2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kahverengi lekelenme bende de oluyor gebeliklerimde bu gebelik belirtisi olabilir canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Sen testi yaptın mı
Amin canım yok test yapmadım valla canım kendimi adete o kadar odakladım ki ama ağrım sızım yok dün vardı biraz işte çok açık kırmızı bi damla kadar bile değil gelince tamam sökülecek yarın dedim sabah kalktım ne kanama ne ağrı

Adet gününün dunmuydu

Yarın sabah adet olmazsan ilk idrarla test yap canım
Varsada belli olur mu ki canım olmazsam bile çarşambaya hastaneye gidecem direk kan baktırayım diyorum ama pko varya acaba ondan mı böyle oluyor da demiyor değilim yani ama bilmiyorum dün bi sağ yumurtama bi sola ara ara sızı vuruyordu bide canım yani ğrımda oluyordu ama geçti gitti bugün yürüyüş bile yaptım sabahın köründe hani tam kanasın diye çünkü normalde zorlanınca tamamen geliyor ama yine yok bide canım benim kuruluk var normalde tahriş olmuş olabilir miyim iki üç gündür kaşıntı vardı bugün yok ieffaf akıntım devam ediyor silince farkediyorum bayağıda uzuyor anlayamadım ya valla

Yarın sabah adet olmazsan ilk idrarla test yap canım
Bide hiç adet belirtim yok canım en çokta o tuhaf yani benim bir hafta öncesinde başlıyor bel ve kasık ağrısından kıvranırım resmen inanki kalkıp bi yemek yapacak kadar gücüm olmaz yani bu şekil öncesinde ağrısız adet görürsem benim tarihimde ilk olacak bu canım göğüslerim çok etkilenmez normalde bu ay sadece çok fazla göğüs ağrım var dokunamıyorum bile ya

Ay canım allah seninde yardımcın olsun rabbim şifa versin sana inşallah bu geçirdiğin zor günler bi daha hiç gelmemecesine çıkıp gider hayatından ve inşallah sağlıklı sıhhatli bi evlat verir sana rabbim tekrar allah yardımcın olsun sana çok dua ediyorum canı gönülden bide yağmura herkese ediyorum ama şuan en çok sıkıntı sizin size daha çok ediyorum biz iyiyiz yine bebek tuttursmıyoruz onunda zamanı varsa aten nasibimizde vars illaki olur ben bıraktım artık sıkmıyorum canımı allahım şifa versin sizlere

Canım bunda da bir hayır vardır eminim üzülüyorsundur üzülme lütfen inşallah yakın zamanda Sende güzel haberler vereceksin

Ablacm saolasn iyiym cok şükür ya yani Allaha burktm artk hayrlisi demektn baska bi care yok sağlığımz olsunda deilmi.birde olupta bi suru sknti yasarsak yani AllAh hayrlisyla versn de

Canım.bence adet olmadığın sürece ümit var bekle bence yapma test filan sadece kendine dikkat et yorma kendini 10 gün geçerse kan ver ben bundan sonra öyle yapicam Allahın izniyle :)

Benim de çok belirtim yok hafif karnım ağrıyordu yeni lekelenmem başladı geçen ay da böyle olup 2 gün sonra gelmeye başlamıştı benim gece bekliyorum kendilerini istediği Zaman artık ağrı kesicilerde geziyorum :) senin klomenve iğne kullandığın ilk aymıydı cnm

Canım.bence adet olmadığın sürece ümit var bekle bence yapma test filan sadece kendine dikkat et yorma kendini 10 gün geçerse kan ver ben bundan sonra öyle yapicam Allahın izniyle :)
Benim çarşamba randevum var canım doktor adet olursan ikinci gün olmazsan 29 da gel dedi gidecem işte ama lekelenme var tabi adet öncesi ağrı hiç yok bi sabah kahverengi leke geldi akşama doğruda zorlandım diye akıntıyla çok açık renkte şeffaf akıntıyla oldu yine silmesem belli olmuyor bile yani çamaşırıma değmiyor

Evet canım ilk ayım ya işte benimde aynı senin gibi oluyor ama çok fazla ağrım oluyordu ve o ağrılardan anlıyordum adet olacağımı canım yani ilaçtan mı bilmiyorum ama sıfır ağrı dediğim gibi dün biraz oldu baktım ık renk kan dedim tamamdur yarın gelecek tamamen sabah kalktım hiç biiey yok ne ağrı ne kanama ben bebeğe yotirmuyorum canım adet okacam biran evvel gelsin diyorum yani kist falan olsa ağrım olurdu heralde değil mi

Belki yerleşme dir Cnm yaaa sen dua et olumlu düşün adete yorma

Son düzenleme:
Kist olduğundan sanmıyorum cnm klomen kullanıp adeti geciken çok duymuştum tabi gebelikte ihtimal ama hormon ilaçları ya sonuçta onlar çok etkiler benim ofisteki arkadaş adet gecikmesi nedeni ile doktora gittiğinde Progestan vermişti doktor o da demişti hiç ağrısız belirtisiz çok rahat adet oldum diye.. Nasip benim geçen ay böyle gelmeyip gece çok şiddetli ağrı ile başladı dua ettim pazartesi iş başı değil haftasonu olsun diye İstanbul'a gezmeye gittik haftasonu inan hiç oturmadım ama yok bi gelmeye başlamadı

Bende progestan kullanıyorum şimdi canım gecikme olabilirde benim lekelenmeden üç gün sonra başlıyor ya o sıkıntı yaptı kız çok sıkıntı var biliyor musun böyle bi daralıyorum havalarda ısındı yanıyorum resmen ya ağzım dilim kuruyor resmen olsam rahata erecem ben bebeğe yormuyorum canım inanki ya hiç ihtimal bile vermiyorum yani umursamıyorumda açıkcası ama şeffaf akıntımda var canım silerlen farkettim uzuyor bide aynı yumurtlama fdönemindeki gibi benim yumurta bi kaç tane oluşmuştu ama bi tane büyümüştü diye çatlatma iğnesi oldum acaba diyorum iğneden sonra onlsrın büyüme şansı var mıdır olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…