- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.141
canm ben 707 varis ne bilmiyorm ki azeriyim belki bizim dilde baska biseyA ayselmamedova123 canim hepimiz okuyoruz her gun birine sende katiliyirmusun yazim mi adini her gun birine adet tarihine gore yapioruz
Tamam canim dua sirasi yarin sende aksamdan paylasalim sabahda arkadaslar gorsun canimE kuzum o dua içindi onu ayarladık alıntı yasağı kaldırıldı ya :) valla isteyen okusun isteyen okumasın canım bunun sevabı bi okunana değil kardeşiz hepimiz birbirimize yardım ediyoruz bugün sana yarın bana yani herkes özgür tabi zorlama yok normal sohbette ediyoruz biz bu yardımlsşma dua kardeşliği ben inanırım böyle şeylere allah kabul etsin takılma sen boşver
Allahin ismi canin ya varis diyorsun 707 defa tesbih var micanm ben 707 varis ne bilmiyorm ki azeriyim belki bizim dilde baska bisey
Tamam kuzum adım sevgülTamam canim dua sirasi yarin sende aksamdan paylasalim sabahda arkadaslar gorsun canim
canm sperm yumurtalikla bulusmasa varis okuyunca nasil birlesin canm (( keske o kadar kolay olsaydiAllahin ismi canin ya varis diyorsun 707 defa tesbih var mi
Banada sevgul diyorlar abla adimi ceviremiyenlerTamam kuzum adım sevgül
Canim duaya basladik katilacakmisin
Allahin isimlerinden bu canim biz yokdan var edenin esmasi yeterki ol desin olur hersey canim hz meryemi duymussundur nasil kocasiz adamsiz hamile kalmis ?tabi bu insaliga bi ornekdi bidaha olur anlamina gelmez ama bizim erkeklerimiz var yane herkesin olan biseyi istiyoruz... biz Rabbime siginacaz ki ondan isteyecezki versin...yanlis anlama beni muslumanmisin canim olsanda olmasanda ayrim yapmam katiyen yanlis anlama benicanm sperm yumurtalikla bulusmasa varis okuyunca nasil birlesin canm (( keske o kadar kolay olsaydi
707 ya varisEvet canm katilicam tabiki napiyorz okuyamadm ben
ben dogusdan muselman dogdum ama din tutmuyorm inanmadqm icin tek alaha inaniyormAllahin isimlerinden bu canim biz yokdan var edenin esmasi yeterki ol desin olur hersey canim hz meryemi duymussundur nasil kocasiz adamsiz hamile kalmis ?tabi bu insaliga bi ornekdi bidaha olur anlamina gelmez ama bizim erkeklerimiz var yane herkesin olan biseyi istiyoruz... biz Rabbime siginacaz ki ondan isteyecezki versin...yanlis anlama beni muslumanmisin canim olsanda olmasanda ayrim yapmam katiyen yanlis anlama beni
Okudum canım allah kabul etsinAynen ayri ayri yarin ikinizden birine okuyalim
Allaha inaniyorsun demi bu duada Allahin adi sadeceben dogusdan muselman dogdum ama din tutmuyorm inanmadqm icin tek alaha inaniyorm
Anladin demi hayatim adet tarihini verde senide eklim cnm unutmadanEvet canm katilicam tabiki napiyorz okuyamadm ben
Allah kabul etsin bi ben kaldim bende aksam Allah izin verirse okucamOkudum canım allah kabul etsin
Allaha inaniyorsun demi bu duada Allahin adi sadece
allaha dua etmekle onun baska adini 707 defa anmakla nebilim dua edince kabul etmese allah adini 707 defa okuyunca kabul etcekmiAllaha inaniyorsun demi bu duada Allahin adi sadece
Tamam rukiyeye 707 ya varis tamam canm..bu duayi kim ayarladi canm ya varisi bnde duymuştum sanki benm bat 25 mart
Ya varis bebis icin okunuyor kendi eski ekran goruntulerime kaydetmistim canim bugun okursan iyi olur canim yarin baskasina cunkuTamam rukiyeye 707 ya varis tamam canm..bu duayi kim ayarladi canm ya varisi bnde duymuştum sanki benm bat 25 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?