- 27 Nisan 2017
- 44
- 48
- 38
- 42
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #59.421
Bizimki inada bakmıyor bazen ne yaparsam yapayım bir eşyayı takip ettir yüzüne kadar sonra ce ee yap. Bizimki her türlü takip edip bakıyor inad etmezseKizlar bebeginiz goz temasi kuruyor mu? benimki yerde sirtustu yatarken kuruyor sikinti yok amam belinden tutup yuzunu kendi hizama getirerek dik tuttugumda surekli gozunu kacirip kafasini bir saga bir sola ceviriryor. Sinir oluyorum, normal mi bu?
Kizlar bebeginiz goz temasi kuruyor mu? benimki yerde sirtustu yatarken kuruyor sikinti yok amam belinden tutup yuzunu kendi hizama getirerek dik tuttugumda surekli gozunu kacirip kafasini bir saga bir sola ceviriryor. Sinir oluyorum, normal mi bu?
Benimki de popo kısmına kaldıramıyor ama bi şekilde ilerliyor olduğu yerden.Ya da popoyu attıra attıra geri geri geliyor.Sırt üstü dönmeyi bizimki de nadir yapıyor.Ayak parmaklarını emmeye başladı mı :))Benim ki hiç sürünmüyor. Ayakları ittirmeye çalışıyor da, kolları kullanmak aklına gelmiyor :) dönme de sadece yan ve yüz üstü var, geri sırt üstü gelemiyor. Yüzüstüyken olduğu yerde daire çiziyor işte :)
Benimki de öyle.Göz teması kuruyor ama ben isteyince değil.Ben onun baktığı yöne bakar da tutturabilrisem kuruyor.Yoksa kendi nereye isterse oraya bakıyor ben bakmaya çalıştıkça da kaçırıyor hatta :))Kizlar bebeginiz goz temasi kuruyor mu? benimki yerde sirtustu yatarken kuruyor sikinti yok amam belinden tutup yuzunu kendi hizama getirerek dik tuttugumda surekli gozunu kacirip kafasini bir saga bir sola ceviriryor. Sinir oluyorum, normal mi bu?
aynı benimkini anlattın bide yattığı yerden kafasını kaldırıyor ya bitiyorumBenim ki hiç sürünmüyor. Ayakları ittirmeye çalışıyor da, kolları kullanmak aklına gelmiyor :) dönme de sadece yan ve yüz üstü var, geri sırt üstü gelemiyor. Yüzüstüyken olduğu yerde daire çiziyor işte :)
Benimki de popo kısmına kaldıramıyor ama bi şekilde ilerliyor olduğu yerden.Ya da popoyu attıra attıra geri geri geliyor.Sırt üstü dönmeyi bizimki de nadir yapıyor.Ayak parmaklarını emmeye başladı mı :))
aynı benimkini anlattın bide yattığı yerden kafasını kaldırıyor ya bitiyorum
Hayır yok canımKızlar uçakta bebek arabasının belli bir ağırlık sınırı varmı
Sabah 8.5 9 da uyaniyor canim polivit veriyorum emziriyorum yatakta biraz oyalaniyor sonra uyuyor 10 11 gibi tekrar uyaniyor emzir alt degistir kan famlasi derken 2.5 3 saat sonra tekrar ayaklarimda sallayarak 3 saat uyutuyirum.bu sekikde 3 saatte bi uyutuyorym .aksam 7 den sonra huysuzlanmaya basliyo devamli meme istiyo bazen 11 gibi uykuya daliyo 12 1 gibi besigine koyuyoruz.uyandiginda yanimuza alip emzirip tekrar besigine koyuyoruz bazen yanimizda yattigida oluyo grce 3 kez uyandigi oluyo bazen.uyaniksa asla besiginde uyumuyor.sadece geceleri cok daldiginda koyabiliyoruzKızlar iki sorumu herkes cevaplasin istiyorum lütfen :)
1. Bebeginizle bir gününüzü ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?
2. Bebekleriniz neler yapmaya başladı ? Özelliklerini yazar mısınız ?
Bende yazicam :)
Gündüzleri sallamasam benimki de hep uyanık olabilir. O yüzden karnını doyurur doyurmaz beşigine koyup sallayıp uyutuyorum. en fazla iki saat, en az yarim saat uyuyup uyanıyor.Benim kızımın uyku problemi var ya dün 15 saatşn bir saatini uyuyarak geçirdi
Akşam en erken 8 buçuk en geç 10 da yatıyor eğer huzurluysa 3,4 kere kalkıyor emip uyuyor saat 7,8 gibi güne merhaba diyor yok eğer huzursuzsa 40 dk bir uyanıyor bazen uymuyor beşikte sallıyorum epey. Sabah uyandıktan sonra işe gidene kadar babasıyla oynuyor yüzüne dokunuyor vücudunun tüylerini yolluyorKızlar iki sorumu herkes cevaplasin istiyorum lütfen :)
Kızlar iki sorumu herkes cevaplasin istiyorum lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?