- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.881
cnm benim fsh cok yuksek degil amh dusuk ama zaten olusan folikullerimde dusuk zatenDoktorlarda abartma huylarıda var benimde yok senin çocuğun zor olacak fsh yüksek amh de etkilenmiş oluyor demek oluyor bu bu düşmez dediler bitkilerle o fsh şı öylede bi güzel düşürdüm yani kul değil allah bilir canım sitres yaptıkça coşuyor hormonlarımız
Hı bana diyene bak :) inşallah vardır canımBekleyebilirsen tabi adet geçsin daha iyi ama ben bekleyemiyorum benim aşılama yapılalı 7 gün oldu ben idrar tesitini sabah akşam yapıyorum cumartesi de kan testi yaptıracağım, asıl adet günüm 31 mart ama bekleyemeyeceğim o kadar. Bu akşam erken gebelik testi almayı düşünüyorum hatta
Canım onun tabletini al üç yada 6 ay düzenl kullan adetliykende hiç bırakmadan kullanacaksın bırakmıyorsun onu devam edeceksin yanicnm ben hayit togumunu iciyordum zaten bu ay basladim bi tek ondada folikullerim olumsultur zaten icmeme gerek yok diye dusundum ama vilemedim aslan pencesini yaparim ama simdi
Tamam biliyorum amh düşük olduğunu sen bunları yap canım yükselecek inşallah bide incir ye günde iki tanecnm benim fsh cok yuksek degil amh dusuk ama zaten olusan folikullerimde dusuk zaten
almaya calisirim cnm her eczanede varmidir pekiCanım onun tabletini al üç yada 6 ay düzenl kullan adetliykende hiç bırakmadan kullanacaksın bırakmıyorsun onu devam edeceksin yani
cnm ama benim prolaktinde 23 yani nerdeyse sinirda incir nasil olur bilmiyorumTamam biliyorum amh düşük olduğunu sen bunları yap canım yükselecek inşallah bide incir ye günde iki tane
Yeni olusan gebelik cnm degerini 2 gunde bi olcturKızlar benimde 17 gün geçti kan testi yaptırmıştım geçen gün 5.0 çıktı nedir bu neden olamıyorum
Evet canım Dr tamamlanmamış düşük dedi.Düşükten sonramı değerleriniz artmaya devam etti karışık biraz?
O zaman inciri boşver sen agnucastonla aslan pençesin muhakkak kullan o prolaktinide düşürecek allahın izniyle canımcnm ama benim prolaktinde 23 yani nerdeyse sinirda incir nasil olur bilmiyorum
1.5 yıl oldu evleneli 4-5 ay korunduk ilk zamanlarda bir senedir falan bekliyoruz işte..
senin ne kadar oldu?
Kızlar benimde 17 gün geçti kan testi yaptırmıştım geçen gün 5.0 çıktı nedir bu neden olamıyorum
ayyy insaallah cnm yaaa olursa dile benden ne dilersen:)O zaman inciri boşver sen agnucastonla aslan pençesin muhakkak kullan o prolaktinide düşürecek allahın izniyle canım
Tabiki var canım uygun hemde sağlık ocağında yazdırabilirsinde kullan faydasını göreceksinalmaya calisirim cnm her eczanede varmidir peki
İnşallah öyledir düşük falandır diye çok korkuyorumYeni olusan gebelik cnm degerini 2 gunde bi olctur
aaa bu iyi oldu cnm gidim yarin alim madenTabiki var canım uygun hemde sağlık ocağında yazdırabilirsinde kullan faydasını göreceksin
Gebelik yok denildi sadece düşük oluşuyorsa eğer bir belirti olması gerekmez mi pekiCanım on yedinci günde beş değeri oldukça az büyük bir ihtimalle düşük yapıyorsun değer daha yüksektir düşmeye başlamış intibası uyandırdı bende Doktor ne dedi
canım tabiki bu da bi ihtimal yani hemen üzülme nasip herşey belkide gerçketen bebek yok oda olabilir. ama rabbim böyle uygun gördüyse elden ne gelir.Öyle mi diyorsun düşük diye mi çıkmıyor inşallah canım ya
Senin iyiliğini dilerim canım düzenli kullan pişman olmayacaksın inan bana sanada şifa olacak aslan pençesi iki çeşit ama testeredişli olacak yaprakları tırtıklı testere dişi gibi sen kullan bak o amh nasıl düzeliyor agnucastonlada prolaktinin düşecek bi güzel allahın izniyleayyy insaallah cnm yaaa olursa dile benden ne dilersen:)
Haklısın birazda bizim yüzümüzden vücudu rahat bırakmıyoruz kicanım tabiki bu da bi ihtimal yani hemen üzülme nasip herşey belkide gerçketen bebek yok oda olabilir. ama rabbim böyle uygun gördüyse elden ne gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?