- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 23
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.321
Yerleşme zamanlarindada agri olur. inşallah ondandir canimCanım benim, tıpkı adet sancısı gibi. Adet olacağımız zaman nasıl ağrır öyle. Benimde 2 gün geçti. Ağrıdıkça çok korkuyorum olacam diye
17 aydir folik asit kullaniyorum bende :)6 7 ay mı off kullanamam ben ya bu ilaç çok kötü etkiliyor beni şişkinlik sancı gaz siz nasıl dayandınz bu kadar ay maşaallah kilo da yapıyo olabilir ya da bende ki şiş ve gazdan bu değişim
Valla ben kilo aldım ama ondan değildir :)canım etkisi yok ki bende varsada bilmem:)6 7 ay mı off kullanamam ben ya bu ilaç çok kötü etkiliyor beni şişkinlik sancı gaz siz nasıl dayandınz bu kadar ay maşaallah kilo da yapıyo olabilir ya da bende ki şiş ve gazdan bu değişim
6 7 ay mı off kullanamam ben ya bu ilaç çok kötü etkiliyor beni şişkinlik sancı gaz siz nasıl dayandınz bu kadar ay maşaallah kilo da yapıyo olabilir ya da bende ki şiş ve gazdan bu değişim
İnşallah canım yaa öyle beklemesi daha zor.Yerleşme zamanlarindada agri olur. inşallah ondandir canim
Insalalh bu ay tutar cnn bnmMerhaba herkese neredeyse tüm yorumları okudum gözlerim şişti Okudukça hepinize dua ettim benim de 6. Ayım deniyoruz bebiş rabbim yardımcımız olsun
Aynen bana bunu tavsiye ettiler cnm henüz bebişim yok ama bebek istediğim andan itibaren kullanıyorum :))Ben ilk gebeligimde de folidoce kullanmistim planlama asamasinda.suanda da yine onun almaya başladım.folidoce iyi bir ilac ben hic yan etki görmedim kilo vs artisim olmadi.zaten hamile kalinca 13.haftaya kadar dr ayni ilaci kullandırıyor sonra yeni destek ilaçlarına başlatıyor
Vay be azminizi tebrik ederim ben 5 günlük antibiyotiği bile tam kullanamam17 aydir folik asit kullaniyorum bende :)
Dogru soyluyosun bu aralar bol bol dua et elimizden baska bisey gelmez allahim hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsinİnşallah canım yaa öyle beklemesi daha zor.
Hayır tabiki hepsini aynı anda yapmadım canmPrmm bunların hepsini aynı ay içinde yapmadın umarım.. zira hiç bir etkisi olmaz..
Allah gönlüne göre versin sevindim gönlüne göre doktor bulmana.. zira doktor gerçekten çok önemli..
hayırlısı olsun hepimiz umutluyuz nisan ayından inşallah umut dağıtacak nisan hepimize..
kullan diyorlar kullaniyoruz dusununce bir yerde sebze meyveden alamadigimiza vucudumuza takviye ediyoruz mantikli geldi bana zaten omega 3 kullaniyorum her gun vitamin hapi falan kiii bence cocuktan once anne kendini dusunmeli bizim kafamiz ne kadar rahat olursa vucudumuz ne kadar saglikli olursa bebekte oyle olur benceVay be azminizi tebrik ederim ben 5 günlük antibiyotiği bile tam kullanamam
Bende normalde hapı ağzıma surmem hiç sevmem ilaç içmeyi fakat bugün başladım Bebis için bırakmayı da pek düşünmüyorum sabır diyelimVay be azminizi tebrik ederim ben 5 günlük antibiyotiği bile tam kullanamam
Allah alalh Ben tok karnina içiyorum akşamları doktor öyle söylemişti cnm aynen faydası büyük19 ay kullandim ben bundan 3 ay evvel.almasam nolurdu bilemem belki birsey olmazdi ama aldigin icin neler oldugunu gayet iyi biliyorum.en onemli gorevi bebeginn yerlesmesine destek olmak bebegin zihin gelisimi icin yeterli destegi saglamak.tum bunlar icin deger zaten minicik birsey.kahvalti evvelinde içiyorum ac karna daha iyi etkilesir folik asit.
Bende genelde tok karnına içiyorum fakat içeriğini okudum yemekten önce yada sonra kullanilabilir yaziyoduAllah alalh Ben tok karnina içiyorum akşamları doktor öyle söylemişti cnm aynen faydası büyük
Hımm benim sabah aç karnına içtiğim ilaç var doktor akşam tok iç demisti bence farketmez :)Bende genelde tok karnına içiyorum fakat içeriğini okudum yemekten önce yada sonra kullanilabilir yaziyodu
Sıkma canını hayırlısı olsun cnmVe kırmızılarrr......
Evet canm öyle aslnda iyiym ama yinede burukluk oluyo ben hep sabahlari olurdm bugun bu saate kadar bekleyince hemen acaba mi dedm ama yinede kötüye de alstrdm kndimi .Napalim vardr bundan da bi hayırSıkma canını hayırlısı olsun cnm
Folikasit bencede farketmez tok yada acHımm benim sabah aç karnına içtiğim ilaç var doktor akşam tok iç demisti bence farketmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?