2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hoşgeldin canım bende 39 yaşındayım ikinci evladi istiyorum Rabbim sana da bana da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Ben Şubat ayında dış gebelik geçirdim hala onunla uğraşıyorum hakkında ne hayırlısıysa rabbim onu nasip etsin

Ben hep yanlış kullanmışım yaaa belkide hic etki etmedi neyse bundan sonra sabah ac karnına troid ilacını içerim tok karnına sabah klomen içerim ve akşam ac karnına folidoce içerim doğru mi acaba kızlar :))

Kahverengi lekelenme bende de oluyor gebeliklerimde bu gebelik belirtisi olabilir canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Sen testi yaptın mı

A anneveoglusu . Oglunuz kac yasinda? Bu karari kolay verebildiniz mi? Ben cok uzun düşünüp gecen ay zar zor karar aldim ama her an cayip tekrar korunmaya baslayabilirim.kizim 2 yasina girecek 10 gun sonra.fakat dogdugundan beri cok aglayan mizmiz ve yemek yemeyen bir cocuk.doktor doktor geziyoruz sorun bulamadılar.bugun tam 21 saat ac beklesi sadece su icti.oturup agladim artik cok gucsuzlestim.bu cuma pedagoga yönlendirdik gidecegiz.ve ben 2.cocuk fikrinden her an caymak üzereyim

Benim oğlum da çok zor büyüdü geç konuştu ve çok ama çok afacandi o yüzden beş yaşına kadar çocuk düşünmedim 5 yaşından sonra korunmayı bıraktım bu vakit oldu hala ikinci kez anne olamadım Sakın ama sakın vazgeçme evladına verebileceğin en güzel hediye ikinci bir çocuk kardeş sevgisinden sakın onu mahrum etme yıllar geçtikçe Anne olmak çok zor oluyor şimdiki aklım olsa korunmayı bıraktım yıl doktor doktor gezen Anne olmak için uğraşırdim
Hatta daha erken korunmayı bırakırdım tam zamanında 2-3 yaş aralığında

Ben 32 yasindayim kizim 2 35ten once coluk cocuk isini halletmek ve biraz kendime kalmak istedim o yuzden niyetlendim belki 2.çocukla kızım yemek yer özenir yalnziligi gecer mizmizligi azalir diye.ama suan üzüntüden midemdeki agriyi düşünce sen buna hazir mısın ki diyorum.Kızımin afacanligi hic umrumda degil ben uysal cocuk sevmem kossun neseli olsun yaramazlik yapsın zaten.ama bu gereksiz aglamalari ve yemek sorunu beni tüketti.yazın doktor artik yatiralim serumla besleyelim demisti 3 gün.çıldırmıştım bir insan kendini niye ac birakir niye bu hallere düşürür diye...hic birsey degismedi...ne bileyim sanki 2.yi kaldiramayabilirim gibi.tek cocukla ilgili deli gibi makale okuyup duruyorum nasıldır diye

Vazgeçmeyin bence ha bir ha iki 32 yaşındasiniz ama çocuklar 4 den sonra tamamen kendini buluyor kreş v.s. derken kardeş kardeşim olsun demeye başlıyor yani istediğiniz kadar makale okuyun ki bende çok okumuştum hiçbiri size iyi olur tek çocuk demeyecek bu bir
Ikincisi çocuğunuz da yakanizi birakmiycak kardeşim olsun diycek

Sağol canım ben bu incir havucu 21+7 ve 21+7 şeklinde yaptım olmadı ama 3 ay yapılabilirmiş galiba şimdi soğan kürü yapıp sonra yine incir yapacağım hayıt ve aslan pençesi falan yapacağım hayırlısı

Tamam canım sağol okudum
Canım mesaj atamıyordum ya kusura bakma bana doktorda eczacıda tok karnına içeceksin dedi bulantı falan yapıyor bende bi iki lokma bişey atıştırıp içiyordum normalde akşam yemek yemem mesela bu ilaç için mecbur yiyordum

Hımm anladım cnm sorun değil tatlım:)

Hımm anladım cnm sorun değil tatlım:)
Sayfa hata verip duruyordu neysedediğim gibi tok denildi bana ama varsa doktor numarası sor bi istersen en iyisini onlar bilir belki senin doktor sıkıntı yok diyecek ay benim adette gelmedi daha ya gelsede bende bi gitsem hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…