2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Iste daynabilsek keske abla

Sen adetin geçince mi öğrendin canım
Canım ben adeti Normalde 10 Şubat günü bekliyordum 10 Şubat'ta test yaptım çıkmadı 12 Şubat günü kahverengi bir lekelenme oldum arkası gelmedi 13 Şubat'ta Temizdim eşim uyardı oğlum da da aynı durum olmuştu hamile olmayasın dedi 13 Şubat gecesi test yaptım silik olarak gördüm yani Adetim 3 gün geçmişti
14 Şubat günü test yaptırdım kanda 21 21 çıktı daha sonra 16 Şubat'ta testi tekrarladım 58 çıktı 20 şubatta 200 54 olmuştu Dr Cuma günü 24 Şubat'ta gel keseyi Görelim dedi O gün gittiğimde test yapıldı değerlerim 147'ye düşmüştü Doktor kese görünmeden düşük yapıyorsun dedi Bunun üzerine progesterone içiyordum hap onu kesmemi istedi kestim 25 Şubat'ta düşük kanamam başladı altı gün sürdü
Daha sonra doktorumun isteğiyle Kan verdim 1 hafta sonra 147 olan değilim önce 238 E sonra 361 Daha sonra da 473 çıktı Doktor devamlı ultrasonla kontrol etti ancak sağlıklı bir gebelik değildi Doktor dış gebelik olmadığını bunun içinde kürtajla tamamen gebelik materyallerini rahimden çıkarmamız gerektiğini söyledi geçtiğimiz çarşamba günü de kürtaj oldum

İnşallah bir daha böyle bişey yaşamazsın canım ve hepimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlara gebe kalırız inşallah o zaman benim daha umudum var zaten adet belirtimde yok akıntım sarıya dönmeye başladı sanki sümüksü bide

Düşükten sonramı değerleriniz artmaya devam etti karışık biraz?

aaa gormedim cnm

evde var ondan nasil birsey yapicamki
Canım adetin ikinci günü demliyorsun günde İki bardak sabah akşam yani yemeklerden iki saat sonra içiyorsun ama sana erken menepoz denmiş sen adeti bekleme yapıp iç iki bardak klorsuz su hazır su yani kaynatacaksın iki tatlı kaşığı kadar at içine kısık ateşte beş dakika daha kaynat kapat altını on dakika demlensin bitkiyi al içinden iç canım şifa olacak inşallah bide agnucaston diye bi hap var hayıt tableti onuda kullan sonra iyi geleceğine inanıyorum rabbim yardımcın olsun

Allah razı olsun cnm uzulmemek elde değil bu 3.cü ama bilmiyorum sonuç 0.82 çıktı yani gebelik yok ama adet mi düşük mu bakalım doktor ne dicek bekliyorum

cnm insaallah bu seferki guzel birseyler soyler yaaa
Doktorlarda abartma huylarıda var benimde yok senin çocuğun zor olacak fsh yüksek amh de etkilenmiş oluyor demek oluyor bu bu düşmez dediler bitkilerle o fsh şı öylede bi güzel düşürdüm yani kul değil allah bilir canım sitres yaptıkça coşuyor hormonlarımız

Öyle mi yapayım ben mesajları ye yeni görüyorum kız :) yetişemiyorum çok hızlıyız yine :) adetten bi iki gün geçerse gidip yaptıracam yada 29 bekleyecem bakalım kontrolüm o gün
Bekleyebilirsen tabi adet geçsin daha iyi ama ben bekleyemiyorum benim aşılama yapılalı 7 gün oldu ben idrar tesitini sabah akşam yapıyorum cumartesi de kan testi yaptıracağım, asıl adet günüm 31 mart ama bekleyemeyeceğim o kadar. Bu akşam erken gebelik testi almayı düşünüyorum hatta

cnm ben hayit togumunu iciyordum zaten bu ay basladim bi tek ondada folikullerim olumsultur zaten icmeme gerek yok diye dusundum ama vilemedim aslan pencesini yaparim ama simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…