- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.301
Bu ne canım. Ne okuyorsunuz dua726 benim daha çoookk
Bunu canimBu ne canım. Ne okuyorsunuz dua
Canim paylastim bakZikir olarak ne cekiyorsunuz bende katılırım birde arkadaşlar Enbiya 89 ayetini okuyun gece yarısı secdede 40 defa inşaallah bebeklerimiz olacak
Olabilir canin belki kistde eriyebilirKızlar bişey danışıcam. Reglime 5 gün var dr a gitmiştim 4 gün önce . Pko gibi dedi neyse inofolic vermişti söylemiştim . Bugün sabahtan beri akıntım çok arttı ama şeffaf su gibi geliyor , ateşimi ölçtüm daha önce de yumurtlama takibi için ölçmüştüm hiç bu kadar yüksek görmedim . 37.0 çıktı . Hasta da değilim . Sizce neden olabilir inofolic akıntımı arttırmış olabilir mi 4 gündür kullanıyorum
Ay inşallah canım inşallah yaOlabilir canin belki kistde eriyebilir
Cumartesi okunan bi zikir var canım 1900 tane dilek için onu okudukBu ne canım. Ne okuyorsunuz dua
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun allah razı oksun inşallah seninde tez vakitte olurMerhaba herkese neredeyse tüm yorumları okudum gözlerim şişti Okudukça hepinize dua ettim benim de 6. Ayım deniyoruz bebiş rabbim yardımcımız olsun
Ben bugün doktora gittim canım folik asitide bugün kullanmaya başladım folicusplus adında doktor verdiBende varım henüz başlamadım son adetimi olayım bakıcaz artık bu arada folik asit Kullanıyor musunuz ben yine forumu alt üst etmiştim femivit diye bişeye başladım bakalım neler olacak bir önceki hamileliğim hipermezis gravidarum lu olduğu için bu beklentiyle beraber olmazsa diye de bir heyecan korku karmaşık duygularım sizi takip ediyorum
Folbiol kullanıyorum canım. Doktor onu verdi. Kızlar bu arada bel ağrım düne göre iyi ama karnıma hala ara ara bi ağrı giriyor. Sizce neden olabilir.Bende varım henüz başlamadım son adetimi olayım bakıcaz artık bu arada folik asit Kullanıyor musunuz ben yine forumu alt üst etmiştim femivit diye bişeye başladım bakalım neler olacak bir önceki hamileliğim hipermezis gravidarum lu olduğu için bu beklentiyle beraber olmazsa diye de bir heyecan korku karmaşık duygularım sizi takip ediyorum
Tamam canimBuralarda ol canim benim gozden kacirmim sonra
Folbiol kullanıyorum canım. Doktor onu verdi. Kızlar bu arada bel ağrım düne göre iyi ama karnıma hala ara ara bi ağrı giriyor. Sizce neden olabilir.
6 7 ay mı off kullanamam ben ya bu ilaç çok kötü etkiliyor beni şişkinlik sancı gaz siz nasıl dayandınz bu kadar ay maşaallah kilo da yapıyo olabilir ya da bende ki şiş ve gazdan bu değişimBenim folidoce kızlar acaba doktorlar neye göre veriyor hepsi ayrı veriyor baksanıza :)ben bayadır kullanıyorum ama 6.7 aydır
bende hap iciyorum ve fitil kullaniyorum cnm fitilden dolayi sanirim beninde fazla kasintim varŞifa olsun canım benim sanırım bu ay bende enfeksiyon oldu ya gidince söyleyeyim de bi idrar tahlilide istetsin ilk defa böyle biiey oluyor acayip derecede kaşıntı var
Evet bende şimdi farkettim çok çeşidi varmışBenim folidoce kızlar acaba doktorlar neye göre veriyor hepsi ayrı veriyor baksanıza :)ben bayadır kullanıyorum ama 6.7 aydır
Canım benim, tıpkı adet sancısı gibi. Adet olacağımız zaman nasıl ağrır öyle. Benimde 2 gün geçti. Ağrıdıkça çok korkuyorum olacam diyeben folik asite bağlıyorum ben pek gazlı bi insan değilimdir bu ilacı içtiğim günden beri sıkışmış gibi hissediyorum berbat bi his ve ara ara bıçak saplanıyor gibi sancı yapıyor bana sizin ağrınız tam olarak neye benziyor bilemiyorum ama bende benzerleri bu ilaçtan sonra başladı bırakmamakiçin kendimi zor tutuyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?