2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Tabi ablacm katiliyorm kesnlkle adet olmak biz kadnlrn bir parçası elbetteki .Rabbim insallah o zor günlerini göstermesin bidaha

Tabi ablacm katiliyorm kesnlkle adet olmak biz kadnlrn bir parçası elbetteki .Rabbim insallah o zor günlerini göstermesin bidaha
Amin canım inşallah hiç kimse yaşamasın isyan etmiyorum tövbe asla başımı eğdim ilacımk kullandım senelerce canım ama zordu gerçekten evlendim bi kere bile olsa dkh içmedim eşimede söyledim bıktım o ilaçlardan ben korunmam dedim

Aaaa cnm ama tok karnina folik asit iciulrim diye şimdi içtim ilacı hergun akşam 5 de içerik diye olmaz mi ki
Canım klomen tok karnına içiliyor ne kadar geçti yemeğin üzerinden folic asid sabah içsen olmaz mı kahvaltıdan sonra ben hepsini beraber alıyorum folic asid matofin b12 kn sulandırıcı agnucaston günde ikiydi benim ki ve bi yığın ilacım var mecburen öyle yapıyordum ben bulantı falan yapar sonra klomen çok geçmediyse yemekten bişey olmazda aç karnına içme derim o tokken alınıyor eczacı demedi mi sana canım

Aaaa cnm ama tok karnina folik asit iciulrim diye şimdi içtim ilacı hergun akşam 5 de içerik diye olmaz mi ki
Canım klomen tok karnına içiliyor ne kadar geçti yemeğin üzerinden folic asid sabah içsen olmaz mı kahvaltıdan sonra ben hepsini beraber alıyorum folic asid matofin b12 kn sulandırıcı agnucaston günde ikiydi benim ki ve bi yığın ilacım var mecburen öyle yapıyordum ben bulantı falan yapar sonra klomen çok geçmediyse yemekten bişey olmazda aç karnına içme derim o tokken alınıyor eczacı demedi mi sana canım

Aaa saat 1 gibi yemiştim biseyler cnm akşam folik asit tok içiyorum sabah guatr ilacı içiyorum eczacı bisey demedi cnm doktor ac tok farketmez demişti ya bilemedim ki o zaman sabah yemekten sonra içerim tok olarak

Eger folik asit olarak folidoce kullaniyorsaniz ac tok farkeder kizlar.zaten prospektusunde yemeklerden önce alinmalidir diye belirtiliyor.sonra da alabilirsiniz yazmıyor.sizin kullandığınız destek ilaclar farkliysa bilemem

Allah alalh Ben tok karnina içiyorum akşamları doktor öyle söylemişti cnm aynen faydası büyük
Bu arada 3 ay evvele kadar yazmisim yanlis olmus 3 yil olacakti cunku kizima hamile kalacagim zaman kullanmistim bebegim 2 yasina girmek uzere

Kırmızılar geldi mi canım

Aynen abla umrunda olmasin oncelik bizim sagligimiz taabiki de Alalhda vermiosa vardir bi hayir
Ağzına sağlık Çok güzel söyledin sağlığınız her şeyden önemlidi ben hamile kaldığımda nasıl sevinmiştim şimdi ise kendi sağlığının derdine düştüm devamlı Kan testleri devam catala yatmak inanın çok zor

Fsh 12 ise evet rezerv azalmis arkadasim o zaman yumurta kalitesini arttiracak şeyler uygulamani tavsiye ederim.yani olani en iyi sekilde kullanmak için.esiniz icin keci boynuzu ve igde.kendiniz icin incir ve havuç kürü deneyebilirsiniz.bitkisel yöntemlerle yumurtanin büyüme hızı tesvik edilebiliyor.dilerim siz de bu eşsiz duyguyu yaşarsınız

Eger folik asit olarak folidoce kullaniyorsaniz ac tok farkeder kizlar.zaten prospektusunde yemeklerden önce alinmalidir diye belirtiliyor.sonra da alabilirsiniz yazmıyor.sizin kullandığınız destek ilaclar farkliysa bilemem
Nasıl yani ya ben bunca zamandır yanlış mi içiyorum cnm folidoceyi akşam tok kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…