- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.161
Belki benim duam kabul olmaz seninki olur bilebilirmisin kuzum biz isteyecezki Rabbimden versin...allaha dua etmekle onun baska adini 707 defa anmakla nebilim dua edince kabul etmese allah adini 707 defa okuyunca kabul etcekmi
allaha dua etmekle onun baska adini 707 defa anmakla nebilim dua edince kabul etmese allah adini 707 defa okuyunca kabul etcekmi
Ya varis bebis icin okunuyor kendi eski ekran goruntulerime kaydetmistim canim bugun okursan iyi olur canim yarin baskasina cunku
yani 706 defa okunursa nolur niye ilaha 707 defaAysel bunlar bi niyettir yani Allah amelleri niyetine gore kabul edermiş ve her ismi celilesinin bi hikmeti vardr bu sebepten ötürü.yoksa Allah ol dedktn snra hoc istemeyene bile verir
yani 706 defa okunursa nolur niye ilaha 707 defa
bilmiyorm ya icden dua etmek lazm sanki allahm bizi dinliyormus gibi robot gibi 707 defa varis demek ne bilim bana bi garip geldi sadeceYoo bişey olmas ayselcm yani sayilara takılı kalmamak lazm aslnda ama hani bunlarin verilen bazi sayilari var öyle okunuyo tabiki bunun fetvasini tam olarak ben verememde yani 706 okuyunca kabul olmaz demek deil diyorm ya onu yalnzca Allah bilir yani niyet önemli aslına bakarsak
Sen 706 oku canin sikinti yok yaneyani 706 defa okunursa nolur niye ilaha 707 defa
Amin canım sen çalışıyorsun okursun bişey olmazAllah kabul etsin bi ben kaldim bende aksam Allah izin verirse okucam
Karismaz canim ya ben not aliyorum hemensevcanvildo canım bence bi kağıda isimleri tek tek yaz ve adet tarihinide yaz karşılarına artık gruba başka kimseyi almayalım çünkü hesap karışacak.. Senin yüklediğin listenin fotografını herkes telefonuna kaydetsin ve sırayla o kişiye niyet okusun bence..
A ayselmamedova123 canim onemli olan niyet kuzum sen kac defa okumak istersen oku
Kaydettim canim benim bak atim simdiSevoooo hele de bana rukiyenin kini bugun okuycaz yarn baska okuycaz oyle deilmi yanls anlamiyorm.bide beni kaydettin daa
Bana folidoce verdi onu kullanıyorum bayadırDoktor bana folbiol verdi canım, bende onu kullanıyorum
Kızlar bugün hiç giremedim, bi geldim sayfaya girdim neler yazdınız öyle okuyamadım daha hepsini. Hayırdır ne listesi oluşturduğu. Bu arada yarın benim bat. Geldi çattı, gerçi umudum kalmadı ama
Ya varis okuyoruz canim hergun biri icin sende katilabilirsin batin yakin ya oncelikli olursun tabi M miyaz sirasini verirseKızlar bugün hiç giremedim, bi geldim sayfaya girdim neler yazdınız öyle okuyamadım daha hepsini. Hayırdır ne listesi oluşturduğu. Bu arada yarın benim bat. Geldi çattı, gerçi umudum kalmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?