2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

cnm benim fsh cok yuksek degil amh dusuk ama zaten olusan folikullerimde dusuk zaten

Hı bana diyene bak :) inşallah vardır canım

cnm ben hayit togumunu iciyordum zaten bu ay basladim bi tek ondada folikullerim olumsultur zaten icmeme gerek yok diye dusundum ama vilemedim aslan pencesini yaparim ama simdi
Canım onun tabletini al üç yada 6 ay düzenl kullan adetliykende hiç bırakmadan kullanacaksın bırakmıyorsun onu devam edeceksin yani

Canım on yedinci günde beş değeri oldukça az büyük bir ihtimalle düşük yapıyorsun değer daha yüksektir düşmeye başlamış intibası uyandırdı bende Doktor ne dedi
Kızlar benimde 17 gün geçti kan testi yaptırmıştım geçen gün 5.0 çıktı nedir bu neden olamıyorum

ayyy insaallah cnm yaaa olursa dile benden ne dilersen:)
Senin iyiliğini dilerim canım düzenli kullan pişman olmayacaksın inan bana sanada şifa olacak aslan pençesi iki çeşit ama testeredişli olacak yaprakları tırtıklı testere dişi gibi sen kullan bak o amh nasıl düzeliyor agnucastonlada prolaktinin düşecek bi güzel allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…