- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #62.241
Yakup 3 gündür ateşli grip değil sadece çok hafif boğazı acıyor belli. Ateş sürekli var soyuyorum düşüyor gene çıkıyor calpol veriyorum epey rahatlatıyor sonra gene çıkıyor. Çokta müdahale etmek istemiyorum aşırı yükselmedikçe. Belli enfeksiyon kaptı gezmede inş antibiyotik gerekmez.
yarında geçmezse gidicez belki atlatır dedim çünkü ateş varken kötü yokken süper normal boğaz ağrısı bile kalmıyor. Sizede çok geçmiş olsun üzüldüm ömere kıyamam ilk hastalıkları zor oluyor heralde bizimde çok kötüydü ben bursadaydım emme reddi yaşamadım ama yeme reddi yaşadım 400 gr kilo verdi yakupta. İğleşince reddedi benimki malum :). Bizimkiler zaten kilo olarak orta bile değiller öyle olunca kötü oluyoCanım 3 günü geçen ateşte genelde doltor görsün derler, sebebi anlaşılamıyorsa. Boğazını da yumuşatmak için ılık suya bir çay kaşığı keçiboynuzu özü katıp ver istersen rahatlatır. Çok geçmiş olsun.
Benim oğlum da çok ağır bir nezle geçirdi ve hala devam ediyor. Ateşliydi, gece hiç uyuyamadı ve en fenası çok şiddetli bir meme reddi yaşadım ki, o beni çok güçsüzleştirdi. Sağıp durdum süt çekilmesin diye, sağdıklarımdan bile 30-40 cc anca içti. Çok iştahsızdı. 2 kere acilde bulduk kendimizi. Şükür yeni yeni toparlıyor. İlk defa hasta oldu ama kendi de biz de mahvolduk vallahi..
canım bir doktora git içini rahatlat. Böyle olmaz. Birşeyi yoktur belki de sağlıkocağı yanlış ölçüm yapıyordur persentilin altındamı canım. Bizde çağırmadılar :\Kontrole gittik kızlar 10 ay kontrolü yapmıyoruz dedi sağlık ocağı.başını ölçelim dedim ben de.geçen ay 44 cm çıkmıştı şimdi yine aynı çıktı.kafayı yicem ya.her ay büyümüyo
Aynen dayanıyoruzda gerçekten eski yeni her bebek nerdeyse çok zor büyüyo annelik sanat işi.LifeandFeel sağlıkla büyütelim de yavrularımızı dayanırız artık her bir zorluğuna:)
yarında geçmezse gidicez belki atlatır dedim çünkü ateş varken kötü yokken süper normal boğaz ağrısı bile kalmıyor. Sizede çok geçmiş olsun üzüldüm ömere kıyamam ilk hastalıkları zor oluyor heralde bizimde çok kötüydü ben bursadaydım emme reddi yaşamadım ama yeme reddi yaşadım 400 gr kilo verdi yakupta. İğleşince reddedi benimki malum :). Bizimkiler zaten kilo olarak orta bile değiller öyle olunca kötü oluyo
canım bir doktora git içini rahatlat. Böyle olmaz. Birşeyi yoktur belki de sağlıkocağı yanlış ölçüm yapıyordur persentilin altındamı canım. Bizde çağırmadılar :\
Senin bir de büyükten sakınma olayı var di miben de kocamdan sakınıyordum,baş başa bırakamıyordum ilk zamanlar tahmin edebiliyorum işinin zorluğunu
Yaaa nick değişikliği hakkım dolmuş,ben de yeni hesap aldım
Bikaç zorlu telaşım var onları da atlatsam daha sık uğruycam buralara
Nick im en son 34 beden di34 bedne olamayınca,değişiklik hakkım dolmuş ben de fit ve sağlıklı olayım dedim
İyiyiz biz, çok şükür. Süreyya da iyi, bakıcısına alıştı. Anne-baba-bakıcı üçgeninde yaşıyor.
Alıştık biz. Arabayı rahat kullanabiliyorum artık. Burası gerçekten çok soğuk.
Sen nasılsın? Toprak kuzusu nasıl? İşler-güçler nasıl gidiyor?
Canım 3 günü geçen ateşte genelde doltor görsün derler, sebebi anlaşılamıyorsa. Boğazını da yumuşatmak için ılık suya bir çay kaşığı keçiboynuzu özü katıp ver istersen rahatlatır. Çok geçmiş olsun.
Benim oğlum da çok ağır bir nezle geçirdi ve hala devam ediyor. Ateşliydi, gece hiç uyuyamadı ve en fenası çok şiddetli bir meme reddi yaşadım ki, o beni çok güçsüzleştirdi. Sağıp durdum süt çekilmesin diye, sağdıklarımdan bile 30-40 cc anca içti. Çok iştahsızdı. 2 kere acilde bulduk kendimizi. Şükür yeni yeni toparlıyor. İlk defa hasta oldu ama kendi de biz de mahvolduk vallahi..
Kontrole gittik kızlar 10 ay kontrolü yapmıyoruz dedi sağlık ocağı.başını ölçelim dedim ben de.geçen ay 44 cm çıkmıştı şimdi yine aynı çıktı.kafayı yicem ya.her ay büyümüyo
inanırım cnm hiç abartı olmaz çaresizlik korku üzüntü hepsi bir arada oluyor. Hemen toparlar merak etme ben çok üzüldüm ama hemen toparladı :).Sağol sağol canım..
Ya ek gıda hiç önemli değil malum çok vermiyorum biliyorsun ama anne sütü tam ona şifa olcakken emmesi hem bırakıcak diye çok korkuttu, hem aç bıraktı kendi o beni mahvetti, bir yandan sütüm azalırsa endişesi derken yani 28 yıllık hayatımın en sıkıntılı 2 günnü yaşadım desem abartmam inan:) artık kilo verdi mi vermedi mi hiç bilmiyorum, verdiyse de ne yapalım. Toparlasın da hele kendini, alır yine inşaallah.
tşk ederim canımLifeandFeel geçmiş olsun canım.
Öperim:) sen de Toprak ı öp, sevgiler, kolaylıklarHadi bakalım, nickin gibi fit ve sağlıklı ol inşallah :)
İyi olmanıza sevindim, iş için arada Almanya seyahatim oluyordu geçtiğimiz yıllarda oradan biliyorum feci soğuktur oralar.
Toprak kuzusu iyi çok şükür, hiç üzmüyor bizi de anneanneyi de :) İşler yoğun, yılbaşı olduğu için ama idare ediyoruz.
Süreyya prensesi öp benim için
Ya doktorumuz çok ahat bişe demedi.önemsemedi bilmiyorum.ama geceleri gözüme uyku girmiyor.Aynen canım, kontrol yapmıyorlar. Sadece istersen ölçüp tartıyorlar. Araştırdın mı hiç, her ay büyümesi şartmıymış?
İnan hiç şüphem yok sürekli konuşuyo ve öğreniyor.baba gel ce meme mama bunları bilinçli kullanıyor kedimizle bizle cee oynuyor şarkılarda hopluyor popoyu ileri geri yapıyor.zaten her mutlu oldupunda aferib dediğimizde alkış yapıyor.hareketli ama aylık kontrolde başta büyüme olmayınca moralim bozuluyor yarım santim büyümeli diyor kitaplar Doktorsa önemsemiyor büyğme olmamış dediğimdeLifeandFeel ve tota00 geçmiş olsun kızlar.benim doktorum hastalığa dua et, hastalanmasa bağışıklığı yükselmez demişti.çocukluk dönemi hastalıkları nimet aslında, sıkmayın canınızı.kiloya da takmayın ne olur.ben oğlumda gramları hesaplardım, ağlardım, üzülürdüm.yetersiz anneyim, bebeğim aç, bakamıyorum derdim....şimdi diyete sokmaya çalışıyorum.inanın bana kendinizi harap etmeye gerek yok.toparlıyorlar...
gelsene bizim kafa çapımız 43 olmuş ve doktorumuz gayettttt rahat.genetik deyip duruyor ve kızımın zekasının fazla olduğunu düşünüp hiç dert etmemeye çalışıyorum.
Ya doktorumuz çok ahat bişe demedi.önemsemedi bilmiyorum.ama geceleri gözüme uyku girmiyor.
Amin canım sizede çok geçmiş olsun.
Bebekler hasta olmasınÇok geçmiş olsun canım.
inanırım cnm hiç abartı olmaz çaresizlik korku üzüntü hepsi bir arada oluyor. Hemen toparlar merak etme ben çok üzüldüm ama hemen toparladı :).
tşk ederim canım
LifeandFeel ve tota00 geçmiş olsun kızlar.benim doktorum hastalığa dua et, hastalanmasa bağışıklığı yükselmez demişti.çocukluk dönemi hastalıkları nimet aslında, sıkmayın canınızı.kiloya da takmayın ne olur.ben oğlumda gramları hesaplardım, ağlardım, üzülürdüm.yetersiz anneyim, bebeğim aç, bakamıyorum derdim....şimdi diyete sokmaya çalışıyorum.inanın bana kendinizi harap etmeye gerek yok.toparlıyorlar...
gelsene bizim kafa çapımız 43 olmuş ve doktorumuz gayettttt rahat.genetik deyip duruyor ve kızımın zekasının fazla olduğunu düşünüp hiç dert etmemeye çalışıyorum.
İnan hiç şüphem yok sürekli konuşuyo ve öğreniyor.baba gel ce meme mama bunları bilinçli kullanıyor kedimizle bizle cee oynuyor şarkılarda hopluyor popoyu ileri geri yapıyor.zaten her mutlu oldupunda aferib dediğimizde alkış yapıyor.hareketli ama aylık kontrolde başta büyüme olmayınca moralim bozuluyor yarım santim büyümeli diyor kitaplar Doktorsa önemsemiyor büyğme olmamış dediğimde
Geçen ay kaçtı ne kadar büyüme olmuş peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?