok bende inş tutmuştur inş transfer olan herkesinki tutmuştur
Kac yumurta topladilar cnm senden ohss oldun mu
Kızlar merhaba,
Bende aranızda yeniyim. 13 kasım da transfer oldum. Heyecanla sonuç bekliyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
Doktorun mu koymadi cnmRamazandan sonra yumurta toplama oldu 30 yumurta çıktı ohss riski olduğu için o ay transfer olmadı 10 tane blast olarak donduruldu 2 ay sonra transfer oldu 3 embriyo konuldu tutmadı sonra histeroskopi oldum 1 ay sonra yine 3 embriyo konuldu bakalım bekliyorum
Evet koyarsak ohss de olursan riskli dedi ohss olmamam için ilaç verdi 1 hafta boyunca protein besinler yedim suyu çekmesi için çok az oldu oda hemen geçti transfer sonrası olursa engellemek zormuşDoktorun mu koymadi cnm
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz 3 emriyo konulmuş her hastahane kabul etmiyor çünküRamazandan sonra yumurta toplama oldu 30 yumurta çıktı ohss riski olduğu için o ay transfer olmadı 10 tane blast olarak donduruldu 2 ay sonra transfer oldu 3 embriyo konuldu tutmadı sonra histeroskopi oldum 1 ay sonra yine 3 embriyo konuldu bakalım bekliyorum
Canım 2 ay sonra 33 yaşındayım8. Gün değerim 99,35 çıktı çok şükür
Allah ım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin kalp atışlarını duyayım Allah ım herkese nasip etsin diye dua ediyorum canım
![]()
Özele gidiyorum ben evet 3 konulmuyor normalde ama çok çıktı benim yumurtam psikolojik olarak çok yıprandım doktor da çöpe atılmasın en azından şansın artsın dedi 3 koyduHangi hastanede tedavi görüyorsunuz 3 emriyo konulmuş her hastahane kabul etmiyor çünkü
İstanbul Fatihde özel muayenesi var doktorun transferi Mecidiyeköy çevre hastanesinde yapıyorHangi hastanede tedavi görüyorsunuz 3 emriyo konulmuş her hastahane kabul etmiyor çünkü
Benim dondurulmuş 5 emriyom var hepsi aynı kalitede değil amaİstanbul Fatihde özel muayenesi var doktorun transferi Mecidiyeköy çevre hastanesinde yapıyor