- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.361
Abla gunaydin saatlerde oynamami var bugunGünaydın kızlar
Cnm insallah bebis vardir...Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar :) iğnenin 12. Günü ve az önce test yaptım tek çizgi çıktı yani 2. Çizgi yok denecek kadar silik gölge gibi çıplak gözle görülüyor ama yinede fotoyu yükledim.. anladım ki iğnenin etkisi tamamen geçmiş.. Artık birde salı veya çarşamba test yapmayı düşünüyorum eger varsa gebelik o zaman çıkar inş hayırlısı
Ay insallah hamilesindir yaa test yao bizede at olurmuGünaydın kızlar . Miyazcım sen noldun oldunmu bakamadım eltimin çocugu bende kalcak 15 gün ona bakıyorum çok giremedim . Benim göğüslerim 2gündür çok şiş ve acıyo 3gündürde yemek sonrası midem aşırı bulanıyo diyorum acaba üstüne mi gördüm kısada sürmüştü az gelmişti test alabilirsem yapıcam
InsAllah vardir Allah sevindirsinGünaydın iyi pazarlar arkadaşlar :) iğnenin 12. Günü ve az önce test yaptım tek çizgi çıktı yani 2. Çizgi yok denecek kadar silik gölge gibi çıplak gözle görülüyor ama yinede fotoyu yükledim.. anladım ki iğnenin etkisi tamamen geçmiş.. Artık birde salı veya çarşamba test yapmayı düşünüyorum eger varsa gebelik o zaman çıkar inş hayırlısı
Banada öyle geldi canımAbla gunaydin saatlerde oynamami var bugun
Bilmiyorum ki canım iki gündür leke halinde geliyor normalde üç gün böyle okup sökülüyor ama bu kahverengi tam sökülmediği için heralde kuzum bende kendim adete odakladım ya tabiki herşeyi allah bilir sıkıntı yapıp taktıkça sanki günaha girmiş nefsime yenik düşmüş gibi hissediyorum kendimi bıraktım o yüzden ne güzel havalarda ısındı bahar geldi bizde yenileniriz belki allah büyüktür sabrın sonu selametEveett miyaaa ben sabahlari en gec öğlede olurum normlde boyle geceye kdr olmaynca acabaaaa mi dedm o kdar negatiflere rağmen..umut işte böyle bişey..ama dedigim gibi birktm ya Allaha abla O nun işine çokda karismamak gerek.Bu arada sennki lekenlnme belki adet deildr sennki miyaa
Canım iki gündür lekelenme şeklinde geliyor ama kahverengi bi tam sökülse hem rahatlayacam hem doktora gidecem tahlil içinde yok ama açılamadı benim musluklar ya aynen benimde göğüsler hem çok şiş hem aşırı gergin ve hassaslaştı bu ay ve sadece onlarda ayrı var bide yürüdükçe belim ağrıyor öteki türlü kasık ağrım falan hiç yok anlayamadım yani bendeGünaydın kızlar . Miyazcım sen noldun oldunmu bakamadım eltimin çocugu bende kalcak 15 gün ona bakıyorum çok giremedim . Benim göğüslerim 2gündür çok şiş ve acıyo 3gündürde yemek sonrası midem aşırı bulanıyo diyorum acaba üstüne mi gördüm kısada sürmüştü az gelmişti test alabilirsem yapıcam
Oyle diolar ablaBanada öyle geldi canım
Canm olsun nasip değilmiş demek ki bu ayada bir dahaki aya belki nasiptirVe kırmızılarrr......
Geç geçiyor işte canım benimde adetim tam bi sökülemedi ya bende bundan bişey anlamadım normalde lekelenme oluyor iki üç gün sonra sökülüyor bide kahverengi leke kist mi oldu acaba diyevcem ağrım sızımda yok ya ne oluyor anlayamadımGünaydın iyi pazarlar arkadaşlar :) iğnenin 12. Günü ve az önce test yaptım tek çizgi çıktı yani 2. Çizgi yok denecek kadar silik gölge gibi çıplak gözle görülüyor ama yinede fotoyu yükledim.. anladım ki iğnenin etkisi tamamen geçmiş.. Artık birde salı veya çarşamba test yapmayı düşünüyorum eger varsa gebelik o zaman çıkar inş hayırlısı
Yaz saatinime geçilmiş ne olmuş yaniOyle diolar abla
Oyle gorunuyor ablaYaz saatinime geçilmiş ne olmuş yani
Abla sabretAy şu adet geleceksede tam bi gelsede rahatlasam ya lekelenmeyle kaldı böyle bi türlü tam olamadı bide bunla uğraşmayayım bari yani
Bosa gitti deme kuzum vakti varmis uzulmeKızlar ben kırmızı kartı yedim bugün bu ayda boşa gitti
Ayy üzüldüm. İşte korktuğum bu benimde. Hamile değilsek adetimiz gününde gelsin. Böyle gecikme olupta sonra olunca daha kötü oluyor. Benimde bugün gecikmenin 4.günü.şimdiden sonra adet olunca daha çok üzülecem biliyorum. Çünkü insan ister istemez umutlanıgorğTünaydın kızlar mutlu pazarlarrrr pozitif olun pozitif düşünün artık öyle yapma ya calısıcam benim adet 6 gün gecikti test silik çizgi çıktı ama adet oldum biliyorsunuz boş yere stres yaptım gerçekten sürekli test yapmicam artık en az 10 gün geçmeli ki şüphe edeyim yoksa üzülen ben oluyorum biz oluyoruz kızlar bu ay böyle rahat takilcam inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?