- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.901
Hmmm sennde baya olmus canm hic bi sorun yokken olmuyo deilmi. Bende 1.5 yil oldu evleneli bndee 5 aydr bekliyorz iste canm
O yükseltmiştir canımBenim yumurtlama zamani prolaktin 25.93 cikti ama incir cok yemistim o ay
indaallah cnm yaa allah razi olsun senden gani gani bebelerin olsun :)Senin iyiliğini dilerim canım düzenli kullan pişman olmayacaksın inan bana sanada şifa olacak aslan pençesi iki çeşit ama testeredişli olacak yaprakları tırtıklı testere dişi gibi sen kullan bak o amh nasıl düzeliyor agnucastonlada prolaktinin düşecek bi güzel allahın izniyle
Canım 5 sınırda bir değer zaten bir çok Dr 10 olması ile hamilelik var diyor. Dr o zaman adet olmanız için bir şey önermedi miGebelik yok denildi sadece düşük oluşuyorsa eğer bir belirti olması gerekmez mi peki
Al kuzum iyi gelecek bunlar kadınlsr için yaratılmış bitkiler resmenaaa bu iyi oldu cnm gidim yarin alim maden
cnm degerlrin cok guzem benceCok mu yuksek cikmis gecen ay yumurtlama doneminde yaptirmistim
Senden de razı olsun canım amin inşallah cümlemizinde olsun kuzum sen içini ferah tut allah bilir kul aracı inşallah sanada ben vesile olurum düzelirsin ki düzelecwksin buna inanıyorum ben hormonların sağı solu belli olmuyor hiçindaallah cnm yaa allah razi olsun senden gani gani bebelerin olsun :)
Tahlil sonuclarini attim baksana abla biO yükseltmiştir canım
aynen cnm oylee yaaa ilk doktora gittim esininde degerleri dusuk dedi o zaman bi karlra bagladik snrakingittigimiz doktor bana menopoz dedi gene karalar bagladik bu ay ilk defa kendimi iyi hissediyorum kendime bakiyorum geziyorum tozuyorum uzun sureden beri ilk defa bu forumda bu kadar kaldimSenden de razı olsun canım amin inşallah cümlemizinde olsun kuzum sen içini ferah tut allah bilir kul aracı inşallah sanada ben vesile olurum düzelirsin ki düzelecwksin buna inanıyorum ben hormonların sağı solu belli olmuyor hiç
Prolaktin yuksekmiscnm degerlrin cok guzem bence
Hepimize insallah canim benimMerhaba kızlar Allah hepimize bebiş nasip etsin
cnm benimde 23 prolaktib ama benimkini yuksek saymiyor doktorlarProlaktin yuksekmis
Baktım canım sıkıntı yok prolaktin incirden yükselmiştir progesteron baktırdın mı 21.ci günTahlil sonuclarini attim baksana abla bi
Baktım canım sıkıntı yok prolaktin incirden yükselmiştir progesteron baktırdın mı 21.ci gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?