- 25 Eylül 2017
- 81
- 68
- 8
- 35
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Canim pazartesi doktorun istedigi test günü oyüzden gidecegim bana kalsa hiç gitmem tutmadi bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim pazartesi doktorun istedigi test günü oyüzden gidecegim bana kalsa hiç gitmem tutmadi bence
Ben başlayacağım nasipse.Ocakta tüp bebege baslicakk olan varmi???
Bu süreçte ne kadar rahat olursan, o kadar stres yapmıyorsun. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, sıkı sıkı tutunsun minik susam.Benim transfer oldu bugun, bakalim 2 hafta bekleyip test yapacaklar. Hayirlisiyla tutundursun Rabbim. Amin.
Amin canım benim, Allah’ın izniyle göreceğiz o günleri.Aminyasminsay teyzesi hepimizinkini insallah, Rabbim tutundursun saglikla kucagimiza aldirsin
Rabbim inşallah sana nasip Eder onu hayirli saglikli evlat olur inşallahBenim transfer oldu bugun, bakalim 2 hafta bekleyip test yapacaklar. Hayirlisiyla tutundursun Rabbim. Amin.
Nerede baslamayi dusunuyorsun canim?Ben başlayacağım nasipse.
Kocaeli Üniversitesi hastanesinde canım, son rapor hakkımı kullanacağım.Nerede baslamayi dusunuyorsun canim?
Bende cok kararszim raporum cikmak uzere 10gune felan cikar Istanbul anadolu yakasinda özel AMA rapor gecerli olan bir hastanede dusunuyorum göztepe medicalpark yada bahceci umut da bide maddi acidanda uygun olsun istiyorum kafam cok karisikKocaeli Üniversitesi hastanesinde canım, son rapor hakkımı kullanacağım.
Sen nerede yaptırmayı planlıyorsun?
Sağol canım :)
Yarın transfere gidicem dualarınızı bekliyorum hepimiz için hayırlısını versin Allah
Söylediğin hastanelerde yaptıran arkadaşlardan bilgi almışsındır mutlaka. Daha fazla içine sinen hastane, laboratuvar ve doktor olmadı mı?Bende cok kararszim raporum cikmak uzere 10gune felan cikar Istanbul anadolu yakasinda özel AMA rapor gecerli olan bir hastanede dusunuyorum göztepe medicalpark yada bahceci umut da bide maddi acidanda uygun olsun istiyorum kafam cok karisik
Ben ilk transferimde neredeyse sürekli yattım ve bir faydasını göremedim. Psikolojim yerlerdeydi.Kizlar sizce transferden sonra yatmak mi devamli? Yoksa kendimizi yormadan gunluk hayata devam mi etmeli?
Mesela calisanlar icin ise donmek mi iyi yoksa evde yatmak mi?
Evde yatarken de insanin psikolojisi hep bebekle mesgul oluyor bence
Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben ilk gun biraz dinlendim canim sonra isime donmek zorundaydim... kendimi hic yormadan günlük rutinime devam ettim surecte ve beslenmeme dikkat ettim.. suan cok sukur hamileyim :)Kizlar sizce transferden sonra yatmak mi devamli? Yoksa kendimizi yormadan gunluk hayata devam mi etmeli?
Mesela calisanlar icin ise donmek mi iyi yoksa evde yatmak mi?
Evde yatarken de insanin psikolojisi hep bebekle mesgul oluyor bence
Siz ne dusunuyorsunuz?
Amin insallah canim özlemini cok cektim o yuzden her firsatta isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsinAyy canim cok guzel bi haber, Rabbim nazarlardan saklasin, saglikla kucaginiza alin insallah. Darisi basimiza bize de dua et, Rabbim saglikla tutundursun saglikla kucagimiza alalim insaallah