- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.341
Vardır cnm stres etkiliyor hangi arkadaşınla konuştuysam artık olmuyor diyip unuttukları ab hamile kalmışlar çok takıyoruzEvet canm öyle aslnda iyiym ama yinede burukluk oluyo ben hep sabahlari olurdm bugun bu saate kadar bekleyince hemen acaba mi dedm ama yinede kötüye de alstrdm kndimi .Napalim vardr bundan da bi hayır
Amin canım, öyle yapıyorum bende. Zaten Meryem suresi e başlamıştım bu ay onu okuyorum hergünDogru soyluyosun bu aralar bol bol dua et elimizden baska bisey gelmez allahim hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin
Doktor banada aslında ac yada tok iç demedi içeriğini okudum ac yada tok farketmez diyince bende tok iciyorumFolikasit bencede farketmez tok yada ac
Amin canım, öyle yapıyorum bende. Zaten Meryem suresi e başlamıştım bu ay onu okuyorum hergünDogru soyluyosun bu aralar bol bol dua et elimizden baska bisey gelmez allahim hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin
Allah kabul etsinAmin canım, öyle yapıyorum bende. Zaten Meryem suresi e başlamıştım bu ay onu okuyorum hergün
Hayırlısı olsun canım, eğer hamile değilsek, günlerimizde şaşmayın. Öyle daha çok üzülüyoruzEvet canm öyle aslnda iyiym ama yinede burukluk oluyo ben hep sabahlari olurdm bugun bu saate kadar bekleyince hemen acaba mi dedm ama yinede kötüye de alstrdm kndimi .Napalim vardr bundan da bi hayır
Allah kabul etsin[/QUOTE E. Amin canım, inşallah Rabbim kabul etsin
Hayırlısı olsun canım, eğer hamile değilsek, günlerimizde şaşmayın. Öyle daha çok üzülüyoruz
Bende biraz önce öyle dua ettim inan, biz neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz, evet çok istediğim için bazen ne söylüyor ne düşünüyorum farkında olmuyorum, Rabbim sen beni affet, ben senden gelene razıyım dedim. Çünkü bazn gerçekten abartıyorum. Aslında sadece dua edip teslim olup beklesem sakin sakin.Öyle canm öyle..yok ya ben birktm artk ovulasyon testi falanda almiyorm bu ay da onu denycktm güya..incir ve havuc yapmstm halbuki bu ay yani hic bi sknti yokken olamiyosa vardr bunda da bişey çokta zorlamamk lazm yapacak bisey yok Rabbm her ne verirse versn hakkimzda hayrlisi versn olupta keşke olmasaydi dedirtmesn inşallah hayrlisyla gelsn
Saol canım, Allah razı olsun. Rabbim kabul etsin inşallah1.rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3.burciss (burcu)- @Deli_manyanagihan
4. N Nazo-58 (nazan) -sweetdreams1985 (duygu)
5.sevcanvildo (sevcan) - G Gamze_52
6.SS2007 (sinem) - ardemir (arzu)
7. Y yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01(ilkay)
8.ebru19 -@TurkanBagirova (dusuk icin)
9. @denizyildizi00(busra)
Kızlar herkese toplu olarak okudum
Allah kabul etsin inşallaaah1.rukiye67
Allah kabul etsin canim1.rukiye67
Bilmiyorum ki canım ben ilk defa böyle bişey görüyorum ki bende kurulukta varbende hap iciyorum ve fitil kullaniyorum cnm fitilden dolayi sanirim beninde fazla kasintim var
Adet mi oldun canım ay ben dünden beri akıntı gibi oluyorum pedime bulaşmıyor bile doğru düzgün bide çok küçük phtılanma var gibi silerken farkediyorum bi sökülmedi de rahata ereyim ya sende üzülme sakın üzülmek yok bu ay sitrese girmiyoruz bebek bebek diyip durmuyoruz az bi rahat olalım gelirse gelir zaten rabbimin katında ne mucizeler var canım az bi nefes alalım yanii değil mi amaVe kırmızılarrr......
Ay benim kuzuma maşallaaahhh aferin bak güçlü bi kadın işte bişey yokken olur mu csnımın içi sitresimiz varya en büyük engel o benceÖyle canm öyle..yok ya ben birktm artk ovulasyon testi falanda almiyorm bu ay da onu denycktm güya..incir ve havuc yapmstm halbuki bu ay yani hic bi sknti yokken olamiyosa vardr bunda da bişey çokta zorlamamk lazm yapacak bisey yok Rabbm her ne verirse versn hakkimzda hayrlisi versn olupta keşke olmasaydi dedirtmesn inşallah hayrlisyla gelsn
Allah kabul etsin canım benim1.rukiye67
Eveett miyaaa ben sabahlari en gec öğlede olurum normlde boyle geceye kdr olmaynca acabaaaa mi dedm o kdar negatiflere rağmen..umut işte böyle bişey..ama dedigim gibi birktm ya Allaha abla O nun işine çokda karismamak gerek.Bu arada sennki lekenlnme belki adet deildr sennki miyaaAdet mi oldun canım ay ben dünden beri akıntı gibi oluyorum pedime bulaşmıyor bile doğru düzgün bide çok küçük phtılanma var gibi silerken farkediyorum bi sökülmedi de rahata ereyim ya sende üzülme sakın üzülmek yok bu ay sitrese girmiyoruz bebek bebek diyip durmuyoruz az bi rahat olalım gelirse gelir zaten rabbimin katında ne mucizeler var canım az bi nefes alalım yanii değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?