2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar bişey danışıcam. Reglime 5 gün var dr a gitmiştim 4 gün önce . Pko gibi dedi neyse inofolic vermişti söylemiştim . Bugün sabahtan beri akıntım çok arttı ama şeffaf su gibi geliyor , ateşimi ölçtüm daha önce de yumurtlama takibi için ölçmüştüm hiç bu kadar yüksek görmedim . 37.0 çıktı . Hasta da değilim . Sizce neden olabilir inofolic akıntımı arttırmış olabilir mi 4 gündür kullanıyorum

Olabilir canin belki kistde eriyebilir

Bende varım henüz başlamadım son adetimi olayım bakıcaz artık bu arada folik asit Kullanıyor musunuz ben yine forumu alt üst etmiştim femivit diye bişeye başladım bakalım neler olacak bir önceki hamileliğim hipermezis gravidarum lu olduğu için bu beklentiyle beraber olmazsa diye de bir heyecan korku karmaşık duygularım sizi takip ediyorum

Ben bugün doktora gittim canım folik asitide bugün kullanmaya başladım folicusplus adında doktor verdi

Folbiol kullanıyorum canım. Doktor onu verdi. Kızlar bu arada bel ağrım düne göre iyi ama karnıma hala ara ara bi ağrı giriyor. Sizce neden olabilir.

Folbiol kullanıyorum canım. Doktor onu verdi. Kızlar bu arada bel ağrım düne göre iyi ama karnıma hala ara ara bi ağrı giriyor. Sizce neden olabilir.

ben folik asite bağlıyorum ben pek gazlı bi insan değilimdir bu ilacı içtiğim günden beri sıkışmış gibi hissediyorum berbat bi his ve ara ara bıçak saplanıyor gibi sancı yapıyor bana sizin ağrınız tam olarak neye benziyor bilemiyorum ama bende benzerleri bu ilaçtan sonra başladı bırakmamakiçin kendimi zor tutuyorum ,

Benim folidoce kızlar acaba doktorlar neye göre veriyor hepsi ayrı veriyor baksanıza :)ben bayadır kullanıyorum ama 6.7 aydır
6 7 ay mı off kullanamam ben ya bu ilaç çok kötü etkiliyor beni şişkinlik sancı gaz siz nasıl dayandınz bu kadar ay maşaallah kilo da yapıyo olabilir ya da bende ki şiş ve gazdan bu değişim

Canım benim, tıpkı adet sancısı gibi. Adet olacağımız zaman nasıl ağrır öyle. Benimde 2 gün geçti. Ağrıdıkça çok korkuyorum olacam diye

Ben ilk gebeligimde de folidoce kullanmistim planlama asamasinda.suanda da yine onun almaya başladım.folidoce iyi bir ilac ben hic yan etki görmedim kilo vs artisim olmadi.zaten hamile kalinca 13.haftaya kadar dr ayni ilaci kullandırıyor sonra yeni destek ilaçlarına başlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…