- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.841
Amin inşAllah ve o ay ben aile hekimine enfeksiyon mantar icin gitmiştim antibiyotik fitil kullanırken oldu yani. Şükür sağlıklı da. Olacağı varsa oluyor önemli olan çok takmamak demiştimasallah canım darısı bize insallah :)
Biz niye oburlaştık bu kadar ki :)Bende iriyim abla doymakda bilmiyorum
anladım canım yani mantar vs etkilemiyor öylemiAmin inşAllah ve o ay ben aile hekimine enfeksiyon mantar icin gitmiştim antibiyotik fitil kullanırken oldu yani. Şükür sağlıklı da. Olacağı varsa oluyor önemli olan çok takmamak demişti
Etkiler diye tedaviye başladım tam tedavi bitmeye yakın adet oldum adet bitince devam ettim ara vermeden çocuk oldu. Normalde fitil ve antibiyotik olunca o ay olmaz da deniyor ama olunca oluyoranladım canım yani mantar vs etkilemiyor öylemi
:) öyle mi yapayım gözler kör oluyor kız öyledeOkey oyna telefona yukle sos oyunu yukle cocukluguna don bilardo yukle abla cok zevkli
Yapma psikolojin bozulmasın benim gibi :) şimdi iyiyim ya amaaan ne yapalım yaniBugün yapmicam canım geçmesini beklicem :) geçerse yapcam ama ben günümde olurum bakalım hayırlısı :)
Adet geçsin yapacamCanım iğnenin etkisi tamamen geçti demekki bence 2-3 GUN sonra tekrarla eger gebelik varsa çizgi çıkabilir adet olmadığımız müddetçe umut vardır
Cuma günü Dr Hayirli haberleri verir inşallah. Bende dua ediyorum.ahhh tesekkru ediyorum cnm benim ne kadar iyi insalar var su dunyada yaa allah razi olsun cnm benim
Ay cnm Allah gonlune gore versin insallahKızlar Hastanedeyim doktor muayne etti tahlillerime baktı gayet iyi dedi rahmin yumurtalıklarında iyi dedi gebelik testi verdim sonuç bekliyorum ona göre tedavi vericek sanırım offf kafam Allah bullak...bakalım Hayırlısı olsun
Ben zaten balik etliyim ablaBiz niye oburlaştık bu kadar ki :)
Amin cnm hepimizin inşallahAy cnm Allah gonlune gore versin insallah
Öyle mi yapayım ben mesajları ye yeni görüyorum kız :) yetişemiyorum çok hızlıyız yine :) adetten bi iki gün geçerse gidip yaptıracam yada 29 bekleyecem bakalım kontrolüm o günAslında normali idrarda çıkmaması biz kendimizi kandırıyoruz sen ümit kesecek durumda değilsin bence kan testi yapmadan da kesmemelisin. Şimdi bundan 2-3 gün sonra tekrar çizginin belirmesi gerekiyor yada kan testi yaptırmalısın.
Bak bilardoyu kesiblikle tavsiye ederrim:) öyle mi yapayım gözler kör oluyor kız öylede
Bende ama balinaBen zaten balik etliyim abla
Canım burda ezan okunuyor. Adetin gelmiş ama üzülme desemde üzülüyorsundur. Ama bunu düşün sağlıklı olsa idi seninle kalırdı. Devam etmemesinde bir hayır varki rabbim nasip etmedi. Ben kendime bunu telkin ediyorum. Yoksa bu ruh hali ile kendimize eziyet yaparız. Evladın olacak Allah'ın izniyleKızlar Hastanedeyim doktor muayne etti tahlillerime baktı gayet iyi dedi rahmin yumurtalıklarında iyi dedi gebelik testi verdim sonuç bekliyorum ona göre tedavi vericek sanırım offf kafam Allah bullak...bakalım Hayırlısı olsun
Canım lütfen kendini üzme daha adet gününe var Ayrıca adet olana kadar Ümidimiz hep varEvet canım silik çizgi bile yok artıkçok üzgünüm
olsam bende rahatlarım belirsizlik kötü :)Yapma psikolojin bozulmasın benim gibi :) şimdi iyiyim ya amaaan ne yapalım yani
En doğru karar veriyorsun Arkadaşlar hepinize söylüyorum strese girmemek üzülmemek için bunları yakın zamanda çok stresli bir şekilde yaşadım erkenden gebeliği öğrenmek Aslında mutluluk verse de stresli bir sürecin başlamasına neden oluyor adetiniz geçtikten bir gün sonra test yapın kanda da değerlendirin ve kanama lekelenme yoksa oluruna bırakınBugün yapmicam canım geçmesini beklicem :) geçerse yapcam ama ben günümde olurum bakalım hayırlısı :)
anladım canım hayırlısı olsun insallah :)Etkiler diye tedaviye başladım tam tedavi bitmeye yakın adet oldum adet bitince devam ettim ara vermeden çocuk oldu. Normalde fitil ve antibiyotik olunca o ay olmaz da deniyor ama olunca oluyor
Bakayım kocam gelsin ondan bağlanıp indireyim netim az :)Bak bilardoyu kesiblikle tavsiye ederrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?