- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.401
Amin canım hiç kimseye vermesin ama dkh vs o kadar çok bıktım ki rabbim bi daha onlara muhtaç etmesin on seneyi aşkın bi zaman kullanmak zorunda kaldım sayesinde 70 kilo olan ben 95 kiloya kadar uçtum iimdi biraz zayıflamışken tekrar aynı şeyleri yaşamak korkutuyor beni kendin adet olamamak çok kötü ben kendimi eksik hissediyordum açıkcası canım
Amin canım inşallah hiç kimse yaşamasın isyan etmiyorum tövbe asla başımı eğdim ilacımk kullandım senelerce canım ama zordu gerçekten evlendim bi kere bile olsa dkh içmedim eşimede söyledim bıktım o ilaçlardan ben korunmam dedimTabi ablacm katiliyorm kesnlkle adet olmak biz kadnlrn bir parçası elbetteki .Rabbim insallah o zor günlerini göstermesin bidaha
İnşallah basaricaz cnmNe güzel söyledin, inşalllahbendebaşarabilirim bunu
Abla ben piknikdeyim sozde piknik hic iyi hissetmiyirum bi sinir var bi sinir sigarada ictim bugunAmin canım tabiki herşeyin hayırlısı bakalım dıoktora gidince ne diyecek kist falan çoğalmadın gerisi inan ki umurumda değil
Neye sinirlendin canımAbla ben piknikdeyim sozde piknik hic iyi hissetmiyirum bi sinir var bi sinir sigarada ictim bugun
Tok içeceksin canımKızlar bugün klomen başlıcam ac tok farkediyor mu ne zaman icsem acaba ya
Aaaa cnm ama tok karnina folik asit iciulrim diye şimdi içtim ilacı hergun akşam 5 de içerik diye olmaz mi kiTok içeceksin canım
Canım klomen tok karnına içiliyor ne kadar geçti yemeğin üzerinden folic asid sabah içsen olmaz mı kahvaltıdan sonra ben hepsini beraber alıyorum folic asid matofin b12 kn sulandırıcı agnucaston günde ikiydi benim ki ve bi yığın ilacım var mecburen öyle yapıyordum ben bulantı falan yapar sonra klomen çok geçmediyse yemekten bişey olmazda aç karnına içme derim o tokken alınıyor eczacı demedi mi sana canımAaaa cnm ama tok karnina folik asit iciulrim diye şimdi içtim ilacı hergun akşam 5 de içerik diye olmaz mi ki
Canım klomen tok karnına içiliyor ne kadar geçti yemeğin üzerinden folic asid sabah içsen olmaz mı kahvaltıdan sonra ben hepsini beraber alıyorum folic asid matofin b12 kn sulandırıcı agnucaston günde ikiydi benim ki ve bi yığın ilacım var mecburen öyle yapıyordum ben bulantı falan yapar sonra klomen çok geçmediyse yemekten bişey olmazda aç karnına içme derim o tokken alınıyor eczacı demedi mi sana canımAaaa cnm ama tok karnina folik asit iciulrim diye şimdi içtim ilacı hergun akşam 5 de içerik diye olmaz mi ki
Aaa saat 1 gibi yemiştim biseyler cnm akşam folik asit tok içiyorum sabah guatr ilacı içiyorum eczacı bisey demedi cnm doktor ac tok farketmez demişti ya bilemedim ki o zaman sabah yemekten sonra içerim tok olarakCanım klomen tok karnına içiliyor ne kadar geçti yemeğin üzerinden folic asid sabah içsen olmaz mı kahvaltıdan sonra ben hepsini beraber alıyorum folic asid matofin b12 kn sulandırıcı agnucaston günde ikiydi benim ki ve bi yığın ilacım var mecburen öyle yapıyordum ben bulantı falan yapar sonra klomen çok geçmediyse yemekten bişey olmazda aç karnına içme derim o tokken alınıyor eczacı demedi mi sana canım
Bu arada 3 ay evvele kadar yazmisim yanlis olmus 3 yil olacakti cunku kizima hamile kalacagim zaman kullanmistim bebegim 2 yasina girmek uzereAllah alalh Ben tok karnina içiyorum akşamları doktor öyle söylemişti cnm aynen faydası büyük
Kırmızılar geldi mi canımBenim kırmızılar iyice kendini göstermeye başladı kızlar bu ayda tutturamadık ay hiçte umurumda değil aman canım sağolsun olur elbet hiçte canımı sıkamam olsunda tam bi şu hormonlsra baktırayım inşallah ilaç yükseltmemiştir
Ağzına sağlık Çok güzel söyledin sağlığınız her şeyden önemlidi ben hamile kaldığımda nasıl sevinmiştim şimdi ise kendi sağlığının derdine düştüm devamlı Kan testleri devam catala yatmak inanın çok zorAynen abla umrunda olmasin oncelik bizim sagligimiz taabiki de Alalhda vermiosa vardir bi hayir
Nasıl yani ya ben bunca zamandır yanlış mi içiyorum cnm folidoceyi akşam tok kullanıyorumEger folik asit olarak folidoce kullaniyorsaniz ac tok farkeder kizlar.zaten prospektusunde yemeklerden önce alinmalidir diye belirtiliyor.sonra da alabilirsiniz yazmıyor.sizin kullandığınız destek ilaclar farkliysa bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?