2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım aynen öyle bende uğraşmayacam biz üzerine düştükçe daha bi zorlaşıyor bu işler

Canım benimde tam sökülemedi bu ya sadece belimde hafif ağrı var göğüsler fena ama iki gündür lekelenme dün kesin yarın sökülecek dedim kasığımda da sızlamalar ara ara sancılar oluyordu kız bugün kalktım ne kasık ağrısı ne kanama yine hafif kahverengi bi leke kaldı öyle ya niye böyle oldum anlayamadım

Oyle gorunuyor abla

Abla sabret

Bosa gitti deme kuzum vakti varmis uzulme
Canım sabretmek sıkıntı değil de kist falan olmasın yani bide dün kasığım ağrıyordu lekede silerken baktım çok açık kırmızı bulaştı dedim kesin sökülecek ama ne gelen vaaar ne giden üstelik kasık ağrımdan da eser kalmamış hiç ağrım yok adet olacağım zaman bi hafta öncesinden başlıyor bazen ağrıdan nefes alamadığım oluyor bu farklılık beni endişelendirdi yani olsa tam rahatlayacam ve hastaneye gidecem tahlil vermeye bakalım olmazsa bile çarşamba gidecem zaten Kontrole

Yerleşme olabilir mi canım belkide?? Sen yinede dikkat et kendine bi kaç gün daha hatta sonrasında bi gebelik testi yapabilirsin senin iğnenin 14. Günü bugün demi?

kizlarrr takmayin kafaya bebisler bir gun elbet gelecekler o gune kadar keyfini cikaralim su gunlerin sonra bizi uykusuz geceler gazli gunduzler disari cikmak icin 5 saat onceden hazirlanmalar rahat birakin kendinizi makyahinizi yapun sacinu yapin giyinin cikin bir gezin yaa burda bu kadar takilmayin derim ben disarda hayat deli gibi hizli akiyor birakin guzelce yasayalim yaa bakin ben bu ay oyle saldimki kendimi olursa olur olmazsa olmaz modundayim surekli kendimi dinelr dururdum adet bittikten sonra yumurtlama batmalari adete kadar devam ederdu heh derdim bu sefer oldu tuttu bebek sonra kirmizilar gelirdi deli gibi uzulurdum bu ay doktora gittigimde hangi yumurtaligimdan yumurta geliyor onu bile sormadim suan ne agrim var ne sizim rabbim bir gun vericek ben buna inaniyorun sizinde bebisleriniz olucak test yapip artik kendimizi kandirmayalim bekleyelim adet gecsin o zaman ogrenelim sonra bide adetten once ogrenince kimyasalmiydi yukselicekmi o derdimiz var yaa analarimiz biliyormuydu kimyasali yerlesme kanamasini birakin strese girmeyin yaaa relax relax relax

Yerleşme olabilir mi canım belkide?? Sen yinede dikkat et kendine bi kaç gün daha hatta sonrasında bi gebelik testi yapabilirsin senin iğnenin 14. Günü bugün demi?
Canım dün adet olmam gerekiyordu ağrım oldu silerken kan çok açık kırmızı renkte gördüm bugün kesin açılır musluklarım dedim sabah kalktım ped takmıştım hatta geceden çok çok az hafif bi kahverengi leke başkada bişey yok kanama başlar diye yürüyüşe gittim o kadar dolandım yine yok şimdi belim ağrıyor yürüdüm diye heralde o da kanama falan yok bilemedim bebek olduğunu zannetmiyorum canım ya olsada rahatlasam diyorum artık göğüslerim çok fena ağrıyor rahatlarım belki

Kuzum ben adetim gelsin diyırum lekekenmeyle kaldı sıkıntı veriyor bebwk hayalinde değilim yani düşünmeyi dün buraktım zaten dua ediyorum zikir çekiyorum bol bol

Belki bu ustune gormedir

Canım sana yüzde yüz katılıyorum :)

Kuzum ben adetim gelsin diyırum lekekenmeyle kaldı sıkıntı veriyor bebwk hayalinde değilim yani düşünmeyi dün buraktım zaten dua ediyorum zikir çekiyorum bol bol
Canım zaten adetten önce bi kaç gün lekelenme gibi oluyor demiştin yaa. Sıkma canını sökülür daha.

Canım zaten adetten önce bi kaç gün lekelenme gibi oluyor demiştin yaa. Sıkma canını sökülür daha.
Evet canım işte bugün olması lazımdı iki gün öncesinden başladı dün belirginleşti biraz onun üzerine sabaha sökülmesi gerekiyordu kız pko varya ayrı bi tırdıyorum yani yine düzeni bozulacak diye yoksa umuruma gelmez inan ki

Anlıyorum canım, inan şu stresden kurtulup bi rahatlayabilsek çok güzel olacakta, malesef yapamıyoruz. Bence bu gecikmelwr falan hep o yüzden

Anlıyorum canım, inan şu stresden kurtulup bi rahatlayabilsek çok güzel olacakta, malesef yapamıyoruz. Bence bu gecikmelwr falan hep o yüzden
Kuzum ben progestan kullanıyorum ya o geciktirir mi diyede şüphedeyim aslında birazda ys valla iki gündür çook rahatım allah var gam yok oba bıraktım tüy gibi hafifledim çok şükür o yüzden sıkıntı olmayacaksa eğer teedaviyi bırakmayı bile düşünüyorum enazından bu ay kafa dinleyecem yani

Miyacim sknti etme Allahn izniyle bi sknti yoktur inşallah ferah tut içini var olsa bilede tedavini olursun cann sağolsunda Rabbm dermansz dert vermesn

Kesnlkle katiliyorm sonucta bebek buyuk sorumluluk bu gunlern tadina bakmk lazm ..olursada cok sukur Allaha der bakarz minişlerimize

Miyacim sknti etme Allahn izniyle bi sknti yoktur inşallah ferah tut içini var olsa bilede tedavini olursun cann sağolsunda Rabbm dermansz dert vermesn
Amin canım hiç kimseye vermesin ama dkh vs o kadar çok bıktım ki rabbim bi daha onlara muhtaç etmesin on seneyi aşkın bi zaman kullanmak zorunda kaldım sayesinde 70 kilo olan ben 95 kiloya kadar uçtum iimdi biraz zayıflamışken tekrar aynı şeyleri yaşamak korkutuyor beni kendin adet olamamak çok kötü ben kendimi eksik hissediyordum açıkcası canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…