2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

6 7 ay mı off kullanamam ben ya bu ilaç çok kötü etkiliyor beni şişkinlik sancı gaz siz nasıl dayandınz bu kadar ay maşaallah kilo da yapıyo olabilir ya da bende ki şiş ve gazdan bu değişim
Valla ben kilo aldım ama ondan değildir :)canım etkisi yok ki bende varsada bilmem:)
6 7 ay mı off kullanamam ben ya bu ilaç çok kötü etkiliyor beni şişkinlik sancı gaz siz nasıl dayandınz bu kadar ay maşaallah kilo da yapıyo olabilir ya da bende ki şiş ve gazdan bu değişim

Aynen bana bunu tavsiye ettiler cnm henüz bebişim yok ama bebek istediğim andan itibaren kullanıyorum :))

Hayır tabiki hepsini aynı anda yapmadım canm

Vay be azminizi tebrik ederim ben 5 günlük antibiyotiği bile tam kullanamam
kullan diyorlar kullaniyoruz dusununce bir yerde sebze meyveden alamadigimiza vucudumuza takviye ediyoruz mantikli geldi bana zaten omega 3 kullaniyorum her gun vitamin hapi falan kiii bence cocuktan once anne kendini dusunmeli bizim kafamiz ne kadar rahat olursa vucudumuz ne kadar saglikli olursa bebekte oyle olur bence

19 ay kullandim ben bundan 3 ay evvel.almasam nolurdu bilemem belki birsey olmazdi ama aldigin icin neler oldugunu gayet iyi biliyorum.en onemli gorevi bebeginn yerlesmesine destek olmak bebegin zihin gelisimi icin yeterli destegi saglamak.tum bunlar icin deger zaten minicik birsey.kahvalti evvelinde içiyorum ac karna daha iyi etkilesir folik asit.

Allah alalh Ben tok karnina içiyorum akşamları doktor öyle söylemişti cnm aynen faydası büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…