2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet canm öyle aslnda iyiym ama yinede burukluk oluyo ben hep sabahlari olurdm bugun bu saate kadar bekleyince hemen acaba mi dedm ama yinede kötüye de alstrdm kndimi .Napalim vardr bundan da bi hayır
Vardır cnm stres etkiliyor hangi arkadaşınla konuştuysam artık olmuyor diyip unuttukları ab hamile kalmışlar çok takıyoruz

Evet canm öyle aslnda iyiym ama yinede burukluk oluyo ben hep sabahlari olurdm bugun bu saate kadar bekleyince hemen acaba mi dedm ama yinede kötüye de alstrdm kndimi .Napalim vardr bundan da bi hayır
Hayırlısı olsun canım, eğer hamile değilsek, günlerimizde şaşmayın. Öyle daha çok üzülüyoruz

Hayırlısı olsun canım, eğer hamile değilsek, günlerimizde şaşmayın. Öyle daha çok üzülüyoruz

Öyle canm öyle..yok ya ben birktm artk ovulasyon testi falanda almiyorm bu ay da onu denycktm güya..incir ve havuc yapmstm halbuki bu ay yani hic bi sknti yokken olamiyosa vardr bunda da bişey çokta zorlamamk lazm yapacak bisey yok Rabbm her ne verirse versn hakkimzda hayrlisi versn olupta keşke olmasaydi dedirtmesn inşallah hayrlisyla gelsn

Bende biraz önce öyle dua ettim inan, biz neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz, evet çok istediğim için bazen ne söylüyor ne düşünüyorum farkında olmuyorum, Rabbim sen beni affet, ben senden gelene razıyım dedim. Çünkü bazn gerçekten abartıyorum. Aslında sadece dua edip teslim olup beklesem sakin sakin.

Ve kırmızılarrr......
Adet mi oldun canım ay ben dünden beri akıntı gibi oluyorum pedime bulaşmıyor bile doğru düzgün bide çok küçük phtılanma var gibi silerken farkediyorum bi sökülmedi de rahata ereyim ya sende üzülme sakın üzülmek yok bu ay sitrese girmiyoruz bebek bebek diyip durmuyoruz az bi rahat olalım gelirse gelir zaten rabbimin katında ne mucizeler var canım az bi nefes alalım yanii değil mi ama

Ay benim kuzuma maşallaaahhh aferin bak güçlü bi kadın işte bişey yokken olur mu csnımın içi sitresimiz varya en büyük engel o bence

Eveett miyaaa ben sabahlari en gec öğlede olurum normlde boyle geceye kdr olmaynca acabaaaa mi dedm o kdar negatiflere rağmen..umut işte böyle bişey..ama dedigim gibi birktm ya Allaha abla O nun işine çokda karismamak gerek.Bu arada sennki lekenlnme belki adet deildr sennki miyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…