2017 Kasım'da Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracaklar

Kocaeli Üniversitesi hastanesinde canım, son rapor hakkımı kullanacağım.
Sen nerede yaptırmayı planlıyorsun?
Bende cok kararszim raporum cikmak uzere 10gune felan cikar Istanbul anadolu yakasinda özel AMA rapor gecerli olan bir hastanede dusunuyorum göztepe medicalpark yada bahceci umut da bide maddi acidanda uygun olsun istiyorum kafam cok karisik

Kizlar sizce transferden sonra yatmak mi devamli? Yoksa kendimizi yormadan gunluk hayata devam mi etmeli?
Mesela calisanlar icin ise donmek mi iyi yoksa evde yatmak mi?
Evde yatarken de insanin psikolojisi hep bebekle mesgul oluyor bence
Siz ne dusunuyorsunuz?

Bende cok kararszim raporum cikmak uzere 10gune felan cikar Istanbul anadolu yakasinda özel AMA rapor gecerli olan bir hastanede dusunuyorum göztepe medicalpark yada bahceci umut da bide maddi acidanda uygun olsun istiyorum kafam cok karisik
Söylediğin hastanelerde yaptıran arkadaşlardan bilgi almışsındır mutlaka. Daha fazla içine sinen hastane, laboratuvar ve doktor olmadı mı?

Kizlar sizce transferden sonra yatmak mi devamli? Yoksa kendimizi yormadan gunluk hayata devam mi etmeli?
Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben ilk transferimde neredeyse sürekli yattım ve bir faydasını göremedim. Psikolojim yerlerdeydi.
İkincisinde 2 gün dinlendim ve günlük rutin hayatıma döndüm. Daha rahat geçirdim, fakat tutunma gerçekleşmedi.
Gebe arkadaşlardan daha verimli bilgi alabiliriz, ne yapmalıyız arkadaşlar?

Bende ilkinde yatmistim devamli ama bu sefer yatmayi dusunmuyorum, dun oldu transferim, dun bugun dinleniyorum yarin ise donecegim insallah kendimi yormadan.
Acikcasi unutmak istiyorum hatta oyle bi rahatlik gelsin ustume istiyoruum saglikla tutunsunlar insallah hepimizinkiler, saglikla kucagimia alalim.

Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben ilk gun biraz dinlendim canim sonra isime donmek zorundaydim... kendimi hic yormadan günlük rutinime devam ettim surecte ve beslenmeme dikkat ettim.. suan cok sukur hamileyim :)

Ayy canim cok guzel bi haber, Rabbim nazarlardan saklasin, saglikla kucaginiza alin insallah. Darisi basimiza bize de dua et, Rabbim saglikla tutundursun saglikla kucagimiza alalim insaallah

Ayy canim cok guzel bi haber, Rabbim nazarlardan saklasin, saglikla kucaginiza alin insallah. Darisi basimiza bize de dua et, Rabbim saglikla tutundursun saglikla kucagimiza alalim insaallah
Amin insallah canim özlemini cok cektim o yuzden her firsatta isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin

Back
X